Bizarre momentjes #1

Bizarre momentjes #1

Deze shit is real, gebeurde dit nou echt? 

Je hebt weleens van die momenten dat je denkt, gebeurde dit nou echt? Yes, deze shit is real. Ik dacht, waarom alleen maar happy moments? Dit zijn dingen die wij allemaal weleens meemaken  op een dag. Nja, niet ieder dingetje maar wel veel van dit soort dingetjes!

– Bizarre momentjes –

✘dat je op het toilet zit en het papier is op, shit! ✘ je wilt zoveel doen maar je vrije dag is zo voorbij ✘ dat je je moeder wilt helpen op de carport zolder maar je dan pas ziet hoe stoffig en spinnewebberig alles is, o noh! ✘ dat je denkt, yes ik kom op tijd bij mijn werk ennnnn nee, daar gaan de slagbomen van het treinspoor dicht. Halfuurtje drie kwartiertje? ✘ wanneer je stalkers te eng worden, mag ik je 06 nummer.. nee? oh dan geef ik de mijne wel.. begreep je nou echt die hint niet..? leave me alone..✘ hoe harder ik zeg dat ik wil afvallen des te meer ik ga snoepen. ✘ wanneer je verwacht dat mensen vragen hoe het met je gaat maar ze zijn drukker met hun eigen leven, ach we hebben het tegenwoordig ook best druk  ✘ ieder jurkje wat ik leuk vind is te kort, is dat een trend tegenwoordig dat je achtwerk eronderuit moet komen? ✘ een ingegroeide teennagel.. au ✘ wanneer je enorme trek hebt en gelijk je mond verbrand ✘ ben je aan het stoeien met je vriend en dan wil je eventjes je elleboog gebruiken en dan doe je jezelf nog meer pijn ✘ wanneer je de nieuwste serie hill house gaat kijken en je daarna te bang bent om gelijk te slapen. Eerst maar wat funny filmpjes kijken op instagram, 45 minuten later…. ✘ wanneer je eindelijk een dag niet hebt gesnoept en je moeder witte kruidnoten voor je hebt gekocht, ah KAK! ✘ dan wil je afsluiten met een peer, neem je een grote hap.. is die helemaal verrot van binnen… oke, ik ging echt bijna over mijn nek ✘ wanneer je heerlijk in de file kan aansluiten, och duurt maar drie kwartier

Share:

7 Reacties

 1. 16 oktober 2018 / 11:59

  Haha ooh, dat eerste klinkt ook niet al te prettig! Vooral dat het wc-papier op is, is zo herkenbaar.

 2. 17 oktober 2018 / 13:22

  Ingegroeide teennagels lijken me inderdaad de hel, m’n vriend weet er helaas alles van …

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   17 oktober 2018 / 19:12

   is het ook echt bah! Als je het eenmaal hebt blijf je er ook last van houden lijkt het wel.

 3. 17 oktober 2018 / 13:34

  Haha aahhh ja heel veel dingen heel herkenbaar.

 4. 17 oktober 2018 / 15:02

  Zoveel gelijkenis wij! Ik zit echt te lachen bij sommige punten omdat ik gewoon weet hoe jij of ik zou reageren haha.

 5. 18 oktober 2018 / 12:02

  Haha, veel is herkenbaar 😉
  En p.s: Wat ziet je blog er super mooi uit! Mayor WOW!

 6. 18 oktober 2018 / 15:49

  Hahah ik heb dat ook, hoe meer ik ga sporten hoe meer ik ook ongezonder eet -___-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.