O.P.I. Nutcracker

Wauw, en nog eens wauw! Ik kreeg een super tof pakketje opgestuurd. Dit keer met de Nutcracker collectie van O.P.I. Geïnspireerd door Disney’s verfilming van het klassieke verhaal en meeslepende avontuur The Nutcracker and The Four Realms, zijn er kleuren die verwijzen naar suikerzoete lekkernijen, delicate bloementinten, levendige kleuren die passen bij de vintage speelgoedsoldatenkostuums uit de film, maar ook koele ijs- en blauwtinten die hinten naar een sprookjesachtig winterwonderland.

Nu moet ik heel eerlijk zijn dat ik de laatste paar maanden weinig met mijn nagels heb gedaan. Toch kon ik niet wachten om met deze set aan de slag te gaan!

Verpakking 

Het is een verpakking om bij weg te dromen. Ze hebben dit enorm tof gecreëerd. De blauwe kleuren komen prachtig terug in de jurk van de hoofdrolspeelster. De glitters zijn enorm dekkend, dit had ik eerst niet verwacht. Zoals je hierboven kan zien is de zilveren glitter enorm dekkend. Dit zijn wel twee laagjes, maar de eerste laag was al goed dekkend. 

De donkerblauwe kleur is ook echt enorm diep van kleur. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze collectie fantastisch is.

Bekijk hier alle informatie: https://www.opi.nl

Kleuren 

De gehele collectie van 12 kleuren is verkrijgbaar in Infinite Shine en GelColor. Daarnaast zijn er verschillende varianten mini packs verkrijgbaar in nagellak en Infinite Shine.

Ik heb dus deze vier prachtige kleuren gekregen maar zoals je kan zien zijn er nog veel meer toffe kleuren in deze collectie. 

Bekijk hieronder de video

Deze video is ook weer heel tof in elkaar gezet. Vooral het kostuum valt direct op! Nu ben ik wel enorm benieuwd geworden naar deze film.

Disney’s The Nutcracker and The Four Realms draait vanaf 1 november 2018 in de bioscoop.

 Sowieso wil ik weer meer Disney films gaan kijken. Er komen ook hele toffe verfilmingen aan ‘ zoals de Lion King en Jungle Book, maar die staat trouwens al online op Netflix’. 

Ik ga over een week weer wisselen qua nagellak want dan ga ik natuurlijk voor de gouden glitter! Perfect voor de feestelijke dagen die eraan komen! Nu ben ik benieuwd welke kleur jouw favoriet is? Laat dat even achter in de comments. 

Prijzen

De prijzen zijn €18,95 per stuk (dan heb je de grote variant van 15ml). En deze collectie is al te shoppen in de winkels. Daarnaast zijn er ook verschillende varianten mini packs verkrijgbaar in nagellak en infiniet Shine. 

11 Reacties

 1. 13 december 2018 / 11:34

  Ohhhh wat een prachtige collectie! Dit is heel slecht voor mij om te zien.. mijn stash is al veel te groot haha. Maar ze zijn zo mooi! Super leuke video ook. <3

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 20:03

   haha ojee pas op! ik heb ook een lade vol en ik gebruik eigenlijk te weinig nagellak. Maar dit zijn echt hele mooie lakjes. <3

 2. 13 december 2018 / 13:34

  Is en blijft een prachtige collectie! Superleuke combi heb je er ook mee gemaakt! Ik ben ook echt zo benieuwd naar de film!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 20:03

   Ja hij is echt prachtig, mijn zus vond de donker blauwe ook echt fantastisch! Ja daar ben ik ook enorm benieuwd naar!

 3. 13 december 2018 / 14:45

  Toevallig, je hebt je nagels ongeveer gelakt zoals ik ze morgen bij het nagelsalon wil laten doen! Ik ga voor zwart en dan een accentnagel met een zilveren of gouden glitterlakje. 🙂 Toffe video! Ik ben benieuwd naar de film.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 20:04

   ah kijk eens wat leuk Jessica! ik ben ook enorm benieuwd naar de film!

 4. 13 december 2018 / 22:35

  Wow! Dat is zeker een heel mooi nagellak setje! Mooie kleurtjes en ook tof gecombineerd!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 20:04

   Thanks deb <3

 5. 14 december 2018 / 17:50

  Wauw! Die verpakking alleen al. Die is inderdaad om bij weg te dromen. Echt een hele mooie collectie!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 20:03

   Sprookjesachtig he haha! love it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.