Real Techniques kwasten

Hi lieve mensen! Vandaag heb ik weer een beauty review voor jullie. Dit keer ga ik de Real Technique kwasten reviewen. Twee jaar geleden had ik ook een aantal producten van Real Technique gekocht en ik moet zeggen, ze blijven mooi en ze zijn super makkelijk schoon te maken.

What to do?

Nu ben ik ook wel benieuwd wat jullie allemaal afgelopen week gedaan hebben? En wat gaan jullie met de Kerstdagen doen? De eerste Kerstdag vieren wij het bij mijn zus met het hele gezin, tweede Kerstdag vier ik het bij mijn schoonfamilie. Donderdag ga ik met mijn vriendinnetje Doris wat leukst doen en vrijdag ga ik heerlijk een hapje eten en bios met mijn vriend. Hebben jullie nog film tips voor Bioscoop Pathè in Rotterdam?

Real Technique kwasten

Met sommige kwasten heb ik een haat liefdes verhouding. De een valt na een paar weken/maanden al uit elkaar en de ander blijft juist perfect. Nu heb ik wel een kwasten droogrek, dus ik droog ze altijd op z’n kop. Zo loopt er geen water in de steel van de kwast. Als je ze niet op z’n kop droogt kan de lijm raar gaan doen en dan breekt je kwast soms af. Kleine tip dus van mij naar jullie.

Uitstraling

De uitstraling van de Real Technique kwasten is altijd strak en vrouwelijk. Op de achterkant staat altijd nog het een en ander qua informatie. De kwasten zitten trouwens altijd wel enorm goed verpakt. Door de felle kleuren herken je eigenlijk gelijk dit kwasten merk. En een van de verpakkingen zit trouwens ook een puntenslijper, dit heeft niets te maken met de kwasten maar het is wel enorm handig.


De structuur van de haren

Deze kwasten zijn enorm zacht, ook al druk je ze direct op de huid.. je voelt niets. Ook na meerdere malen reinigen verliest deze kwast geen haren. Ze drogen ook nog eens mega snel, ik kan alleen maar pluspunten opnoemen!

De kwasten

De mini multitask Brush | is de grootste van de vier. Deze kwast vind ik enorm fijn om mijn poeder mee aan te brengen. Hij is groot dus je bent zo klaar met je gezicht. Alleen de steel is korter waardoor die makkelijk mee te nemen is (op vakantie of als je ergens heen gaat). Ook kan je er contourpoeder of blush mee aan brengen. Deze kan je kopen voor €11,95

De Setting Brush | deze kwast gebruik ik om te contouren of om mijn poeder aan te brengen onder mijn ogen en naast mijn neus! Deze brush kan je kopen voor €13,95

Eye Smudge Brush & Sharpener | Deze kwasten zijn beiden geweldig om de perfecte cirkel te creëren met concealer. Dan doel ik nu even op de halo oog make-up zoals de foto hieronder. Hier kan je dus enorm precisie werk mee uitvoeren. Ook kan je deze kwasten gebruiken om een kleur onder je oog aan te brengen. De meeste kwasten zijn hier namelijk te groot voor! Deze set is te koop voor €15,95

Zoals je kan zien heb ik een halo gecreëerd in het midden van mijn ooglid.
Hierdoor lijken je ogen een stuk groter en je creëert een heel tof effect op deze manier.

Conclusie

Ik kan niet meer zonder de Real Technique kwasten. Ze zijn handig in gebruik, ze zijn snel droog, en ze werken enorm fijn. Dus zoek je nog fijne kwasten? Deze kwasten kan je o.a. shoppen bij: Blisso

Misschien wil je een goed cadeau geven aan je moeder/vriendin? Dan is dit natuurlijk een super handig cadeau. Ondertussen ben ik bezig met mijn Bullet Journal. Benieuwd hoe die gaat worden? Check dan even dit artikel: http://www.rachelkromdijk.nl/2018/12/14/mijn-bullet-journal-december/

4 Reacties

 1. 23 december 2018 / 13:31

  Wow, wat een mooie ooglook! Ik vind de kwasten van Real Techniques ook echt super fijn!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 20:00

   Dankjewel Marjoleine! 🙂 ja ze zijn echt enorm fijn!

 2. 3 januari 2019 / 22:39

  Aah je ooglook is zo mooi! Ik heb voor Kerst drie kwasten gehad van RT van m’n vriend. Sculpting, setting en stippling. Ik ben er zo blij mee, ze brengen echt heel mooi make-up aan! En ze zijn inderdaad heel erg zacht.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 20:00

   ah wat super lief thanks Evelien! <3 Ze zijn echt enorm zacht he, heerlijk kwasten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.