Halloween Skull Lady Pink

Halloween tutorial // 

Yes! Na 1,5 jaar heb ik eindelijk weer een schmink tutorial gemaakt. Ik lag er eventjes uit op dit gebied, maar ik heb het weer opgepakt. Natuurlijk ben ik erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Helaas zag ik aan de duimpjes op youtube dat niet iedereen het een succes vond. Maar ach het is Youtube he, soms is dat nou eenmaal erg negatief. Maar ik blijf positief want op Facebook reageerde iedereen super enthousiast!

De foto’s van de look // 

Hieronder zijn de foto’s te zien die ik heb gemaakt. Ik zal ook nog in dit artikel de video plaatsen. Dan zien jullie precies hoe ik dit voor elkaar heb gekregen. Sowieso vond ik het weer erg tof om te doen. Het duurde 2 uur maar dan heb je ook wat! De schmink die ik gebruik is van Grimmas, de kleurlenzen en de glitter is van Ebay en ik heb een oogschaduw palette van NYX gebruikt voor de roze kleuren.  Dit palette kost €18,95 maar in dit palette zitten echt hele toffe kleuren! Vooral als je een beetje wilt experimenteren met oogschaduw.

Video van de tutorial // 

Bekijk hieronder de video, en doe natuurlijk een duimpje omhoog als jij het wel een toffe look vind. I hope so, alvast een heel fijn Halloween iedereen! Ik kan misschien nog een andere look gaan maken maar dit kost enorm veel tijd, houdt in ieder geval mijn blog/youtube goed in de gaten.

5 Reacties

 1. 23 oktober 2018 / 09:44

  Ik moet zeggen dat ik mij altijd weer verbaas wat jij kan maken met smink en make-up. Creatief ben je zeker en ook dit resultaat heb je weer mooi gemaakt hoor. Petje af

 2. 23 oktober 2018 / 18:24

  Hoe kunnen mensen je geen duimpje omhoog geven voor deze look?! Hij is echtttt heel tof, keep up the good work girl <3

 3. 23 oktober 2018 / 22:29

  Ik zou heel bang worden als ik je zo tegen zou komen in het donker. Helemaal na het zien The Haunting of Hill House (net weer een aflevering gekeken). Heel erg gaaf gedaan!

 4. 27 oktober 2018 / 21:44

  Waauw wat heb je dit ongelofelijk gaaf gemaakt zeg! Heel tof!

 5. 29 oktober 2018 / 22:53

  Wow, wat een ontzettend toffe look! Die lenzen zijn zo gaaf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.