My week in pictures 3

My week in pictures 3

In dit artikel plaats ik een aantal foto’s die mijn afgelopen week ‘op dit moment twee maanden’ omschrijven, dit noem ik dus my week in pictures. Zijn jullie benieuwd wat ik de afgelopen maanden allemaal heb gedaan? Bekijk dan snel het hele artikel. Ik ben in ieder geval mega enthousiast, want ik heb mega leuke dingen gedaan.

Vakantie Italië

Wat had ik mezelf hier op verheugd, heerlijk kamperen in Italië samen met mijn vriend. We hebben onze vijf jaar samen gevierd en we hebben veel mogen zien van dit prachtige land.
Verder heb ik deze twee maanden onwijs getopt met mijn gezondheid. Aanstaande woensdag mag ik eindelijk naar een uroloog, nu hopen dat er wel iets uit komt.
Er zit in ieder geval iets echt niet goed bij mijn blaas.. of het moet echt totaal iets anders zijn. Maar goed ondanks de pijn heb ik wel een super fijne vakantie gehad. Benieuwd naar mijn complete verslag? Klik dan even hier.

Sporten en relaxen in de zon 

Met mijn gebruinde beentjes weer thuis in Nederland. Dat betekent dat ik weer mag gaan sporten, in de tuin een boek mag gaan lezen en vooral genieten van de ondergaande zon.
Wij hebben een tuin op het zuiden en hebben tot s’avonds dan nog zon in onze tuin, heerlijk! Dit boek van Annemerel is trouwens echt heel tof als je wilt gaan hardlopen.

Films kijken op Netflix en pijn 

Wanneer je al een paar weken achter elkaar iedere dag blaaspijn hebt maar er niets uit komt. Uit de urine kweek kwam geen ontsteking en de kuur van de blaasontsteking sloeg ook niet aan. De dokter zag op de echo alleen buikvocht, dit moest ik in de gaten houden. Verder heb ik ook met mijn vriend The Best of me gekeken en wat een mooie film is dat zeg. Het boek was wel anders maar de film zelf was echt vol met verdriet, drama, actie en spanning.

PR pakketjes en nog een kuur in Nederland gekregen 

De dokter kon niets vinden in mijn urine maar toch heb ik een kuur gekregen. Ik wil gewoon van die pijn af.. please.
Verder heb ik van Mooitheagency een prachtig pakket gekregen met parfums van Ted Baker.

Sushi Festival in Utrecht

Samen met Ariette ging ik naar het sushi festival in Utrecht. Ik had er hoge verwachtingen van maar helaas viel het toch een beetje tegen. Hier schrijf ik nog een iets uitgebreider artikel over omdat ik op het internet ook niet veel wijzer werd. Binnenkort horen jullie dus meer over dit festival. Verder zie je mij hierboven bij een toffe foodtruck poseren, how cute?!
En die gefrituurde sushi bovenin rechts was echt hemels, je betaalde er €8,00 voor maar het was echt heerlijk.

Tijd voor selfies! 

Op instagram maak ik vaak selfies, niet iedere dag maar ze komen weleens voorbij haha.. Hier sta ik samen op het sushi festival met Ariette en de rechtse foto heb ik gemaakt op mijn werk in de pauze. Ik word steeds meer fan van dit soort hoedjes, het maakt je look altijd net iets meer af. Zelfs al heb je een wit simpel shirt aan haha.

Okergeel en nog meer okergeel

Ik ben altijd al fan geweest van deze kleur maar de laatste tijd kick ik er echt op. Dit okergele jasje is van de ONLY en de rechtse top is van PIECES. Wat vind jij van deze kleur? Als je heel licht blond ben vind ik het ook mooi maar dan moet je het gewoon met zwart of een andere kleur combineren. En maakt het je bleek? Gebruik dan gewoon iets meer bronzer en gooi een eyeliner op je oog haha, TADAA! niets aan het handje.

Schminken en my-jewellery 

Ik mocht een groep van 16 man schminken in drie uur tijd. Ze moesten allemaal in het thema van Junglebook. Tot nu toe had ik alleen nog maar mezelf geschminkt dus dit was een flinke opdracht. Toch is het allemaal op tijd gelukt en ze zagen er allemaal geweldig uit. Nog even een selfie met het t-shirt van my-jewellery.

Lief festival in Utrecht 

Zo ga ik jaren nergens heen en dan ben ik opeens te vinden op een sushi festival en op het Lief festival. Hoe was dit na jaren niet naar een festival te zijn gegaan? Ik moet zeggen het was gezellig maar sommige kerels waren nogal vervelend, laat ik het daar maar op houden. Verder draag ik een gaatjes panty van ASOS, de riem is ook van ASOS, t-shirt is van boohoo, daar heb ik de mouwen van afgeknipt. De short is van Vero Moda, de zonnebril is van het merk Quay. Mijn haar had mijn zus ingevlochten en daar had ik glitters op gegooid. Helemaal festival proof toch? Als ik naar een festival ging wilde ik het ook wel goed doen. Langleven Pinterest want daar haal ik al mijn inspiratie vandaan.

Selfies & cat ears 

Dat was het overzicht alweer, ik kon nog wel 50 foto’s toevoegen maar dan word het wel een heel groot artikel. De trui die ik draag is van Vila, geweldig is die he? De print is perfect voor de herfst/winter. Ook heb ik op mijn neefje en nichtje gepast, die zijn ook altijd helemaal fan van de honden/katten oortjes. De sport bh van Aimn is helemaal super, ook met sporten blijft die geweldig op z’n plek zitten.

Dit was dan het totale overzicht! Ik tob dus erg met mijn gezondheid maar hopelijk kom ik woensdag wat verder.. duim voor me! Of doe een schiet gebedje want het doet zoveel pijn. Vandaag ga ik trouwens weer een nieuwe look voor jullie creëren. Vergeet dus niet mijn nieuwe Instagram in de gaten te houden, klik hier om naar deze pagina te gaan. 

 

Share:

6 Reacties

 1. 22 september 2018 / 16:22

  Ik doe ieder dag een schiet gebedje voor jou dat die stomme pijn eens verdwijnt! Wat een heerlijke foto’s en selfies, knapperd. Over een paar uurtjes zie ik je weer, tot vanavond, we maken er een leuke avond van. Dikke kus!

 2. 22 september 2018 / 17:28

  Ik hoop echt dat je snel van de pijn af bent! Hopelijk kan de dokter een oplossing vinden en is het iets dat vrij makkelijk én snel op te lossen is. Het is ook hartstikke naar als je last van je blaas hebt. Je trui met panterprint vind ik wel heel leuk moet ik zeggen!

 3. 23 september 2018 / 12:49

  Wat een leuke foto’s weer! En wat had je lekkere bruine benen! Bij mij is alle kleur er helaas al weer af..

 4. 28 september 2018 / 19:45

  Mooie foto’s en wat heb je veel leuks gedaan! Okergeel staat je goed, ik zou het ook eens moeten proberen

 5. 30 september 2018 / 17:31

  Wat zien de foto’s van het sushi festival en lief festival er tof uit zeg! Vind het meteen jammer dat de zomer bijna voorbij is als ik jouw vrolijke foto’s zo zie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.