Lucardi zegelring

Lucardi zegelring

Mijn zegelring van Lucardi 

Lucardi is altijd al een lievelingswinkel van mij geweest. Ik zat op school in Gorinchem en in mijn pauzes ging ik daar maar al te graag naar binnen. Ze noemde mij ook weleens een ekster want alles wat toen blingbling bevatte wilde ik hebben. Liepen we langs een winkel en glom er iets dan ging Rachèl, floep naar binnen. Momenteel is mijn blingbling fase over, maar ik ben nog steeds sierraad fan. Vroeger wilde ik ook altijd zo groot mogelijke sieraden hebben maar dat is momenteel veranderd. Met trots laat ik jullie mijn nieuwste zegelring zien. Is die niet prachtig? Een letter graveren is dus ook mogelijk zoals jullie kunnen zien.

Uitstraling

Je moet natuurlijk wel met een aantal dingen rekening houden, een ring online bestellen kan namelijk best nog wel lastig zijn. Zorg in ieder geval dat je je juiste ringmaat doorgeeft aan de webshop. Ik heb gekozen voor ringmaat 17,5 maar achteraf had dat ook makkelijk 17 mogen zijn. Zorg dus altijd dat je goed je vinger opmeet! Verder vind ik het lettertype prachtig, het is een vrouwelijke en sierlijke R. Met sommige letters kan je er twee naast elkaar laten graveren, vraag dat voor de zekerheid dus na bij Lucardi.

Prijs

De prijzen zijn tussen de €9,99 en de €29,99 bekijk snel alle keuzes via de webshop. De prijs voor zo’n ring is prima, het is geen extreem bedrag en je hebt verschillende soorten in keuze en prijs. Het graveren kost nog €7,99 extra. Nu ben ik wel benieuwd welke letter(s) jij zou laten graveren? En laat hieronder ook weten hoe je over een zegelring denkt.

De ring draagt makkelijk en ik heb er al veel complimenten over gekregen. Verder zie je nog weleens mannen met een zegelring maar vrouwen eigenlijk niet echt. Toch vind ik dit een super subtiele ring! Wat vinden jullie van zo’n type ring?

3 Reacties

  1. 22 september 2018 / 14:44

    Ik vind ‘em heel stijlvol. Staat ook prachtig bij je zwart gelakte nagels; erg mooie foto trouwens!

  2. 24 september 2018 / 12:46

    Wauw, wat een supermooie ring! Echt heel stijlvol, en iets voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.