Huda Beauty New Nude palette review + swatches

En daar was die dan, het prachtige New Nude palette van Huda Beauty! Toen ik de doos opende kon mijn geluk niet op. Het was een tijd geleden dat ik zo enthousiast was over een oogschaduw palette. Alleen van de verpakking smolt ik al. De prachtige contouren van het gezicht en de lichtroze kleur waren prachtig gecombineerd. Toen kwam het spannendste moment, want er kan natuurlijk altijd een oogschaduw kapot zijn. Ik doe langzaam het palette open en pfiew gelukkig, ze zijn allemaal nog in tact! #happybloggergirl, ik heb namelijk weleens anders meegemaakt. Ook met dure producten en dan kan je echt wel janken.

Magische werking op je beauty brein // 

Toen ik het palette voor het eerst voorbij zag komen had ik direct een screenshot gemaakt. Ik kon mijn ogen er echt niet vanaf houden, het palette had een magische werking op mijn make-up beauty brein. Toen ik het palette op cultbeauty wilde bestellen was het al uitverkocht, #beautyfml. Dit was een klein baal momentje, maar gelukkig kreeg ik 1,5 week later een e-mail dat die weer was aangevuld. Binnen drie seconde lag deze beauty in mijn winkelmandje. Ook had ik een Huda Beauty concealer besteld. Omdat ik twee producten van Huda Beauty bestelde kreeg ik ook een prachtig Huda Beauty palette cadeau. Hier komt binnenkort ook een review over.

Kwaliteit & Kleuren //

De kwaliteit is super, de oogschaduws zijn enorm goed gepigmenteerd. Er zijn helaas wel een aantal oogschaduws die korrelen. Maar daar is prima mee te werken. Het is gelukkig niet extreem, verder vond ik het echt zonde om dit palette aan te raken. Daarom wilde ik eerst 300 foto’s gemaakt hebben voordat ik dit palette ging swatchen. Mijn nichtje Merel kwam ook nog binnen en haar reactie was het volgende: ”Whoahh, Chel wat een mooie oogschaduws”. Ik moest hier zo om lachen, mijn nichtjes hebben namelijk ook al een beauty verslaving! Als ze mijn 8 lades met make-up bekijken beginnen die oogjes helemaal te stralen.

Bare – Crave – Play – Fantasy – Love Bite – Spanked
Lace – Daydream – Tickle – Excite – Infatuated – Kinky
Concealed – Secret – Tease – Raw – Charmed – Teddy

Overige informatie //

Het palette bestaat uit 18 kleuren, waarvan er 11 matte zijn. Ook bevat het een nieuwe formule: een pigment met “iridescent chunks“. Het is shiny en colour-shifting! Hiernaast zijn er ook weer échte (pressed) glitters te vinden in het palette. Hier moet ik persoonlijk altijd enorm aan wennen maar het geeft wel weer een bijzondere touch aan het palette. Ik bedoel die chunks zien er toch ook echt geweldig uit? Die trokken ook direct mijn aandacht.

Dit palette bestellen //

Dit palette kan je bestellen via de volgende linkhttps://www.cultbeauty.co.uk/huda-beauty-the-new-nude-eye-shadow-palette.html
Ik kan jullie iets verklappen, want op alle orders met Huda Beauty is het momenteel Free Shipping! Sla dus nu ook je slag! Omgerekend is dit palette dus €62,00 euro. Slik, maar dit palette is het zo waard. En ik  bedoel soms mag je jezelf wel verwennen, right?

Huda Beauty New Nude palette swatches //

Hieronder kan je alle swatches bekijken van het palette. Dit was ook weer zo’n magisch en tof moment. Alle oogschaduws waren super gepigmenteerd en iedere kleur klopt gewoon. Wat is jouw favoriete kleur? Als ik er drie moet kiezen (shimmers):  Charmed – Crave & Daydream. En mijn meest favoriete matte kleuren zijn: Tickle, Teddy and Raw

Twee verschillende looks die ik heb gecreëerd!

Bekijk hieronder de look die ik heb gecreëerd // 

Wil je gratis abonneren op mijn kanaal? Dat kan, klik dan op deze link: https://www.youtube.com/user/Rachelkromdijk

6 Reacties

 1. 21 november 2018 / 13:47

  Wauw, hallo dan! Wat een prachtig palette zeg <3 heel mooi!

 2. 21 november 2018 / 15:20

  Wat een prachtig palette. Dit lijkt me echt juweeltje om te hebben in je stash! Kinky, Charmed en Tease zijn mijn favoriete kleuren <3 😍

 3. 22 november 2018 / 07:04

  ohh wat een prachtig palette! ik snap wel dat je deze direct wilde kopen 😊

 4. 23 november 2018 / 09:44

  Wauw, dit palette is zoo mooi! En prachtige foto’s heb je gemaakt!

 5. 26 november 2018 / 19:48

  De chunks steken mijn ogen uit! Ik vind ze er in het palette geweldig uitzien. Ik ben grote fan van Huda Beauty oogschaduws dus deze koop ik mss ooit ook nog wel 😉

 6. 28 november 2018 / 10:29

  Oh, dit is echt een prachtig palette! De kleuren passen precies bij wat ik mooi vind. De prijs houdt me helaas nog even tegen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.