Effe soep

Toe aan Effe Soep

In dit artikel gaan we het eens over eten hebben. Zoals jullie weten ben ik gek op eten maar ik schrijf er niet heel vaak over. Er staan wel weer twee nieuwe recepten in concept versie, maar die komen volgende week online! Nog eventjes geduld dus. Dit keer ga ik een soep reviewen. Want ik ben tot nu toe alleen twee andere merken gewend. De verpakking ziet er in ieder geval al mooi en strak uit.

Informatie van de website 

Effe soep is met veel liefde en vakmanschap ontwikkeld en op de markt gezet door Mylène Klerks en Bert Oomen.

Mylène en Bert hebben beiden een soepgeschiedenis. Na hun carrières als productontwikkelaar bij onder andere Hak en Honig, begonnen ze samen The Fusing Kitchen Company. In eigen keuken ontwikkelen ze producten voor de salade-industrie. Zij maken dressings, slaversierders, sauzen in portieverpakkingen zowel voor de Retailmarkt als B2B. Op de website gebruiken ze ook persoonlijke foto’s en daar hebben ze erg goed aan gedaan! Zo krijg je ook echt een gezicht’en’ bij het product.

Het geheim van het succes 

Door hun uitgebreide kennis en betrouwbare netwerk, zijn ze altijd in staat om snel te schakelen. Alle recepten zijn met veel liefde en vakmanschap door hen zelf samengesteld. Ze worden goed getest en hierdoor komt er een smaakvol product uit. Ze weten wat lekker is en hierdoor winnen ze het van de grote industriële partijen. Plus deze soep heeft minimaal 9% minder zout, dat is toch super!?

Soep kruipt waar het niet kan gaan kan

Omdat soep kruipt waar het niet gaan kan, is het nu tijd voor de volgende stap: Effe soep. Een eigen merk droge soepen en bouillons, uiteraard zelf ontwikkeld met dat bekende vakmanschap waar Mylène en Bert om bekend staan. Hun kennis en ervaring is de gezonde basis voor dit jonge, nieuwe soepmerk dat klaar is om de wereld te veroveren!

Bekijk het complete assortiment op de website 

Ik moet zeggen dat de website er heel overzichtelijk en strak uitziet. Dit zie je niet heel vaak. Elk ingrediënt word netjes aangegeven en doordat de website met zwart werkt ziet het er heel chique uit. Bekijk hier het complete assortiment. De soepjes heb ik meegenomen naar mijn werk en ik kan jullie zeggen dat iedereen dol enthousiast was. Het is niet met andere soepen uit pakjes te vergelijken. Deze soep is vol, je proeft de ingrediënten goed en ze zijn enorm smaakvol. Ik ben in ieder geval erg enthousiast over deze soepen.

Effe Soep kun je bestellen via www.compliment.nl

4 Reacties

 1. 30 oktober 2018 / 16:40

  Dit is zo origineel! Ik eet echt kei graag soep, haha, dus misschien wel iets voor mij =D

 2. 30 oktober 2018 / 20:11

  Yummy, ik ben dol op soep! Dit zou ik zeker eens proberen!

 3. Saskia
  31 oktober 2018 / 19:03

  Ook ik ben superenthousiast over dit product! Waar andere portie verpakkingen vaak veel te zout zijn, komt bij deze Effe soep de lekkere smaak naar voren😃 Een prima product voor een verantwoord hartig tussendoortje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.