Mijn nieuwe lamp van Directlampen

Mijn nieuwe lamp van Directlampen

Mijn lamp van Directlampen

Hoe tof is deze lamp? Ja, ik val maar gelijk met de lamp in huis want zie hier! Een prachtige lamp van directlampen, en ik ben echt helemaal in love.
Ik heb gekozen voor deze variant omdat die wit is, en in combinatie met het hout oogt die heel stoer. Je hebt ook nog een aantal andere varianten van deze lamp, bekijk die op de website. Ook heeft deze lamp een aantal aandraai bouten. Je hebt ook een ruim assortiment tafellampen bij Directlampen. Eigenlijk kan je op deze webshop voor van alles terecht!
Deze moet je wel heel stevig aandraaien anders zakt de bovenkant naar beneden. Dit komt omdat de kap wat zwaarder is dan het bovenste gedeelte. Verder is het een flinke lamp, eerlijk gezegd had ik de lamp iets kleiner verwacht. Ik had niet helemaal naar de afmetingen gekeken, oeps. Ik had namelijk een bureaulamp op het oog maar mijn bureau is hiervoor echt te klein. Maar goed, no problem! De lamp gaat de zolder op en over een jaartje pak ik deze lamp erbij wanneer ik mijn eigen woning heb. Dit is een lamp die bijna bij ieder interieur past.

Uitstraling

Zoals je kan zien bestaat de lamp bijna helemaal uit hout. Dit vind ik ook echt een geweldige keuze vooral in combinatie met het wit. Het snoer is best wel lang waardoor je de lamp overal neer kan zetten. Een snoer moet namelijk niet te kort zijn, hier hebben we allemaal een hekel aan toch? Ook kan je de lamp hoog of laag instellen, dit kan je doen door de bouten wat losser te draaien. Je kan dus je eigen lamp stijl bepalen, hoe tof is dat?!

Prijs // 

De prijs van deze lamp is €74,95
Bekijk snel het andere aanbod op directlampen want geloof mij, het aanbod is reuze!

Top drie // 

 1. Robuuste bureaulamp
 2. Scandinavische emmerlamp
 3. Landelijke hanglamp

 

Alles klopt aan deze lamp 

Ik ben er echt helemaal verliefd op. Het hout, het witte kapje, de witte accessoires.. geweldig! Nu ben ik benieuwd wat jullie van deze lamp vinden.
Zijn jullie net zo enthousiast als ik? Thuis waren de meningen verdeeld dus ik ben enorm benieuwd naar jullie mening.
In de toekomst als ik mijn huisje moet gaan inrichten ga ik sowieso shoppen op deze site. De prijzen zijn prima te doen en je hebt er echt unieke exemplaren tussen zitten.

Bedankt voor het lezen van dit artikel! 

Share:

7 Reacties

 1. 26 september 2018 / 16:11

  Echt hele mooie lamp! Ben benieuwd hoe die ooit in je huisje gaat staan maar met jou smaak vast heel mooi.

 2. 27 september 2018 / 09:26

  Oeh, ik hou wel van die industriële stijl. Ik kan me voorstellen dat je dacht dat deze kleiner was, want ze heeft inderdaad eerder de vorm van een bureaulamp.

 3. 27 september 2018 / 13:05

  Wat een bijzondere lamp! Ik vind hem er tof uitzien. Het is niet meteen wat ik in mijn huis zou zetten, maar deze lamp kun je volgens mij wel heel leuk combineren.

 4. 27 september 2018 / 13:10

  Wat een mooie lamp! Snap dat je daar helemaal blij mee bent.

 5. 28 september 2018 / 15:15

  Wat een mooie lamp heb je uitgezocht zeg. Love it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.