MY WEEK IN PICTURES 5

MY WEEK IN PICTURES 5

En we beginnen weer met een ‘my week in pictures’ want een week is weer zo voorbij!
Ik merk dat deze topic goed word gelezen, dus jullie gaan my week in pictures iedere week voorbij zien komen.
Bereid je dus maar voor op een dosis selfies, beauty producten en leuke dingen!

Werken en mijn nieuwe witte blouse aan van de H&M / Doris die mij leuke snapchats stuurt / Prachtige producten van Bobbi Brown

Rugzak op, lach op en gaan! Leuk om te zien dat ik zo’n choker vroeger om had en nu weer precies dezelfde draag / de zolder helemaal opgeruimd met mijn moeder en zus, wauw wat was dat nodig / een heerlijke boterham eten met een pittige kipsalade met mozzarella.

Selfie op mijn werk, weer eens mijn toffe top aan van het merk Kocca / woensdag mijn vrije dag, heerlijk rustig aan gedaan / Marc vraagt mij ten huwelijk op de Sims 4 haha, ach dromen mag altijd!

Veel water drinken op mijn werk / heerlijke parfum van Marc Jacobs die trouwens perfect past bij mijn groene velvet top van Loavies / heerlijk die ondergaande zon in de polder, selfie time!

Ik ging samen met mijn vriend mountainbike in de Drunese Duinen, maar na 700 calorieën te hebben verbrand hadden we zo’n trek dat we sushi habben afgehaald in Oosterhout. Deze tent heet Sushi Sunakku ze hebben zelfs een app waarbij je dus online kan bestellen. Het was echt mega lekker. Het kost wat maar dan heb je ook wat! Trouwens we hadden allebei gewoon beurse billen, de volgende dag kon ik helemaal niet normaal op een zadel zitten. Het was ook echt een barre fiets tocht.. die mega heuvels op en ik vloog nog net niet tegen een boom aan, ik ben echt zwaar te lomp voor zo’n parcours.

Marc en ik hebben heerlijk gegeten met mijn tantes in Utrecht. Ik koos voor een pizza quattro formaggi en mijn vriend en tante voor een bord met verschillende soorten vis. Daarnaast hadden we nog heerlijke drank, salade en frietjes.. heerlijk!

Die week ging ik nog naar Utrecht om een cursus te volgen bij Arjanna van StudioAbove / wat een heerlijk herfst weertje zeg, vooral die bladeren vind ik altijd zo mooi / mijn nieuwe broek van de H&M en shoes van Zalando.

Omdat ik gek ben op de katten filter / een foto gemaakt van mijn neefje en nichtje / een heerlijk tussendoortje met eigengemaakte pesto, tomaatjes, cracker in stukjes en basilicum.

Een heerlijke high samen met mijn schoonzus en schoonmoeder bij de Stroming in Woudrichem, hoe smakelijk ziet dit eruit?!

Selfie moment met mijn vriend, dit gebeurt veelte weinig! Nog even genieten van een glas water met citroen / zelf pesto maken!

 Samen met mijn zus en moeder ha-ra verkopen op de paardenmarkt! Die dag hadden we enorm goed verkocht! En ik had mijn Sodastreamer verkocht via marktplaats, ik vind het zonde als ik apparaten heb staan waar ik niets mee doe. Dit was er dus zo een..

– l a n g   l e v e n   k a t t e n o o r t j e s –

Frons selfie voor mijn vriend, een dag waarop ik super moe was en een opgewekte Rachèl!

Weer even knallen achter de playstation 4 met Fit with Mel B – boodschappen gedaan, gember en spinazie ingevroren voor mijn smoothies.

Weer een pijnlijke aanval gehad / eten gekookt voor mijn ouders / volgende dag een broodje carpaccio gemaakt op mijn werk

Samen met mijn vriend gingen we heerlijk eten bij Doris en Aldwin, wat was het gezellig en wat had Doris weer een leuke cadeautjes voor mij. Ze verrast me echt continue met toffe dingen! Aldwin had ook nog een heerlijk toetje voor ons geregeld!

Een nieuw recept maken wat overigens heerlijk smaakte (binnenkort komt dit recept op mijn blog) en daarna heerlijk de vaat doen. Ik heb er nooit een hekel aan, lekker muziek aan en opruimen maar!

Hoe was jullie week?

Share:

8 Reacties

 1. 3 november 2018 / 15:28

  Haha hoezo verslaafd aan de katten filter!! Wat weer een heerlijke weken lieverd. Hopelijk deze week allebei een betere week dan de hele tijd ziek zijn.

 2. 3 november 2018 / 21:50

  Ah wat een leuke foto’s. En heerlijk eten 😍

 3. 5 november 2018 / 16:34

  Ik vind de vaat doen stiekem ook helemaal niet zo erg. Zijn wij misschien abnormaal? Haha!

 4. 6 november 2018 / 14:18

  Heerlijk om de Sims af en toe even aan te zetten. Ik ben wel benieuwd naar dat recept, het ziet er in ieder geval al goed uit!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   17 november 2018 / 15:19

   haha precies en je bent ook weer zo een paar uur verder!

 5. 11 november 2018 / 20:47

  Wat super mooie en leuke foto’s zijn het..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.