Nieuwe witte sneakers van ONLY

Witte sneakers vind ik sinds deze zomer echt ideaal. Het was jaren geleden dat ik witte sneakers had maar het is echt onwijs handig kan ik je zeggen. Onder elk rokje, jurkje en jeans konden mijn witte sneakers. Omdat ik ze bijna dagelijks aan had waren ze dus ook enorm snel vies en kapot. Helaas! Maar gelukkig heb ik nu nieuwe witte sneakers gescoord van de ONLY.

Ik wist eerlijk gezegd helemaal niet dat de ONLY ook schoenen verkocht, jullie wel? Via google kwam ik uit op de Zalando pagina en daar stonden deze praaltjes te stralen.

De prijs & Rosegold 

De prijs van de sneakers is €34,95 en ze lopen ook nog eens super lekker. Ik kwam ze tegen op Zalando en ik vond vooral de rosegold details erg leuk. Door de rosegold details maakt het de schoen net iets warmer. Het enige nadeel van deze schoen is dat de binnenkant van een apart materiaal is gemaakt. Je glijd niet echt makkelijk in de schoen zeg maar. Maar voor 34,95 lopen ze echt als wolkjes!

Bestellen 

Via deze link kan je de sneakers bestellen, klik hier.

Conclusie 

Ik heb deze schoenen nu al twee maanden, maar ik ben er echt super tevreden mee. Nu moet ik alleen nog een echte winter sneaker vinden want hier ga ik niet in de winter mee lopen. Veel kan, maar witte sneakers niet haha! Ik ben benieuwd wat jullie van deze sneakers vinden? Laat dat even hieronder weten. Nu ga ik heel snel uit mijn bed want het is al 10:00 plus ik moet nog filmen vandaag en vanavond samen met mijn vriend bij Dori & Alladin eten. Nu al super veel zin in! Wat gaan jullie allemaal vandaag doen?

7 Reacties

 1. 17 november 2018 / 10:33

  Super leuke witte sneakers! Ik heb ook nooit geweten dat Only schoenen verkoopt!

 2. 17 november 2018 / 15:51

  Mooie schoenen! Ik vind het detail ook prachtig, ideaal om te dragen bij een broek of juist een rok of jurk ^^

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   11 januari 2019 / 15:12

   Ja gaaf he, ideaal zijn witte sneakers 🙂

 3. 18 november 2018 / 22:11

  Leuke sneaker wat een koopje. Heb je ze ook in het zwart?

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   11 januari 2019 / 15:12

   Nee helaas Sherry!

 4. 18 november 2018 / 23:02

  Oh die zijn tof zeg, mooi met dat rosé goud. Ik heb ook schoenen van Only, vind de kwaliteit niet geweldig alleen. Hopen dat deze sneakers nog lang mee mogen gaan! <3

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   11 januari 2019 / 15:12

   Ja ze zijn echt heel tof en ze zitten ook nog eens heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.