1000 vragen aan jezelf #11

Op de website van Renske kwam ik dit artikel tegen. Ik dacht deze trend moet ik gaan voortzetten. Ik vind het namelijk heel belangrijk om bij dingen stil te staan. Daarom vind ik vragen beantwoorden altijd zo leuk. Je moet er even de tijd voornemen en flink je hersens laten kraken. Door deze vragen ga ik weer dingen herinneren. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Jullie leren mij niet alleen beter kennen, maar ik verwacht mezelf ook beter te leren kennen. Dit is dus een win-win situatie, tenminste zo zie ik het! En ja, er staan serieus 1000 vragen in dit boekje. De komende tijd ben ik dus nog wel even zoet, ha! Kijk je mee naar het volgende deel van de vragen?

155. Hoeveel boeken lees je per jaar?

Op mijn bureau staan alleen al 12 boeken en dan nog eens een complete plank in mijn kledingkast. Ik woon nog thuis dus ik heb helaas geen ruimte voor een boekenkast. Je kan dus wel stellen dat ik gek ben op boeken! En mijn boek genres zijn net zo verschillend als de onderwerpen op mijn blog. Ik heb hier kookboeken staan maar ook fotografie tips, blog tips, 28 dagen bikini body guide, hardlopen, bodieboost en travel boeken. Ik lees dus van alles en nog wat, de romans en thrillers staan onderin mijn kast.

156. Google je jezelf?

Dat heb ik regelmatig gedaan, maar de laatste twee jaar doe ik dat eigenlijk niet meer. Je wilt namelijk niet dat bezoekers rare dingen van je zien die niet kloppen dus daarom typte ik vroeger weleens mijn naam in op Google.

157. Wat is je favoriete seizoen en waarom?

Ik ben echt verliefd op de herfst, de mooie bladeren.. een fris gezicht wanneer je een stuk gaat lopen, lekker onder een kleedje kruipen op de bank zitten, en Netflix & Chill mag niet ontbreken.

158. Zou je met je vrienden/vriendinnen kunnen samenwonen?

Nee, dat zou ik niet kunnen. Niet op dit moment in ieder geval, vroeger had dat misschien wat geweest maar op dit moment niet.

159. Praat je tegen voorwerpen?

Wel tegen mezelf, maar daar houdt het dan ook wel weer op haha.

160. Wat is je grootste tekortkoming?

Dat is soms te bazig in dingen ben. Als ik iets voor elkaar wil krijgen dan moet ook alles gaan zoals ik dat wil, dan draaf ik daarin door. En dan moet er iemand tegen mij zeggen; Rachèl, chil! Kom op.. rustig aan, het komt goed.

161. Ben je een honden- of kattenmens?

Tot nu toe ben ik altijd een honden fan geweest maar omdat Marc en ik trouwplannen hebben wil ik misschien toch voor een kat gaan. We werken allebei en ik wil niet iemand zijn die de hele dag een hond alleen laat. We beginnen eerst met een kat en misschien zelfs gelijk met twee, want dan hebben ze elkaar wanneer wij niet thuis zijn.  Wij zitten te denken aan een Britse korthaar.

Eerst vond ik deze grijze korthaar prachtig maar naar wat onderzoek kon ik niet meer kiezen tussen een Golden of een Tabby.

Ik bedoel, kijk dit koppie nou? En die grote oogjes! Te cute!

Marc en ik vinden zo’n grijze Tabby ook enorm mooi en ze hebben een fijn karakter, dat vind ik het belangrijkst. Ik heb nooit wat met katten gehad omdat ze altijd naar me bliezen of me open klauwde haha, trauma! Maar britse kortharen blijken een heel lief (aanhankelijk) karakter te hebben. En ze lijken nog het meest op honden en kunnen prima binnen blijven. We gaan ze gewoon aan een tuigje mee naar buiten nemen, we gaan gewoon samen een kat uitlaten haha. Heel veel mensen vinden dit zielig, maar wanneer die word gejat of plat word gereden is dat zieliger, right?

162. Hoe laat je merken dat je iemand aardig vindt?

Je ziet precies wanneer ik je aardig vind. Is dat niet het geval dan kijk ik je gewoon niet aan of ik zet mijn fake smile op.

163. Met welke reden eet je?

Wanneer ik trek heb, wanneer ik chagrijnig ben, eigelijk eet ik vrij wel de hele dag door haha. Ik kan ook echt enorm genieten van eten! Als ik aan het eten ben en het is lekker, dan doe ik altijd een dansje.

164. Dans je voor de spiegel?

Jep, Enrique Iglesias aan, Latin Remix en daar ga ik! Hup hup, een aantal calorieën verbranden.

165. Waarin ben je anders dan andere mensen?

Ik heb een sterke mening over de prostitutie en daar blijf ik een duidelijke mening over hebben. Lees het boek; gedwongen liefde bestel deze hier. Verder merk ik dat jong tot oud het als normaal ziet, het hoort bij Nederland, ‘gelukkig’ zijn er hoeren zeggen dan sommige mensen. Bij die opmerkingen word ik naar en misselijk en daarna word ik zeer opstandig. Het hoort namelijk helemaal niet normaal te zijn, lees a.u.b. dit boek want de meeste mensen weten helemaal niet wat er achter die ramen gebeurd. En wat is er allemaal gebeurd om die vrouwen daar te krijgen?

166. Welke jeugdfilm zou je kinderen aanraden?

The Lion King was mijn aller eerste bioscoopfilm maar ik vind Bambi het mooist en het zieligst.

167. Blijf je tot het laatst op feestjes?

Nee, zeker niet! Ik weet niet of ik een van de weinige ben maar als ik zoals gisterenavond met mijn vriend bij vrienden zit aan een bordspel met nootjes, chipjes, drankjes vind ik dit 300x gezelliger dan in een kroeg/discotheek staan. Who’s with me?

168. Welk nummer heb je de laatste tijd grijs gedraaid?

Davina Michelle – Duurt te lang, wanneer dit nummer op de radio komt zing ik hard mee!

Dit waren weer de 1000 Vragen voor jezelf! Hopelijk heb je kunnen genieten van de antwoorden, volgende week staat er weer een 1000 vragen voor jezelf op de planning!

Welke kat zou jij kiezen? 

Share:

2 Reacties

  1. 20 november 2018 / 08:27

    Ohh, dat zijn zulke prachtige katten! ♥ Ik ben een kattenmens, mijn vriend is een hondenmens. Als we ooit in een huis met tuin zouden wonen in plaats van een huurappartement en we wat meer gesetteld zijn, halen we waarschijnlijk een kitten en een pup in huis. Welke rassen, dat weten we nog niet. 🙂

  2. 20 november 2018 / 16:01

    Met 165 ben ik het helemaal eens… omgedraaide wereld, eigenlijk. Net als dat mensen het héél raar vinden, als je NIET drinkt. Het zou juist raar moeten zijn als je zegt: ik drink alcohol. Maar goed, met prostitutie net zo. Het zou niet eens nodig moeten zijn, maar helaas zijn er mannen die het anders op een andere manier moeten vinden…. bizar eigenlijk hé?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.