Mijn droom badkamer

Over 1,5 jaar wil ik graag een huis kopen samen met mijn vriend.Ik ben nu al bezig met hoe ik wil dat onze nieuwe badkamer er dan uit gaat zien en in deze blog wil ik graag wat inspiratie met jullie delen.

De Bali & Sweet Gray // 

De eerste twee foto’s zijn geïnspireerd op Bali. De groene planten, grove houten meubels, industrieel gecombineerd met wit. Deze foto’s doen je wanen alsof je in een tropisch resort bent. Dit is ook helemaal mijn stijl. Er staan niet veel accessoires waardoor de badkamermeubels mooi en naturel overkomen. De drukke grond is trouwens een klein vleugje van Marrakech, hier wil ik trouwens ook nog een keer heen. Maybe met onze Honeymoon? Je mag altijd blijven dromen toch?

De onderste twee foto’s bevatten meer zwart, grijs en wit tinten. Hierdoor komen de zwarte ronde spiegels goed tot hun recht. Zo’n ronde spiegel vind ik trouwens ook echt prachtig! De witte wasbakken komen mooi naar voren doordat er met zwart en hout gewerkt is. Het sloophout geeft deze badkamer een warme/stoere sfeer.

Rosegold junkie & Beton chique

Welke vrouw houdt er nu niet van rosé goud? Deze kraan is toch echt goals?! Sowieso bevatten al deze vier badkamers een chique betonlook. Op deze pagina met badkamerstijlen vind je ook nog veel inspiratie voor badkamers met een betonlook. Er wordt meerdere keren met zwart gewerkt waardoor de badkamer een stoere uitstraling krijgt. Toch worden er wel houten objecten gebruikt om meer sfeer te creëren. Dit zijn ook echt geweldige badkamers! Ik zou alleen niet een schilderij in mijn badkamer hangen. Naast dat vind ik ze echt geweldig.

Nu moet ik wel bekennen dat ik wel een bad zou willen. Ik vind het namelijk heerlijk om eens in de zoveel tijd een bruisbal van de Lush erin te gooien, bubbelen maar! Sommige mensen zitten een uur in bad (zoals ik, heerlijk ontspannen) en andere mensen kunnen een halfuur onder een douche blijven staan. Ik kan dat niet, een halfuur onder een douche, staan?! Nee bedankt, maximaal een kwartier en dan ga ik er weer snel onderuit.

Een dubbele wastafel zou trouwens ook wel enorm fijn zijn. Daar moet natuurlijk wel de ruimte naar zijn ook voor een bad is dat trouwens wel handig haha. Maar als ik voor een douche zou gaan dan kies ik wel voor een regendouche, zo’n grote douchekop is ideaal, want dan heeft je linkerbil het niet koud (heel belangrijk)!

Welke badkamer trekt het meest jouw aandacht? 

Hoe zou jij in de toekomst je badkamer willen? Wanneer je een nieuwe badkamer wilt laten plaatsen kost dit altijd flink wat geld. Gelukkig is er Black Friday waardoor veel webshops flinke kortingen hebben! Houdt hier dus rekening mee en ga jezelf suf googlen! Bekijk ook mijn Pinterest account om meer inspiratie op te doen. Er staan aardig wat inspiratie borden voor je klaar.

Als je een badkamer wilt gaan verbouwen moet je wel met een aantal dingen rekening houden. Het is namelijk de meest verschrikkelijke verbouwing die je op je nek kan halen. Je kan namelijk de komende tijd niet douchen of naar het toilet (of je moet nog een toilet beneden hebben zoals wij thuis). Jezelf wassen zal dus even bij de wastafel beneden moeten. Daarnaast kan een verbouwing soms wel 2-3 weken duren.  Vooral wanneer er dingen fout gaan kan het tot weken oplopen.

Doe ondertussen alvast accessoires inslaan. Dit kan je eigenlijk wel bij iedere winkel tegenwoordig kopen! Wat is er nou nog leuker dan je badkamer pimpen?

Als jullie meer interieur blogs willen zien kan je dat in de comment box laten weten! Bekijk ook het artikel van Burgertrutjes, ik kan geen genoeg van haar artikelen (en pinterest) krijgen. 

2 Reacties

  1. 28 november 2018 / 14:52

    Wat een prachtige badkamers heb je gedeeld <3 Precies mijn smaak ook!

  2. 3 maart 2021 / 13:45

    Ik ben ook erg fan van de betonlook in de badkamer. Mooie basiskleuren die je goed kan combineren zijn ideaal. Daarnaast kan met kranen en accessoires ook mooie stijlen creëren. Online vind je gelukkig veel inspiratie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.