Snel internet voor thuis

Snel internet voor thuis

Vroeger kon je niet internetten en bellen tegelijk, maar tegenwoordig klap je de laptop open en je hebt direct toegang tot het internet. Nu was het bij ons thuis niet 1,2,3 geregeld want er moest aardig wat van te voren gebeuren. Drie jaar geleden was ons internet echt mega traag maar dankzij Glasvezel internet van KPN kan ik nu eindelijk perfect internetten! Ook moest er een een mast worden geplaatst in Lopik. Herken je het volgende probleem? Je kreeg eindelijk een smartphone (nu praat ik over ruim 10 jaar geleden) maar wanneer je een sms wilde versturen moest je naar zolder lopen anders had je geen bereik. Door die mast heb ik nu ook gewoon 4G internet, ideaal! Tot ziens smsjes en hello WhatsApp!

Glasvezel voor mij

Als ik blog artikelen ga schrijven of mijn video’s ga editen wil ik wel goed internet hebben. Ligt mijn internet er opeens uit dan kan ik mijn tekst of video kwijt zijn. Dat is weleens in het verleden gebeurd en daar wordt je echt enorm verdrietig van. Vooral omdat er veel uren in zitten. Maar goed gelukkig is die tijd voorbij en kan ik nu gewoon op mijn gemak alles tegelijk doen zonder dat er iets vastloopt! Gelukkig heb ik dankzij glasvezel meer geduld gekregen want als er iets niet werkt op mijn Imac/macbook wordt ik enorm chagrijnig! Ze moesten hier in het dorp trouwens wel de hele straat openbreken, maar bij  ons moest er alleen maar een kabel naar de meterkast getrokken worden. Ons huis kwam er dus goed vanaf! Eerst waren we bang dat er een deel van de vloer/muur uitgesloopt moest worden. Gelukkig was dit dus niet het geval!

Waarom voor Glasvezel kiezen?

 • Super snel en stabiel internet
 • Constante kwaliteit ook bij meerdere apparaten
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk

Nu ben ik wel benieuwd of jullie ook glasvezel hebben? Laat dat even hieronder weten.

Share:

4 Reacties

 1. 14 november 2018 / 08:48

  Ik zou eigenlijk niet weten wat wij in dit huis hebben. Ik moet wel zeggen dat het gelukkig inderdaad een stuk beter is dan vroeger. Dat was soms echt een drama!

 2. 14 november 2018 / 09:29

  Oh!! Ik heb echt geen idee wat wij in huis hebben. Het internet doet het ieder geval goed dus dat is mooi 😛 Ik moet mij er misschien is wat meer in verdiepen…

 3. 14 november 2018 / 23:06

  Oh ideaal zeg! Ik heb momenteel zo’n traag internet thuis. Ik woon in een appartement en er is altijd gedoe met de aansluiting. Irritant!

 4. Jeffrey Prevaas
  15 november 2018 / 19:43

  Ik heb internet al vele jaren via de kabel,ik ben er heel tevreden mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.