Bondi Sands Self Tanning Dark

Bondi Sands Self Tanning Dark

Tanning van Bondi Sands //

Wauw, aan het weer kan het nog niet liggen, maar ik word echt weer een blanke Nederlander. Mijn kleurtje van Italië gaat er weer langzaam af. Sad.. heel erg sad. Maar goed gelukkig kwam Bondi Sands met een heerlijk product. Vooral de handschoen trok direct mijn aandacht. Ik heb nog nooit zo’n fijne en zachte handschoen gehad om de mouse aan te brengen. Hierdoor krijg je helemaal geen gekke strepen of vlekken. Wil jij ook een gezond kleurtje deze herfst/winter? Bekijk dan snel de complete review. Hier krijg je in ieder geval geen spijt van… tot nu toe kan ik verklappen dat dit product mijn hart heeft gestolen.

Als ik de PR pakketjes van MOOI The Agency binnen zie komen word ik enorm enthousiast! Oké, het pakketje is open, nu heel snel kijken wat erin zit.

Het product // 

Oké, er zit dus een tanning in en een prachtige handschoen om de mouse aan te brengen. De verpakking oogt heel clean en strak. Het zwart met het goud doet mijn beauty hart al sneller kloppen.

De prijs // 

Bondi Sands Self Tanning Foam Dark ( 200 ml, € 19,99) is verkrijgbaar bij Etos. Maar al ga je via google kijken dan heb je ook meerdere winkels die deze lijn verkopen. Je kan hier jezelf een aantal keer mee insmeren ‘van je gezicht tot je tenen’ . Vind ik het die 20 euro waard? Jazeker, ik ben er zeer enthousiast over en ik heb nog nooit zo’n mooie natuurlijke glow gehad door een tanning mouse. En ik heb er al aardig wat getest, dus ik ben echt heel enthousiast. De handschoen is te koop voor €5,99

Meer over het product // 

 •  De formule is verrijkt met aloë vera om je huid soepel te maken en te verzorgen. Zo geniet je nog langer van je bruine gloed zonder de nadelen van de zon of de zonnebank.
 • De formule van Bondi Sands is hoogwaardig en gelijk aan salon kwaliteit. Bondi Sands gebruikt een premiumgroen/blauwe kleuring voor een natuurlijke teint. Dit in tegenstelling tot andere zelfbruiners die vaak uitgaan van oranje/gele kleuring met een onnatuurlijk bruine kleur als resultaat.
 • Het werkende ingrediënt in tanning producten is DHA (Dihydroxyacetone). De concentratie van DHA bepaalt hoe donker je kleur wordt en hoe natuurlijk de kleur oogt. Bondi Sands gebruikt een hoge concentratie DHA, die met zorg is samengesteld, zodat je een mooie natuurlijk bruine kleur krijgt.
 • Doet de geur van kokosnoot jou ook denken aan eenendless summer? De self Tanning Foam Dark ruikt precies zo. Deze geur vind ik dus echt fantastisch want de meeste hebben echt een vreselijke geur. En je moet toch 6-8 uur (bij sommige producten raden ze zelfs 24 uur aan) wachten voordat je in bad mag dus dan hangt er echt een walm om je heen. In dit geval vond ik het dus geen probleem!
 • Ook voor ongeduldige beach babes! Binnen een uur zie je het resultaat; een rijke natuurlijke gloed. Niet voor niets is Bondi Sands het bestverkopende tanning merk in de UK.

De handschoen // 

Zoals jullie kunnen zien is de handschoen een bijzonder exemplaar. Meestal heb je één kant die als aanbreng kant dient maar deze handschoen heeft aan beiden kanten een zachte stof. Plus deze kan je ook gewoon uitwassen. Deze handschoen gaat in ieder geval nooit weg wat ik met die andere handschoenen wel deed! Een groot plus punt dus voor Bondi Sands. Mijn complimenten!

Het resultaat, before & after // 

Een before and after is altijd leuk om te zien. Tenminste dat ik vind ik altijd het meest belangrijk om te zien. Nu heb ik geen fantastische mooie benen maar goed laten we eens kijken wat dit product voor mij doet. Mijn benen zijn eigenlijk best nog wel bruin ‘dat witte valt dus nog wel mee Rachèl’ dus ik zal nog eens een update doen wanneer we in januari zitten. Is dat een deal haha?

Handleiding // 

 1. Voor een perfecte streeploze gloed zorg je voor een schone, droge huid; vrij van dode huidcellen (scrub de huid voordat je aan de slag gaat).
 2. Je brengt de foam handig en snel aan. Gebruik hiervoor de application mitt (handschoen). Gebruik het pompje om een royale hoeveelheid van het product aan te brengen op de application mitt. Vervolgens breng je het aan op benen, armen en je lichaam in roterende bewegingen. Het restant van het product op de application mitt gebruik je voor je gezicht, knieën en ellebogen.
 3. Laat minimaal 1 uur intrekken voor een mooie gloed. Voor een echte tan adviseren we om het product 6 to 8 uur in te laten werken, waarna je het afspoelt. Douche met warm water en dep de huid daarna droog.

Toch zie je wel duidelijk verschil met mijn rechterbeen. Mijn been heeft een prachtige glow en teint gekregen! De mouse geeft niet af, ruikt lekker en je krijgt echt een hele mooie kleur. Ik kreeg veel complimenten door dit product want iedereen dacht dat ik op vakantie was geweest. Ik ben in ieder geval super enthousiast over dit product.

Bedankt voor het lezen, maar ik ben nu wel nieuwsgierig geworden naar iets, gebruiken jullie ook weleens een tanning mouse?

6 Reacties

 1. 20 oktober 2018 / 10:17

  Dit lijkt mij echt een fijn product. Toch maar eens aanschaffen voor de wintermaanden. Trouwens wel mooie benen hoor, had ik dat maar 😊
  Xx

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 oktober 2018 / 12:23

   ah lief van je Monica <3

 2. 21 oktober 2018 / 10:02

  Het resultaat vind ik er wel goed uit zien! Leuke review weer Rachel.

 3. 21 oktober 2018 / 22:16

  Jaaaa! Ik gebruik deze ook al een tijdje, ik ben ook verkocht! De geur is heerlijk!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 oktober 2018 / 12:24

   haha inderdaad, hij is echt enorm fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.