MY WEEK IN PICTURES 4

Feestweek in mijn dorp 

Het was tijd voor een feestje. Elke vijf jaar is er bij ons de feestweek, iedere straat krijgt een thema en s’avonds branden dan alle lampjes! Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd. Ik was er dit jaar bij! Ik kwam Tessa nog tegen maar ik was die avond met mijn overbuurvrouw, zus en schoonzus. Het was in ieder geval erg gezellig. Ik had zelfs een top aan die ik al vanaf mijn 17e heb maar nooit aan deed. Zonde want ik heb er zoveel complimenten over gekregen! Het was zo’n gezellige avond dat ik nog om 03:45 draaide in mijn bed. #altijdfijnalsdedrankverkeerdvalt #gelukkigmochtikdevolgendedagookgewoonweerwerken

 

Food, nieuwe kleding & ziekenhuis

Ik heb een mega groot bord vol met recepten op mijn Pinterest, bekijk die map hier. Hier staan bijna 1500 recepten in! Dit was ook weer zo’n overheerlijk recept, binnenkort komt hier een artikel over. Ook had ik nieuwe kleding geshopt bij de H&M, helemaal blij met mijn tasje en paperbag. Het jasje heb ik toch uiteindelijk teruggestuurd want die zat te strak op mijn armen. De dag erna ging ik weer naar het ziekenhuis, ze zijn er nog steeds niet uit wat ik heb. Ik heb eens in de zoveel tijd een flinke en pijnlijke aanval en dan plas ik pijnlijk. Maar mijn blaas zag er goed uit, de foto ook maar nu willen ze nog een CT-Scan gaan maken.

Make-uppen als een pro 

Heerlijk om weer een maskertje op te doen. Ik kan ook geen genoeg krijgen van die katten filter, love it! Verder had ik ook een make-up look gemaakt. Vandaag ga ik er ook weer een creëren, ik kan daar zo enorm van genieten. De aller rechtse foto heb ik op mijn werk gemaakt. Ik heb het er enorm naar mijn zin maar het is nog wel allemaal wennen. Bekijk hier de website van mijn werkhttps://www.confianzaselect.nl je kan ze ook volgen op Instagram en Youtube daar staat een bedrijfsfilm op waar ik ook een rol in heb. Ik schrijf blog artikelen voor Confianza Select en ik hou de social media up to date.

The Street food club in Utrecht 

Ik sprak na tien jaar weer met mijn oude vakantie vriendinnetje Milou af. We hebben zo’n leuke en gezellige middag gehad. Ook zijn we langs the street food club in Utrecht geweest. Wat een geweldige zaak is dat zeg. Ik bekijk kijk die milkshake nou.. daar zat zelfs koekjesdeeg in! En de karamel zat overal, jammie! Verder is het design echt geweldig, iedere ruimt heeft zijn eigen kleuren en interieur. Ze gaan mij sowieso nog een keer terug zien. Mijn broodje bestond uit avocado, bacon, gepocheerd ei, zalm, saus, kruiden en nog meer heerlijke ingrediënten.

Uiteten met vriendinnetjes  

Het was weer tijd om af te spreken met Rosanne en Vera.  We hebben een aantal outfit foto’s gemaakt en daarna zijn we heerlijk bij Shabu Shabu in Dordrecht sushi gaan eten. Psstt.. ze hebben daar de kaart aangepast. Wat is jouw favoriete sushi zaak? Laat dat even hieronder weten. Dit gele jasje is trouwens van de ONLY en mijn jeans is van Scotch and Soda. Ik heb trouwens nog een prachtige Pandora bedel van Vera gekregen voor mijn verjaardag, super lief!

 

R.I.P Lotte

Ik had die dag gesport en het ging eigenlijk wel goed! Maar toen kreeg ik s’avonds vreselijk nieuws. Lotte heeft een eind aan der leven gemaakt. Als ik deze foto zie krijg ik gelijk weer tranen. Het was echt zo’n lieverd, maar de wereld was te moeilijk voor haar.. je word echt enorm gemist! Bedankt voor de jaren dat ik je heb gekend, je was een bijzonder en warm mens!

Tijd voor mijn birthday & vuurwerk

Ik had super veel lieve berichtjes gekregen voor mijn birthday, nogmaals super bedankt iedereen! Nu ga ik ook richting de 30 wauw. Ook kreeg ik van mijn vriend een mega grote bos met rozen. Ze hebben echt bijna twee weken gestaan, love it! Plus er was vuurwerk aan de overkant van de lek. Wat een prachtig gezicht was dit zeg. Het vuurwerk was ook enorm mooi dit jaar. Ik heb het vuurwerk samen met mijn zus, zwager, neefje, nichtje, vriend en vader bekeken. Mijn moeder konden we niet meer vinden in de menigte haha.

Schminken en nog eens schminken 

Ik had nog nooit iemand anders geschminkt maar dit was een bijzondere kans. In Giessenburg was dit jaar de rondvaart en dan gaan groepen allemaal maanden klussen aan een boot met een thema. Deze groep koos dus voor Jungle Book. Ik heb dus 6 apen, tijger, panter, beer, 5 olifanten en een gorilla geschminkt. En het was echt goed gelukt! Hier ben ik ongeveer drie uurtjes mee bezig geweest! Wat was iedereen blij met het eindresultaat!

Hoe was jouw week? 

Share:

7 Reacties

 1. 24 oktober 2018 / 21:32

  Leuk day schminken! Ik ben vrijwilliger bij het kinderwerk bij ons in de wijk en als er geschminkt moet worden sta ik ook vooraan!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   27 oktober 2018 / 16:52

   oh wat super leuk! haha geeft een bepaalde soort voldoening he 😉

 2. 25 oktober 2018 / 16:34

  Ziet er gezellig uit! Ik heb niet echt heel veel bijzonders gedaan. Zondag moest ik werken en ’s avonds verjaardag van mijn schoonmoeder. Maandag moest ik werken, dinsdagavond bij mijn oom op bezoek geweest en woensdag werken. Morgen ga ik mijn broertje’s nieuwe appartement bekijken in Arnhem.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   27 oktober 2018 / 16:53

   ah mijn schoonmoeder is volgende week zondag jarig! Dat appartement bekijken is ook wel leuk, have fun en een fijn weekend!

 3. 27 oktober 2018 / 09:46

  Wauw, The Street food club heb ik nu al een paar keer voorbij zien komen op social media en ziet er altijd zo mooi uit! Moet ik ook echt een keer heen! X

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   27 oktober 2018 / 16:53

   Ja het is echt een geweldige tent, dus het is zeker de moeite om een keer langs te gaan 🙂 x

 4. 30 oktober 2018 / 22:07

  Leuk overzicht weer! Die kattenfilters vind ik ook geniaal 😀 Ik eet trouwens heel graag bij Tokyoto in Zaandam, of Kokusai in Alkmaar. Heerlijke sushi tenten zijn dat ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.