Mijn bullet journal december

Mijn bullet journal december

Het is tijd voor een bullet journal post! Dit keer heb ik de maand december voor jullie gefilmd. Het was een tijd geleden dat ik er zo mijn tijd voor had genomen. En ik kan je zeggen, dit was een heerlijk moment. De volgende twee pagina’s zijn ook al gefilmd dus er komt meer aan!

Willen jullie hier meer van zien laat dat dan even hieronder weten. Ik vind het namelijk geweldig om zo creatief bezig te zijn. Hier word ik helemaal zen van. Uren knippen en plakken vond ik vroeger al fantastisch. Misschien dat ik ook meer creatieve video’s ga plaatsen op mijn Youtube kanaal. 

Bekijk hieronder de complete video! Laat ook even hieronder weten of jij ook een bullet journal junkie bent! Op mijn Pinterest komen ook deze pagina’s te staan.

Mijn creatieve uitlaadklep 

Het is geweldig om weer te knippen en plakken. Heel mijn bureau is een complete bujo stash geworden. Toch merk ik wel dat ik wat ruimte te kort kom. In mijn huisje komt dus een kamer met een beauty kant maar ook een bureau waaraan ik kan knippen en plakken. Momenteel moet ik alles verplaatsen en opnieuw een plekje geven, en vooral dit kost enorm veel tijd. 

Maar goed dit is dus mijn Bullet journal december! Ik hoop dat ik jullie weer geïnspireerd heb met behulp van deze video. En laat je creativiteit de vrije loop. 

Een heel fijn weekend allemaal. Mijn ouders zijn 40 jaar getrouwd dus wij hebben dit weekend een zeer gezellige planning. Naast mij liggen al ruim 20 ballonnen #ademnood #enblazenmaar #goudenzwart #alleskomtgoed #ditgaaterggezelligworden #nualleaccusopladen #wantikbenookdeelsdefotograafmorgen

3 Reacties

  1. 17 december 2018 / 10:17

    Wauw, ik vind dit heel erg mooi gedaan en bedacht! Leuke inspiratie <3 Fijne feestdagen alvast! Liefs, Cherelle

  2. 31 januari 2019 / 03:29

    Wat knap dat je dit kan, ik vind het zo gaaf! Maar ik heb echt twee linkerhanden en ik kan niet tekenen 😁 Leuke video, zo gezellig! Oh ja, ik vond het ook super grappig dat je die kaars liet zien voor je ‘m aandeed ❤️❤️❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.