Babor Beauty Ampullen

Babor beauty ampullen //

BABOR presenteert de Grand Cru voor de huid, de beste en effectiefste beauty-ampullen. Drie unieke rozenelixers in een luxueuze kuur. Kuur? Ja, jullie lezen het goed. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de rest van het artikel. Ik ben in ieder geval super enthousiast over dit product.

Ampullen kuur van een week

Drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates van de BABOR Grand Cru editie vormen met exclusieve rozenextracten een zeer werkzaam en allesomvattende anti-aging ervaring. Met de Grand Cru heeft BABOR een buitengewone ampullenkuur van een week gecreëerd voor de bijzonder veeleisende huid. De kuur start met de rosékleurige ampul die met een kostbaar extract uit de Damascus roos verstrakt en gladmaakt. In de volgende step zorgt de witte ampul met het extract uit de roos alba voor een jeugdig stralende teint. Als afsluiting wordt de zwarte ampul met de Baccara roos gebruikt voor een optimale bescherming tegen vrije radicalen. Dit is een tekst van de website van Babor maar ik bedoel, dit klinkt toch geweldig? Nu eens eventjes kijken of dit ook echt zo onwijs fijn werkt.

Hoe werkt dit product // 

Mijn huid is op dit moment weer wat rommeliger i.v.m. mijn menstruatie. Langleven vrouw zijn! Maar deze ampullen gaan mij helpen, in ieder geval daar ga ik wel vanuit. Sowieso vond ik het doosje al fantastisch qua vormgeving. Het zwart is velvet en voelt hierdoor heel chique aan. De capsules kan je ‘breken’ met een speciale ring ‘bekijk de afbeelding hieronder’. Dit ziet er natuurlijk super interessant uit.. ook is het handig dat de omschrijving in het doosje is verwerkt. Zo kan je precies zien welke ampul voor welke dag is. Er zit onwijs veel in zo’n ampul dus je kan zowel je gezicht als je hals en schouders meenemen, ideaal toch? Of je gebruik 1 capsule twee keer op een dag ‘zo heb ik het gedaan’. Je verdeelt het product dan gewoon s’morgens en s’avonds over je gezicht en hals. Wanneer je een product s’avonds opsmeert krijg je huid namelijk veel meer de kans om te herstellen.

De geur is ook echt fantastisch, het is heel vrouwelijk en chique. Dit product is echt helemaal mijn ding, kom maar op met meer Babor producten!

De ampullen // 

De roze ampul – Verjongend 

The Rose Ampoule reduceert met optisch direct effect de diepte van lijnen en rimpels en zorgt voor een ogenblikkelijk anti-aging effect. Het extract van de rosékleurige Damascus roos verlengt de levensduur van de dermiscellen, stimuleert de vorming van collageen en laat de huid er als geregenereerd uitzien. Lactil en hyaluronzuur hydrateren op intensieve wijze. De mooimaker verwent alle zintuigen met een zoet bloemige geur.

De witte ampul – Glans 

The White Ampoule geeft een gelijkmatigere en jeugdig stralende teint. Een extract van de witte roos alba stimuleert de stofwisselingsactiviteit in de huidcellen en herstelt onregelmatigheden in de huidskleur. Bovendien perfectioneert het Perlaura wortelextract de huidskleur en de gesteldheid van het huidoppervlak. Niet alleen de teint is fris maar ook de geur van het elixer omhult met levendige luchtigheid.

De zwarte ampul – Beschermd de huid

De zwarte Baccara roos in The Black Ampoule geeft de huid ultieme bescherming tegen vrije radicalen en gaat zodoende vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering tegen. Antioxidanten uit ferulinezuur en rozemarijn bieden een uitgebreide DNA- en stamcelbescherming ook bij zonnestraling, terwijl cactusextract hydraterend is. On top ontvoert een kruidige geur naar luxueuze werelden.

Conclusie // 

Mijn huid ziet er na zeven dagen een stuk frisser en gezonder uit. Mijn huid heeft een gezonde glans gekregen en is ook minder vet en rood. Ideaal wanneer je je huid een oppepper wilt geven. Vooral nu het weer begint om te slaan kan je huid dit wel goed gebruiken. De Babor beauty-ampullen werken voor mijn huid dus ook echt goed.

De prijs // 

2 x The Rose 3 x The White 2 x The Black 7 x 2 ml; € 49,90

Verkrijgbaar vanaf augustus bij de BABOR Instituten en online via www.babor.nl

5 Reacties

 1. 5 oktober 2018 / 07:59

  Oeh het is niet goedkoop. Maar ik heb zulke dingetjes wel eens van Rituals gehad en daar was ik toen ook heel verbaasd over. Het geeft je huid wel echt een boost.

 2. 5 oktober 2018 / 09:57

  Goede review. Mijn huid is ook toe aan verfrissing. Babor is een goede merk. Ik ben benieuwd wat zij voor mijn huid gaan betekenen.

 3. 5 oktober 2018 / 19:59

  Oeee klinkt echt heel fijn! Heb nog nooit iets geprobeerd van Babor maar hoor het van veel mensen die er tevreden over zijn.

 4. 8 oktober 2018 / 13:17

  Zag het al even snel in je video’s voorbij komen! ik ben dol op ampullen en dit lijkt me echt super!

 5. 20 oktober 2018 / 10:54

  Ik gebruik vaak een ampullen-kuur van Babor. Het kost wat, maar mijn huid heeft er baat bij. Ik gebruik ook niet altijd hetzelfde, het verschilt van periode tot periode. Ik ben alvast tevreden over de werking van het product 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.