Total Look in Arkel | Lob laten knippen

Het was weer tijd voor de kapper. Nu moet ik heel eerlijk zijn want ik was een tijdje geleden samen met mijn zus naar een kapsalon in Nieuwegein geweest. Maar zij wilde geen lok/lob bij mij knippen. Hier baalde ik dus enorm van dus het werden alleen de puntjes. Zie de foto hieronder, het was netjes geknipt, maar het was een standaard kapsel. Ik wilde juist weer na een jaar een lob laten knippen! Dus ik belde Total Look in Arkel op en daar was zaterdag nog plek. We gingen even kijken of ik nog highlights wilde aan het eind, maar dit was niet het geval. Ik moet eerst even mijn haar wat rust geven en wanneer de achterkant gelijk is met de voorkant dan gaan we weer highlights opbouwen! Op dit moment geniet ik volop van mijn Lob hair cut.

Lob knippen & Highlights

Zoals je kan zien was dit een heel standaard en normaal kapsel. Mooi geknipt maar als je eenmaal een lob hebt gehad is dit echt onwijs saai. Als ik ga trouwen wil ik trouwens wel highlights hebben in mijn haar want als je het dan opsteekt ziet het er heel tof uit! Mijn make-up doe ik die dag natuurlijk lekker zelf. Haha, ik ben het zo gewend om mezelf op te maken dus dat moet die ochtend ook wel lukken. Maar heb je dan al trouwplannen Rachèl? Jazeker! Hou dus mijn blog en youtube kanaal goed in de gaten.

Youtube video // 

Vergeet natuurlijk niet te abonneren op mijn Youtube kanaal. Ik mag niet klagen maar het duurt echt eeuwen voor ik die 10.000 haal, wauw! Maar goed ik ga mezelf weer verdiepen in nieuw beeld materiaal voor volgend jaar want ik wil het wel anders gaan doen. Hoe? Dat blijft voorlopig nog even een verrassing. Sowieso gaat Total Look een grotere rol spelen op mijn kanaal.

Nieuwe producten in de salon 

Ook gebruikt Total Look sinds een aantal weken een nieuwe lijn. L’oreal gaat er namelijk helemaal uit en Mediceuicals komt daarvoor in de plaats. Wat is dit voor merk en wat doet het voor je huid en haar? Het zijn PH vriendelijke producten, beschermt het haar tegen verkleuring, SLS vrije formules, geschikt voor ieder type haar en hoofdhuid, veilig te gebruiken bij gekleurd haar, wax- olie en vetvrije formules, good manufacturen practicus certificaat, onderscheidend op het gebied van haar- en hoofdhuidproblematiek, maar ook zeker voor gezond haar en de gezonde hoofdhuid.

Mediceuticals Laboratories is gevestigd in New Jersey USA, ontwikkeld en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar, ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische test op werking en veiligheid.

Scalp Therapies 

Therarx: Zuiverende behandeling voor de hoofdhuid. Verzacht rode en gevoelige huid, helpt bij het bestrijden van schadelijke bacteriën, droogt de huid niet uit.
Geschikt bij: overmatige talgproductie, roodheid en zonnebrand
Gebruikersaanwijzing: aanbrengen op de droge hoofdhuid, 1-2 minuten laten inwerken, vervolgens wassen met de passen cleanser.

X-Folate: cleanser voor diverse haar-en hoofdhuidproblemen. Kalmeert een rode en gevoelige huid, voor een dagelijkse behandeling, veilig te gebruiken bij gekleurd haar, uitermate geschikt om roos te behandelen.
Geschikt bij: Roos, schilfers en een geïrriteerde hoofdhuid.
Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op nat haar, verdelen over de hoofdhuis en 2-3 minuten laten inwerken.

X-Derma: Hydraterende cleanser bij een droge hoofdhuid. Kalmerend en hydraterend, voor een droge en schilferige hoofdhuid, verrijkt met aloë vera.
Geschikt bij: droog haar en een droge hoofdhuid.
Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op nat haar, verdelen op de hoofdhuid, 2-3 minuten in laten trekken.

Solv-X: Cleanser bij een overmatige talgproductie op de hoofdhuid. Verwijdert talg zonder essentieel vetzuren te verwijderen, te gebruiken als scheerschuim of bij puisjes, veilig te gebruiken bij gekleurd haar, zuivert de huid.
Geschikt bij: overmatige talgproductie, vette roos en puistjes
Gebruiksaanwijzing: aanbrengen op nat haar, verdelen en 2-3 minuten laten inwerken en vervolgens uitspoelen.

Therapeutic: verzachtende conditioner voor hoofdhuid en haar. Ontwart het haar en conditioneert op milde wijze, verzacht en kalmeert de huid, te gebruiken op het hele lichaam als lotion, olie- en vetvrije formule, bevordert een juiste zuurgraad van de hoofdhuid en het haar.
Geschikt bij: gevoelige, droge en/of strakke huid.
Gebruiksaanwijzing: het haar wassen met een cleanser vervolgens handdoekdroog maken en therapeut verdelen op de hoofdhuis en over het haar. 2-3 minuten laten inwerken en vervolgens goed uitspoelen.

