Shakeplus

Shakeplus

Shakeplus gaat mij deze maand doorhelpen. Hoe? Dat ga ik jullie in dit artikel vertellen! Sinds een paar maanden zit ik op een kantoor inplaats van dat ik de hele dag in een winkel loop. Ik ben van 8.000-17.000 stappen naar 800 stappen op een dag gegaan. Dat merk je wel aan je lichaam plus het zit nog steeds niet lekker bij mijn blaas dus ik zit ook aan de medicijnen. Ik wil weer graag wat kilo’s kwijt en Shakeplus zijn vervangende producten. Je kan het als een maaltijd vervanger gebruiken.

Waarom Shakeplus? 

Shakeplus is gezonde voeding. Het is een maaltijd, net als boterhammen, muesli, cruesli of cornflakes —maar met meer voedingsstoffen en geen overtollige calorieën. Geef je lichaam de eiwitten, vezels, vetzuren, vitaminen en mineralen die het zo hard nodig heeft. Met slechts 210kcal is Shakeplus ideaal als gezonde maaltijdvervanger bij het afvallen.

De natuurlijke basis geeft die heerlijke, pure smaak van echte aardbeien, bananen, cacao of koffie. Bij Shakeplus Aardbei zie je de pitjes van de aardbeien nog zitten! Het beetje zoetheid komt van een natuurlijk extract uit de stevia plant. Shakes uit de supermarkt of drogist zitten vaak vol suiker, kunstmatige toevoegingen, chemische zoetstoffen of andere dingen die je niet in je eten wilt hebben.

Afslanken doe je voor je gezondheid. En daarom is er Shakeplus: de (h)eerlijke maaltijdshake op natuurlijke basis, zonder kunstmatige rommel en met gratis coaching.

Extra informatie // 

Op natuurlijke basis – van eiwitten, plantaardige vezels en essentiële vetzuren

Pure, natuurlijke smaak – zonder kunstmatige geur-, kleur-, smaak- of zoetstoffen

Gratis coach – ondersteunt je met hulp en tips bij het afvallen. Samen sta je sterker!

Ondersteunt – energieniveau en immuunsysteem dankzij gezonde vitaminen en mineralen

Betaalbaar – ShakePlus is er al vanaf 1,50 per maaltijd, goedkoper dan een snelle hap onderweg

Makkelijk en snel – want een shake is klaar in 30 seconden. Geen gedoe en geen calorieën tellen.

Materialen & benodigdheden 

De beker bestaat uit een aantal onderdelen. Zoals je ziet zit er ook een spiraal bij, deze zorgt ervoor dat je de klontjes eruit shaked. Verder heb je ook nog een stuk wat bovenin de beker kan. Hier kan je granen of de shake poeder in doen. Hierdoor kan je ieder moment je shake vers samenstellen. De materialen zijn makkelijk en snel schoon te maken. De beker vind ik in ieder geval super fijn en is te koop voor €2,99

Bekijk hier alle producten: www.shakeplus.nl

De eiwitrepen //

Deze zijn suikerarm en is op natuurlijke basis gemaakt. Wel met zoetstof (maar wel natuurlijk extract uit stevia-plant). De repen zijn erg vast qua substantie plus het geeft je een verzadigd gevoel. Vooral deze choco-caramel repen zijn enorm lekker. Ze zijn wat straffer maar daardoor heb je wel gelijk het idee dat ze flink voeden. Ze zijn makkelijk mee te nemen naar je werk, plus de smaak is echt lekker!

Afval shakes

Als je gewicht wilt verliezen met shakes dan vervang je twee maaltijden per dag door afval shakes. Dit werkt doordat je op die manier flink minder calorieën binnen krijgt. De shake is dus een hulpmiddel om te zorgen dat je wel voldoende eet, maar niet te veel calorieën binnen krijgt. Veel mensen noemen het dat dan afvalshakes en soms denken mensen dat er iets in de shakes zit waardoor je afvalt, zoals bv. een fat burner. De realiteit is dat je een gezonde maaltijdvervanger nodig hebt en beter kan zoeken naar de term maaltijdshake. En dat is heel iets anders dan een gewone shake zoals je die in de sportschool kan krijgen. Die bevatten vooral eiwitten en niet voldoende andere bouw- en voedingsstoffen.

Pakket Maaltijdshakes

Kadootjes voor nieuwe klanten

Je krijgt deze cadeaus als je voor het eerst een pot Shakeplus Maaltijdshake bestelt:

  • Shakebeker 500ml (waarde €2,99)
  • 5 Proefzakjes shake (1 van elke smaak, waarde €12,95)

Daarnaast ontvang je altijd bij elke bestelling:

  • Gratis maatschep (zit in elke pot)
  • Gratis persoonlijke coaching door professionals (optioneel)
  • Gratis recepten voor heerlijke shakes
  • Gratis lijsten met gezonde snacks en lichte maaltijden

Gratis bezorging

Vóór 23:30 besteld is volgende dag in huis. Behalve als je bestelt op zaterdag, dan wordt jouw bestelling bezorgd op maandag. Dit geldt ook voor België.

Pakketten worden verstuurd met DHL of PostNL. Voor Nederlandse klanten geldt: als je op het aflevermoment niet thuis bent, dan ontvang je een kaartje in de brievenbus. Daarmee kan je online een nieuw aflevermoment afspreken of het pakket laten bezorgen op één van de vele afhaalpunten.

Track & trace

Aan het einde van de middag of avond ontvang je een e-mail met een track & trace-nummer. Hiermee kun je op de website van de vervoerder kijken wat de status van je bestelling is.

Ik ben in ieder geval enorm tevreden over de smaken van de producten. Vanaf volgende week ga ik beginnen met deze producten. Ik ga jullie op de hoogte houden over deze producten. Hou ook mijn youtube kanaal in de gaten!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.