Greenwatch horloge

In dit artikel ga ik het hebben over mijn nieuwste aanwinst. Dit is namelijk mijn GreenWatch horloge, is het geen beauty? Zoals jullie kunnen zien is het een houten horloge. Daardoor draag je al een zeer uniek exemplaar. Dit is  niet alleen een uniek en mooi horloge, maar door zo’n horloge te kopen doe je ook iets voor het milieu. Voor elk verkocht horloge planten zij via de stichting OneTreePlanted een boom terug. Dit is veel meer dan zij nodig hebben voor horloges en daarmee helpen zij ook weer gelijk de natuur.

Greenwatch horloges 

Er staan momenteel rond de 30 horloges te koop op de website. Vanaf €49.95 kan je zo’n tof horloge bestellen. Dit horloge is van €109,00 afgeprijsd naar €69,95. Bestel of bekijk het horloge hier.

Van welk horloge gaat jouw hart sneller kloppen? Ga jij voor een lichte kleur of juist voor een donkere kleur? Je hebt in ieder geval keus genoeg, vergeet de website niet te bekijken: https://greenwatch.nl 

Verkooppunten 

Er zijn tot nu toe zeven verkooppunten. Er zit er ook een in België, op de smedenstraat 10. Maar verder kan je ook naar Utrecht, Giessenburg, Groesbeek, Groningen, Eindhoven of Bonaire gaan. 

Horloge op maat maken

Nu komt het leukste gedeelte want zo’n horloge moet je altijd op maat gaan maken. Je krijgt er een reparatiesetje bij, hiermee kan je het horloge inkorten. Voor extra uitleg ga je naar de FAQ pagina. Hier staat stap voor stap uitgelegd hoe je het horloge kan inkorten. 

De verpakking ziet er in ieder geval goed uit! Het horloge was ook goed en dik verpakt. Je weet het tegenwoordig niet met die pakketbezorgers ‘onze postbezorger Kees doet alles heel netjes hoor’ maar sommige gooien gewoon met de pakketjes. Hier knapt je horloge natuurlijk niet van op. 

Graveren 

Je kan ook een tekst laten graveren, dit maakt een sieraad altijd nog persoonlijker. Er zijn veel mogelijkheden door de laser die GreenWatch in bezit heeft. Bekijk hier wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Conclusie 

Ik ben enorm tevreden over het horloge. Ook heb ik al aardig wat complimentjes gekregen. Ik koos voor een medium kleur waardoor die heel stoer oogt! Je kan dit horloge ook bij iedere kleur dragen, ideaal dus. Nu ben ik wel enorm benieuwd wat jullie van zo’n horloge vinden. Laat dat even hieronder achter.

Heb je vragen of heb je problemen met het horloge? Dan kan je altijd contact opnemen via info@greenwatch.nl en zij helpen je binnen 24 uur. Voor garantie heb je ook geen aankoopbewijs nodig. Hun visie is namelijk dat zij voor al hun klanten klaarstaan. 

2 Reacties

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 20:05

   Thanks girl! Het is echt een heel stoer horloge!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.