Happy Thoughts #9

Het is vandaag alweer woensdag en op deze dag moet ik altijd veel doen. Video’s opnemen, bewerken, product foto’s maken, bewerken, vooruit plannen, heel veel mails beantwoorden en ga zo maar door. Soms moet ik ook even genieten van de kleine dingen om mij heen. Herken je dit? Soms gaat het leven te snel, trap op die rem en geniet van alles om je heen!

✰ de heerlijke zon die doorbreekt ✰ nieuwe tijdschriften ontvangen ✰toffe samenwerkingen mogen doen ✰ weer prachtige items mogen ontvangen ✰ Huda Beauty het Nude palette binnengekregen ‘ komt binnenkort een uitgebreid review over’ ✰ mijn liefie 24 jaar geworden en hem flink mogen verrassen ✰ eindelijk meer rust doordat ik nu minder dan 40 uur werk ✰ nieuwe artiesten ontdekken ✰ expeditie Robinson met z’n alle gekeken ✰ weer toffe bullet journal pagina’s gecreëerd ✰ nieuw kapseltje & een pony geknipt bij mezelf ✰ wanneer je samen met je vriend kan genieten van een chil zondag ✰ een super gezellige avond gehad bij vrienden ”langleven nieuwe bord spellen ontdekken Ticket to Ride & Dixit” ✰ een nieuwe aflevering kijken van Riverdale & Boer zoekt vrouw! ✰ mermaid notitieboekje van de Action ✰ kaarsjes branden ✰ boeken lezen ✰ wanneer je huid eindelijk weer begint op te knappen ✰ eindelijk weer make-up tutorials aan het opnemen ✰ wanneer je mailbox weer helemaal glad en gesorteerd is.

Wat heb jij voor leuks meegemaakt deze week of vorige week? 

Share:

7 Reacties

 1. 22 november 2018 / 13:30

  Klinkt zo fijn <3 Je make-up zit ook zo prachtig! X

 2. 22 november 2018 / 16:33

  Gefeliciteerd met je vriend! 🙂 En fijn dat je wat meer rust hebt nu. Een lege mailbox, daar kan ik ook zó van genieten. En geurkaarsjes, Netflix, kleedjes.. heerlijk dit seizoen ♥

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   24 november 2018 / 10:58

   Thanks Evelien 🙂 ja echt heerlijk, nou haha gisteren stonden er meer dan 100 in dankzij de Black Friday acties, wauw! ja heerlijk he Herfst.. puur genieten <3

 3. 24 november 2018 / 13:32

  Aaah WOW wat!? Pony bij jezelf geknipt!! Hoe mooi gedaan!!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   25 november 2018 / 23:24

   ah zo lief haha thanks!

 4. 24 november 2018 / 14:04

  Hi Rachel! Wauw, wat ziet je blog er mooi uit. Hele toffe theme heb je. Ik ben zelf dit jaar ook minder dan 40 uur gaan werken, dus sluit me bij je aan. Fijn om ook nog wat tijd voor jezelf te hebben en bv. BZV te kunnen kijken 😉

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   25 november 2018 / 23:24

   ah wat lief thanks Sanne voor je reactie! Ja het is echt heerlijk, en hierdoor kan ik mezelf veel beter focussen op het social media gedeelte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.