 

Advanced Hair Restoration Technology 

Deze lijn is speciaal voor de mannen ontwikkeld! Bekijk hieronder de drie producten:

Bioclenz: cleanser voor fijn tot normaal haar en hoofdhuid. Ondersteunt het verminderen van overmatig haaruitval en stimuleert nieuwe haargroei. Activeert de doorbloeding van de hoofdhuid, voor een betere opname van voedingstoffen, zuivert en ontgift de hoofdhuid van o.a. DHT.
Geschikt bij: overmatig haaruitval en dunner wordend haar.
Gebruiksaanwijzing: verdelen over nat haar, 2-3 minuten laten inwerken en vervolgens uitspoelen.

Hydroclenz: cleanser voor stug, droog haar en droge hoofdhuid. Ondersteunt het verminderen van overmatig haaruitval. Activeert de doorbloeding en zuivert en ontgift.
Geschikt bij: overmatig haaruitval en dunner wordend haar in combinatie met droog haar en een droge hoofdhuid.
Gebruiksaanwijzing: verdelen over nat haar, 2-3 minuten laten inwerken en vervolgens uitspoelen.

Numinox: haarfollikel en hoofdhuid stimulator. Ondersteunt het verminderen van overmatig haaruitval. Activeert de doorbloeding van de hoofdhuid, voor een betere opname van voedingstoffen, zuivert en ontgift de hoofdhuid van o.a. DHT.
Geschikt bij: overmatig haaruitval, dunner wordend haar, stress en alopecia.
Gebruiksaanwijzing: nevel op de droge hoofdhuid, met de vingertoppen verdelen, niet uitspoelen, na het aanbrengen kan de huid een rode gloed vertonen. Dit verdwijnt na ca. 20 minuten. Twee maal per dag aanbrengen. ’s ochtends en ’s avonds.

 

Advanced Hair Restoration Technology & Healthy Hair Solutions 

Ja, er zijn nog 9 andere producten van dit merk. Deze lijnen zijn voor de vrouw bedoelt. Je hebt namelijk nog de Folligen dit is een cleanser voor fijn tot normaal haar en hoofdhuid. Geschikt voor overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Is gericht op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Saturate is een cleanser voor stug, droog haar en droge hoofdhuid. Dit product is geschikt bij overmatig haaruitval, dunner wordend haar in combinatie met droog haar en een droge hoofdhuid. Is gericht op de vrouwelijke hormoonhuishouding. De Vitatin is een conditioner voor droog en chemisch behandeld haar. Intensief verzorgende conditioner en geeft een natuurlijke glans. Cellagen is een haarfollikel en hoofdhuid stimulator. Zuivert en ontgift de hoofdhuid van DHT. Dit product is geschikt bij overmatig haaruitval, dunner wordend haar, hormonale veranderingen zoals zwangerschap/overgang.

Extra producten van deze lijn

Vivid is geschikt bij cosmetica build-up, chemische haarbehandelingen, zwemmershaar en haarwerken. Volume & Strength is een behandeling voor fijn, dun of breekbaar haar. Moist Cyte is een hydraterende conditioner voor droog haar. Final Finish is een verzorgende conditioner voor beschadigd haar. Defend is een leave in conditioner spray. Voor fijn, dun of beschadigd haar.

MX Dual Therapy is een uniek masker voor gezond haar en gezonde hoofdhuid. Voor Beschadigd en futloos haar.

Dual Moist is een creme voor handen, gezicht en lichaam. PH vriendelijk en parfumvrij. Dit is voor een droge en gevoelige huid.

Trupaste geeft het haar een natuurlijke glans en is parfumvrij.

Pureloc is een haarlak zonder gas, stevige fixatie, geeft volume en glans, UV bescherming.

Versatile is een styling forma. Geeft volume en glans, makkelijk in gebruik bij lang haar en en uv bescherming.

Define is een styling lotion, geeft fijn haar volume, heeft een anti statische werking en uv bescherming.

Dimension styling creme voor een stevige hold, te gebruiken als krullencrime en uv bescherming.

Purehold is een styling agent. Een gel met een extra stevige hold, parfumvrij, non flaking.

 

Meer informatie //

Wil je meer weten over dit merk? Bel dan Total Look in Arkel op het volgende nummer: 0183-567470
Wil je de producten bekijken in de winkel? Bekijk dan het adres hieronder:
Raadhuisplein 4-A
4241 AD Arkel

Het was weer een complete verwennerij! Mijn haar zat weer heerlijk, nogmaals bedankt Michelle en alle fijne collega’s van Total Look. Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar alle producten. Daarom had ik al aardig wat in dit artikel gezet. Ik hoorde van Michelle dat de lijn al erg goed loopt en dat mensen al enorm worden geholpen met deze producten. Dit vind ik altijd super om te horen!

Bekijk hier de website van Total Look: www.totallook.nl

Wat vinden jullie van mijn lob hair cut? 

 

2 Reacties

 1. 9 december 2018 / 12:22

  Zalig, ziet er zoooo mooi uit! Het staat je echt fantastisch =D

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 20:05

   ah zo lief dankjewel <3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.