The Browtique + win-actie

Een tijdje geleden werd ik door Stephanie de Zwart benaderd. Deze dame is brow artist sinds oktober 2016. Toen ik brow artist hoorde begon mijn hart direct sneller te kloppen. Ze is gecertificeerd make-up artist, wenkbrauwstyliste en wimperstyliste. The Browtique staat voor persoonlijke aandacht, perfectie en kwaliteit voor een betaalbare prijs. In de beautystudio wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteit hoogwaardige producten.

De beauty salon // 

Toen ik de salon binnen stapte had ik gelijk een wauw uitgekraamd. Hoe tof ziet dit eruit? De spiegel met lampen, de hoge stoel, twee prachtige ligstoelen. Ze doet nu echt al een aantal toffe behandelingen maar ze kan in de toekomst nog enorm uitbreiden met deze ruimte! Knipoog naar Stephanie ‘misschien heerlijke gezichtsbehandelingen’. Maar in dit artikel ga ik het over wenkbrauwen, wimpers en make-up hebben.

About The Browtique

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van natuurlijke, strakke en volle wenkbrauwen door de wenkbrauwen te waxen, epileren, bijknippen en (als de behoefte daar is) te verven. Wij brengen de wenkbrauwen in de voor u perfecte vorm. Wij maken gebruik van verschillende technieken om alle haartjes zichtbaar te maken en zo de wenkbrauw voller doen tonen.

Supercilium is het merk wat ik gebruik voor de Henna brow treatment. Supercilium is voor 88% natuurlijke Henna. Vrij van wreedheid en gemaakt in een ecologisch georiënteerde fabriek met een arbeidsethiek dat zorgt voor mens en natuur. Supercilium is gemaakt van de fijnste geselecteerde henna uit India. Het duurt 5 tot 20 minuten om zich te ontwikkelen en het laat een afdruk op de huid achter. Afhankelijk van huidtype en lifestyle, biedt de henna een long-lasting effect. Namelijk 5 tot 14 dagen op de huid en 5 weken op de haartjes. De kleuren kan ik aanpassen op iedere gewenste kleur. Zowel koele als warme tinten.

In de behandeling gebruik ik hot film wax. Zacht voor de huid, maar hard voor haar. Dat komt doordat de waxparels op basis van polymeren zijn.

Make-up en overige producten

Stephanie gebruikt prachtige en hoogwaardige make-up producten om de wenkbrauwen te shape. Nadat ze met de behandeling klaar was vult ze hier en daar nog de wenkbrauwen op. De henna moet natuurlijk goed op de huid pakken en dit is bij iedereen anders. Momenteel is Stephanie erg druk met wenkbrauwen en wimpers dat er weinig make-up klanten komen. Ze heeft zelfs al 50 vaste klantjes opgebouwd, hier heb ik enorm veel respect voor!

Prijzen bij The Browtique 

BROWS //
– Full brow treatment €20,00
– Henna brow treatment €25,00
– Brow styling €15,00
– Brow tinting henna €15,00
– Brow tinting €10,00

LASHES //
– Lash lifting €50,00
-Lash tinting €10,00

WAXING //
– Waxing bovenlip €7,50

MAKE-UP //
– Gelegenheids make-up €25,00
– Bruids make-up €80,00

Cadeaubon 

Je kan ook een cadeaubon aan een vriendin, kennis, oma of familielid geven. Dit is toch een fantastisch cadeau? Iedereen wilt tegenwoordig mooie wenkbrauwen dus ik vond dit ook een zeer toffe ervaring. Stephanie is een leuke en lieve meid die iets heel moois heeft opgezet. En ik hoop van harte dat ze hier een prachtige toekomst mee kan opbouwen. Ik gun haar dit enorm!

Certificaten en diploma’s //

Zoals je kan zien heeft Stephanie de Zwart het een en ander in haar salon hangen. Dit vind ik altijd heel tof eruit zien, want je kan zien dat ze enorm haar best heeft gedaan met opleidingen en cursussen. En hier mag je dan ook zeker mee pronken!

Sierden/overige producten

In de salon kan je cadeaubonnen kopen maar ook sieraden en wenkbrauw kwasten. Nu moet ik ook zeggen dat deze kwasten enorm fijn zijn. Aan de ene kant zit een borsteltje en aan de andere kant kan je je wenkbrauwen shape! Stephanie kan alle informatie over de producten geven in de salon. Heb je dus vragen? Stel ze dan gerust!

Win-actie // 

Je kan nu een Henna brow treatment ter waarde van €25,- winnen.

Wat moet je doen:

Like de pagina van Stephanie
Like mijn Facebook pagina
-Laat een reactie achter onder dit artikel of op Facebook/Instagram (laat ook weten welke stappen je hebt gedaan)
-Deel het bericht op Facebook of deel een foto op Instagram account en tag @thebrowtique

Wij maken de winnaar bekend op 31 januari 2019.

Wanneer je een afspraak wilt maken kan je ook 10% korting krijgen. Hoe? Schrijf mijn naam erbij en dan weet Stephanie ervan.

Het resultaat met before and after foto’s //

Zo zagen mijn wenkbrauwen eruit! Ik heb best wel donkere en lange haartjes aan de voorkant dus het was ook wel een beetje nodig. Ik werk mijn wenkbrauwen altijd zelf bij maar zoals Stephanie dat deed was natuurlijk geweldig. Er kwam wax aan te pas dus nu zijn mijn wenkbrauwen rondom ook glad. Verder was het niet pijnlijk of vervelend. En zoals je hieronder kan zien is het resultaat prachtig. Ik had gekozen voor donkerbruin en na twee dagen was het al heel mooi geworden qua kleur. De henna werd wat minder waardoor mijn wenkbrauwen heel zacht maar strak eruit zagen.

Overige informatie // 

Henna brow treatment kost €25,- duurt 45 minuten

Stappen henna brow treatment:

– Wenkbrauw reinigen
– Voorbehandeling waxen
– Waxen, epileren, bijknippen
– Nabehandeling wax
– Aanbrengen Henna
– Inwerken henna
– Wenkbrauw reinigen
– Finishing touch brow make-up

Aftercare // 

– Niet te veel met je handen aan je gezicht komen vandaag. Aan je handen zitten bacteriën die huidirritatie kunnen veroorzaken
– 24 uur geen make-up op het geharste gebied aanbrengen
– 24 uur de wenkbrauwen niet nat maken
– Minimaal 2 dagen na de behandeling niet onder de zonnebank. Ook 2 dagen voor je vervolgafspraak niet. Geldt ook voor fel zonlicht!

Conclusie // 

Wauw wat was dit een gezellige en fijne middag zeg. Ik kreeg echt de meest lekkere koffie ever, Stephanie was een leuke en gezellige vrouw om ondertussen mee te kletsen. De salon is echt prachtig en je hebt ruim voldoende plek voor het gebouw om je auto te parkeren. Verder voelt de behandeling fijn aan en wanneer ik wakker word, en in de spiegel kijk denk ik yes! Mijn wenkies zitten nog steeds on fleek. Je kan je wenkbrauwen in verschillende tinten laten doen. Ik heb dark brown gekozen dus vandaar dat ze zo opvallend zijn! Wil je dus lichter en meer naturel? Dat kan! Check ook even haar Instagram, daar zie je een aantal voorbeelden.

Thanks Stephanie voor de mega fijne behandeling en ik kom zeker nog een keer bij je terug.

Check de website voor meer informatie: https://www.thebrowtique.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.