1000 vragen aan jezelf #11

1000 vragen aan jezelf #11

Een flinke tijd terug zat er bij de Flow een leuk, klein boekje. Eerlijk gezegd weet ik niet eens meer bij welke editie. Wat ik wel gelijk wist, was dat ik dit boekje op een leuke manier op mijn blog wilde gebruiken. Zo geschiedde… Rachèl Kromdijk is een persoonlijke blog, dus op deze manier kan ik er een extra persoonlijk tintje aan geven. Jullie leren mij niet alleen beter kennen, maar ik verwacht mezelf ook beter te leren kennen. Dit is dus een win-win situatie, tenminste zo zie ik het! En ja, er staan serieus 1000 vragen in dit boekje. De komende tijd ben ik dus nog wel even zoet, ha! Kijk je mee naar het volgende deel van de vragen?

141. Welke landen wil je nog bezoeken?

Daar vraag je mij wat. Ik wil nog zó veel landen bezoeken! Canada en Bali hoop ik op de relatief korte termijn een bezoek te brengen, maar ook de Verenigde Staten, Noorwegen, Griekenland, Australië, Thailand, Bora Bora en nog zó veel meer plekken!

142. Welke superkracht zou jij willen hebben?

Behendigheid, kijken jullie Arrow? Hoe hij alles doet, dat wil ik ook!

143. Wanneer kon je wel door de grond zakken?

Och ik ben zo onhandig maar ik weet een, twee, drie niet welk moment het ergst was. Ik heb weleens aan mijn gym juffrouw ”way way back” gevraagd of ze zwanger was.. bleek ze het niet te zijn. Maar ze was heel slank en had echt een bol buikje haha.. kom er met mijn hoofd nog steeds niet bij. Stiekem was ze het misschien gewoon haha.

144. Van welk liedje word je altijd vrolijk?

River deep mountain high van Celine Dion, als ik dat nummer hoor ga ik gelijk helemaal los. Waar ik ook ben.. ik moet vals mee bleren want ik haal natuurlijk nooit die hoge uithalen die Celine kan halen. Doe de oren dus maar dicht!

145. Hoe flexibel ben je?

Heel flexibel eigenlijk. Ik mag dan wel bolle billen, heupen en flinke kuiten hebben maar ik kan mijn benen nog steeds in mijn nek leggen. De split en de spagaat zou ik weer moeten oefenen maar ik kom best wel ver. Ook de radslag en de handstand -> bruggetje gaan nog steeds prima op mijn 26e. Sowieso wil ik ook yoga meer erbij gaan pakken want daar blijf je ook mega lenig door.

146. Is er een vreemde eetcombinatie waar je dol op bent?

Uhm… ik denk een boterham met boter, pindakaas en pure hagelslag? Is dat vreemd genoeg?

147. Wat doe je als je in de rij moet wachten?

Ik irriteer mezelf alleen wanneer mensen moeilijk lopen te doen tegen het personeel van die winkel. Dan moet ik mezelf erg inhouden om er niets van te zeggen. Gisteren was er ook een oudere vrouw bij de ANWB winkel en die kwam een broek terugbrengen (na een jaar wat ik begreep) maar die vrouw van de winkel vroeg of ze het bonnetje nog had van de broek. Ze werd gelijk opstandig, bewaar jij al je bonnen van de kleding die je koopt? Daar kopen wij veelte veel voor etc. Ik dacht echt.. muts doe een beetje begripvol, die vrouw doet haar best iets te zoeken in het systeem..

148. Ben je leuker in de spiegel of op foto’s?

Haha hmm dit is een moeilijke. Op foto’s ben ik juist soms mega mega trots op mezelf en kan ik echt een aantal minuten naar die foto kijken en denken; ” Rachèl ook jij mag trots zijn op jezelf”. Maar in de spiegel is ieder moment anders.. wij hebben namelijk een hele wand vol spiegel in de badkamer dus wanneer ik lomp uit bad klim, op de wc zit of pukkels overal heb ik zie dat altijd. Op die momenten kies ik voor de foto. Maar wanneer ik mooi ben opgemaakt en een mooie outfit aan heb kan ik ook trots naar mezelf kijken in de spiegel.

149. Kies je voor minder eten of meer sporten?

Meer sporten, sowieso! Ik hou van eten.. en daar wil ik ook gewoon van blijven genieten.

150. Voer je vaak gesprekken in je hoofd?

Haha, guilty! Vooral wanneer ik op bed lig s’avonds.

151. Waar zou je beroemd mee willen zijn?

Poeh. *Denkt diep na* Het lijkt mij fantastisch om op beauty/make-up gebied enorm te groeien. Dat mensen mij herkennen net als Nikkie Tutorials.

152. Hoe voelt het om afgewezen te worden?

Tja, volgens mij is dat vooral een kwestie van hóe ga je met een afwijzing om. Geen enkele afwijzing is leuk, maar uit iedere afwijzing valt een lering te trekken.

153. Wie wil je beter leren kennen?

Mijn bezoekers! 🙂

154. Ruik je altijd lekker?

Haha, ik weet niet of mijn ‘net-gesport-geur’ lekker is. Dat kan ik mij haast niet voorstellen namelijk. Buiten dat om ruik ik gewoon zoals Rachèl. Net als smaken zullen ook geuren per persoon verschillen. Dus of iedereen mij lekker vindt ruiken? Vast niet! Zelfs mijn vriend vind niet iedere parfum die ik draag lekker. Heb ik een vast geurtje? Nee, eigenlijk niet haha maar ik hou wel van bloemig, zoet maar vrouwelijk.

Mijn vraag aan jullie: Ben jij leuker in de spiegel of op foto’s?

Share:

2 Reacties

 1. 30 oktober 2018 / 19:12

  Leuke vragen! Ik kan ook altijd helemaal los gaan op River Deep, Mountain High, maar dan de Tina Turner uitvoering 😊 De superkracht vraag staat er alleen twee keer in, haha! En om antwoord te geven op jouw vraag: zeker weten zie ik er in de spiegel beter uit! Op foto’s is het echt blegh >__>

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   17 november 2018 / 15:19

   haha het is ook echt een heerlijk nummer! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.