Urban Decay Born to run palette

Urban Decay Born to run palette

Urban Decay Born to run 

In dit artikel ga ik eindelijk weer een palette reviewen. Op dit moment ben ik mezelf weer aan het focussen op beauty. Gisteren ben ik heel lang bezig geweest met een tweede account aanmaken op Instagram. Op dit moment heb ik namelijk een feed die ik wil vol houden, ooglooks en beauty producten passen daar dus niet echt tussen. De kleuren van producten worden ook anders door de filter die ik gebruik voor iedere foto. Vandaar dat ik een nieuw account heb aangemaakt, bekijk mijn beauty account hier.

Hoe ga ik het bijhouden? Zit er een logische gedachte achter? Zoals jullie kunnen zien is het close up foto, product foto of witte achtergrond en daarna een fullface foto. Dus er zit inderdaad wel een logica in. Ik probeer iedere dag of om de dag een foto te plaatsen!

Uitstraling Urban Decay Born to run 

Het palette ziet er vanaf de buitenkant geweldig uit. Het heeft een beetje een instagram-achtige fibe. Met de 21 verschillende kleuren van het Born To Run eyeshadow palette kan je allerlei looks creëren. Als je deze meeneemt op reis, heb je geen andere oogschaduw palettes meer nodig! Ga je naar een festival? Ga dan voor de paarse kleuren en drift. Kies ook een aantal kleuren uit rij twee, hier kan je onwijs toffe looks mee maken. Heb je een zakenreis en wil je er fris maar toch vrouwelijk uitzien? Ga dan voor rij 1. Ben je een  fan van shimmers en wat meer mysterieuze kleuren? Ga dan voor de laatste rij. Je kan werkelijk alle kanten op met dit palette, daar is niets over gelogen. Ik hou van nude kleuren maar ik kan dit soort ‘heftige’ shimmer kleuren ook enorm waarderen.

De swatches van het palette //

Oké, hier is iedereen natuurlijk het meest nieuwsgierig naar. Zie hier alle 21 swatches van het Born to run palette! We beginnen met de aller eerste rij van het palette. Deze kleuren zijn dus perfect voor een natural look. Wil je de look iets pittiger maken? Breng dan good as gone aan in je buiten v. Breakaway kan je aanbrengen onder je wenkbrauw en in je ooghoek. Hierdoor krijg je een frissere look en springen je ogen er extra uit.

Rij twee wordt al een stuk pittiger. Ik denk gelijk aan Bali, Ibiza en allerlei andere tropische landen. Hou je van felle kleuren? Ga dan helemaal los met deze rij van het Born to run palette. Ik vind de combinatie van smog, wonderlust, baja met een beetje good as gone in je buiten v het mooist! Maar je kan natuurlijk ook Guilt trip op het ooglid aanbrengen, baja in je arcadeboog, breakaway in je ooghoek en dan hell ride in je buiten v. Met dit palette ga ik in ieder geval nog veel ooglooks creëren.

Rij drie wordt al een stuk donkerder maar dit zijn ook zeker prachtige kleuren. Mijn favoriete zijn Drift, Double life en Punk. Hier kan je ook weer alle kanten mee op! Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd wat jouw favoriete kleur is van dit palette? Je kan Jet, drift en big sky ook prachtig combineren.

De make-up look // 

Dit is de make-up look geworden. Ik heb speciaal gekozen voor een ”naturel” look. De gele stippen passen perfect bij mijn bandana! Welke kleuren heb ik allemaal gebruik in deze look? In mijn buiten v heb ik de kleur jet en good as gone gebruikt. In mijn arcadeboog heb ik de kleur baja gebruikt. Op mijn ooglid bracht ik de kleur stranden aan gecombineerd met smog. Onder mijn wenkbrauw bracht ik de kleur Breakaway aan. Hierdoor krijgt je wenkbrauw een soort lift! Verder heb ik een oogpotlood van Makeupgeek gebruikt. De lashes zijn van Alainayes. Hier verkopen ze ook prachtige kleurlenzen. En het zijn ook nog eens hele leuke prijsjes.

 

Het was echt maanden geleden dat ik zo’n look had gecreëerd. Ik hou van uitbundige looks en vooral creatief bezig zijn met make-up vind ik super. Helaas had ik het de laatste paar maanden echt enorm druk. Vakantie, nieuwe job, veel nieuwe samenwerkingen, social media opzetten zoals Facebook etc. Daarnaast heb ik ook nog steeds enorm veel last van mijn blaas dus dit moet ik ook allemaal in de gaten houden van mijn dokter. Verder zijn dit soort PR pakketjes echt onwijs leuk om te krijgen.

Mijn beauty blogger hart begint dan direct harder te kloppen. Het palette kost €51,00 bestel het via deze link: www.urban-decay.nl

Wat vinden jullie van dit palette?

Share:

15 Reacties

 1. 16 september 2018 / 19:45

  Super mooie tinten zeg. En een prachtige look heb je er mee gemaakt! Past inderdaad ook mooi bij je bandana 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 september 2018 / 20:07

   ah dankjewel wat lief 🙂

 2. 16 september 2018 / 20:05

  Mooi palette en wat een gave look heb je ermee gemaakt!

 3. 17 september 2018 / 09:07

  Super leuk!! Mijn beauty hart gaat er ook sneller van kloppen. I love looks dus ik ga je iedere dag weer volgen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 september 2018 / 20:17

   haha ik ga het weer oppakken komt helemaal goed, morgen knallen we weer met een nieuwe look!

 4. 17 september 2018 / 15:26

  Wauw, 21 kleuren?! Niet slecht. De swatches zien er geweldig uit, en wat is de look die je gemaakt hebt mooi!

 5. 17 september 2018 / 22:27

  Wat een prachtige herfst look heb je ervan gemaakt. Deze kleuren staan je echt super mooi! De kleuren die je hebt gebruikt zijn ook echt helemaal mijn kleuren en ‘smog’ is al jaren mijn favoriete oogschaduw van Urban Decay. Palette ziet er ook goed uit, kun je echt alle kanten mee uit.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 september 2018 / 20:06

   Dankjewel wat lief! Ja smog is echt een fantastische kleur!

 6. 18 september 2018 / 18:50

  Wat vervelend dat je nog steeds zoveel last hebt van je blaas! Hopelijk knap je snel weer op! Heel veel beterschap.
  Dit palette ziet er erg mooi uit.
  Waar is dat leuke haarbandje van?

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 september 2018 / 20:07

   Woensdag aanstaande mag ik eindelijk naar de uroloog in het ziekenhuis.. dus ik ben benieuwd!

 7. 20 september 2018 / 21:14

  Wat een prachtige ooglook heb je gemaakt, heel tof met dat geel! Mag ik vragen hoe je van die scherpe close up foto’s van je ooglook maakt?

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 september 2018 / 20:06

   Thanks voor je comment Ivon. Ja die maak ik met mijn Canon 60D gewoon flink inzoomen, niet foto’s maken wanneer de zon schijnt. En verder bewerkt ik de foto’s met lightroom en picmonkey.com

 8. jeffrey
  24 september 2018 / 19:16

  Prachtig Rachel <3

 9. 14 november 2018 / 22:25

  Weet je wat helpt tegen je blaas: zure dranken naast cranberrysap appelsap drinken een week lang. Mooie pallette.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 december 2018 / 16:40

   Thanks voor je bericht Sherry 🙂 heb nu een hele lange kuur van 6 maanden en gelukkig is de pijn nu over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.