Shoulder bag van de H&M

H&M Shoulder Bag // 

Yes, eindelijk is het weer tijd voor een Fashionable artikel. Dit keer laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst zien. Ik heb namelijk deze toffe shoulder bag gekocht bij de H&M. De H&M heeft de laatste tijd wel toffe accessoires, qua kleding schommelt het voor mijn gevoel. Vroeger kocht ik alles bij de H&M, maar dat is nu niet meer het geval. Maar goed, ik ben benieuwd wat jullie van deze tas vinden!

Zoals je kan zien heeft deze shoulder bag een prachtige vintage groene kleur. Oftewel, helemaal mijn ding. Deze tas is net iets groter dan mijn andere shoulder tasjes. Ik wilde ook graag een iets grotere variant kopen. Waarom? Omdat mijn iPhone X nergens in kon. Dit is ideaal voor een avondje uit want je doet je pinpas erin, je telefoon, lipstick, eventueel wat andere make-upjes en dan heb je alles bij de hand.

Eventueel ook in een andere kleur

Ben je helemaal geen fan van groen? Kies dan deze mooie kleur: Shoulder Bag Poederroze

Prijs // 

De prijs van deze shoulder bag is €24,99 en dat vind ik een prima prijs voor zo’n tas. Je kan er aardig wat in kwijt en hij past overal bij!

Small bag in regenerated leather with a narrow metal chain shoulder strap, a decorative metal ring on the flap and magnetic fastener. Two compartments. Lined. Size 4x13x21 cm.

 • SAMENSTELLING

  • Geregenereerd leer 100%
  • Voeringen: Polyester 100%
 • ART. NR.

  • 0489607004

Conclusie // 

Ik ga enorm veel plezier hebben van dit tasje. Ook is deze kleur het hele jaar door te dragen, twee vliegen in een klap dus. Ik krijg al veel complimenten wanneer ik dit tasje draag dus ik zou zeggen. Wees er snel bij want deze kleur is inmiddels al uitverkocht! En er staan twee win-acties online op mijn Facebook, check die eventjes: www.facebook.com/rachel.kromdijk.5

4 Reacties

 1. 5 december 2018 / 12:39

  Wat een prachtig tasje! Altijd een goede reden om een nieuwe tas te kopen als je telefoon er niet inpast haha. Ik koop ook bijna niets meer bij de H&M. Heel veel dingen zijn na een paar keer dragen al verwassen en dat vind ik zonde. Zeker voor naar kantoor. Xx

 2. 5 december 2018 / 19:06

  Prachtig tasje! Ik heb helaas al echt teveel in mijn kast liggen haha, stiekem een soort verslaving aan tassen.

 3. 6 december 2018 / 21:17

  Wauw dit is echt zo’n leuk tasje. Hij is ook wel echt fancy zeg! I like it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.