Weekvlog 167 – Nieuw haar & de griep te pakken!

Weekvlog 167 – Nieuw haar & de griep te pakken!

In deze weekvlog zien jullie de volgende dingen; ik heb opeens een lok/pony, ik ga in Utrecht naar The Street food club om te lunchen met een vriendinnetje die ik al 10 jaar niet had gezien, ik had de griep flink te pakken, twee heftige make-up looks gecreëerd. Dus ik zou zeggen, bereid je dus  maar voor op een lange weekvlog waarin veel gebeurd! Het regende trouwens bij ons de dijk enorm hard!

Mijn haar zelf verpest? 

Nu ben ik stiekem wel  benieuwd wat jullie van dit soort make-up looks vinden. Ik hou van heftige make-up looks omdat je er een eigen draai aan kan geven. Als ik alleen maar nude looks zou maken dan zou ik totaal geen inspiratie meer hebben. Sowieso vind ik lashes ook altijd een look enorm afmaken! Ik heb trouwens mijn pony wel een beetje verknipt, in ieder geval.. er zit 1 plukje niet chil. Hoe dat komt? Ik denk door mijn kruin die ik aan de voorkant heb. Hierdoor verspringt iedere keer dat ene plukje. Maar goed ik vond het wel leuk om na ruim 8 jaar weer eens een pony bij mezelf te knippen. Creatief bezig zijn op een andere manier haha, vandaag ga ik weer lekker aan mijn bullet journal werken en misschien nog wat verven!

Maar goed veel plezier met kijken en vergeet niet te abonneren op mijn Youtube kanaal. Dat kan hier.

Share:

3 Reacties

  1. 14 november 2018 / 14:00

    Ohhh leuk Rachel, ik ga gelijk kijken! Wat ben je toch een knap kind trouwens! xxx

  2. Jeffrey Prevaas
    15 november 2018 / 19:44

    Zo prachtig je foto Rachel,heel mooi je make up <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.