WhitetoBrown Tanning

De tanning producten van White to Brown zijn makkelijk in gebruik, zien er goed uit, maar ga ik deze producten zelf ook fantastisch vinden? Bekijk snel dit artikel om daar achter te komen. Maar laten we het eerst over een ding eens worden. Iedereen ziet er toch beter, knapper, aantrekkelijker uit met een bruin kleurtje? Dat is een voordeel van de zomer, iedereen ziet er gezonder, fitter en mooier uit met een kleurtje.

Ik ben dus zeer benieuwd wat ik van deze producten ga vinden. De verpakking ziet er in ieder geval al super uit!

Self Tanning Mist Medium

Makkelijk binnen een paar minuten aan te brengen en je ziet direct een mooi egaal resultaat! Ook krijg je een prachtige kleur door dit product. De bruin zonder zon bevat DHA, kleurloos suikerriet, dat reactie maakt met de dode huidcellen, uw eerste huidlaag waardoor deze bruin kleuren. Daarom is deze spray een veilig alternatief voor de zon. Dit klinkt in ieder geval enorm positief!

De self-tan spray is dermatologisch getest en ze testen ook niet op dieren, voldoet aan de EU regelgeving en bevat huidverzorgende elementen, als Aloë Vera en vitamine E. Nog meer plus punten? Jazeker, het product droogt snel, zonder vlekken en laat u tot 5 dagen heerlijk bruin kleuren.

De Whitetobrown Tanning spray van 200 ml is tot 60 keer te gebruiken voor gezicht en decolleté, zodat u hiermee het hele jaar een fantastische mooie bruine teint kunt creëren in een handomdraai. U ontvangt ook een flyer met gebruiksaanwijzing bij bestelling van de Whitetobrown Spraytanning Mist.

Hoe werkt dit product?

• Dek lichte kleding tijdens het sprayen af met bijvoorbeeld een handdoek.

• Schud de mist voor gebruik. Houd de mist op ongeveer 30 cm afstand.

• Spray langzaam en gelijkmatig over het lichaam/gezicht met ronde bewegingen, net als met een haarlak bus.

• Na het sprayen dient u gedurende 4-6 uur niet met water in contact te komen, zodat de DHA z’n werking kan doen.

Tips:

  • Breng geen crème of foundation aan op uw huid voordat uw gaat sprayen, omdat dit een barrière vormt. Verwijder deze indien nodig.
  • Dep uw huid na het douchen of baden en laat uw huid niet uitdrogen, gebruik bij voorkeur een dagcrème.
  • Wenst u een donkere teint, dan kunt u de handeling na een paar minuten herhalen.
  • Voor een nóg langer resultaat, kunt u tot 8 uur voor het sprayen uw huid licht scrubben.

€29,95

Te bestellen via de volgende link: https://shop.whitetobrown.nl/whitetobrown-mist

WhitetoBrown Selftanning Water

– Inclusief Tanning Handschoen
– Kleurloze Formule, direct droog
– Lichtgewicht op water gebaseerde formule
– Ontwikkelt in 2-4 uur
– Coconut geur
– Verrijkt met Coconut en Aloe Vera
– Spray fles, helpt breder en gelijkmatiger te dekken
– Geen kleur gids (geeft niet af op kleding) Ideaal! Dit vind ik echt een enorm pluspunt.

Deze lichtgewicht op waterbasis formule geeft een medium gouden tan, die zich binen 2-4 uur ontwikkeld na het aanbrengen op de huid. Wat ook een prima tijd is want bij sommige moet je namelijk echt ruim 15 uur wachten. De hydraterende mix van Aloë Vera en Coconut zorgt een duurzaam en lang resultaat. WhitetoBrown geeft een mooie en frisse kleur (tot ziens oempaloempa kleurtje). Bij deze Seftanning Water Spray wordt een tanning handschoen bij geleverd!

€34,94

Te bestellen via de volgende link: https://shop.whitetobrown.nl/whitetobrown-selftanning-water-spray

Wat vind ik van deze producten? 

Heel eerlijk? De geur is prima, de producten zien er goed uit, verpakking is strak en stijlvol, maar je zou het bijna buiten moeten gebruiken omdat het echt wel flink verstuift. Ik had het ”eventjes” op de badkamer gedaan maar heel onze tegels waren vet en bruin. Helaas moest ik dus na het opbrengen heel de badkamervloer poetsen met een doek. Deze was overigens helemaal bruin..

De kleur is verder mooi en niet te oranje. Maar dat de spray zo enorm afgeeft is wel echt een nadeel. Dan vind ik een mouse weer fijner werken dan een spray! Zorg er wel voor dat je de beiden spray’s eerst op de handschoen aanbrengt. Hierdoor word je vloer niet vet, bruin en vies!

Before and After / helaas wel een vlek op mijn rechterbeen / de tanning geeft wel een mooie kleur

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten? Ga dan naar de website van WhitetoBrown: https://shop.whitetobrown.nl

Vraag aan jullie //

Wie van jullie gebruikt weleens een tanning @home?

Share:

1 Reactie

  1. 2 november 2018 / 18:41

    Deze ziet er goed uit, maar ik gebruik nooit dit soort producten. Ik ga liever naar de zonnebank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.