Heb ik mijn doelen van 2018 behaald?

Heb ik mijn doelen van 2018 behaald?

In dit artikel schreef ik over mijn goals van 2017 en mijn doelen voor 2018. Maar is mij dit in de afgelopen 365 dagen gelukt?

Wat is er dit jaar allemaal gebeurd? 

 • Marc en ik hebben serieuze plannen voor volgend jaar, hij moet nog op z’n knie hoor haha hij kiest het juiste moment. Plus ik krijg de ring van mijn moeder (die weer van haar moeder is geweest) daar laat ik een diamantje opzetten. En dat kan pas in het nieuwe jaar gerealiseerd worden.
 • Mijn vader heeft te horen gekregen dat die Parkinson heeft en kreeg dit jaar een tweede trombose been, onverwachts een tweede klaplong en toen nog een longembolie eroverheen.
 • Kennissen verloren waaronder Lotte, elke keer als ik je foto voorbij zie komen lijkt het nog niet echt. Ik hoop dat je een plekje in de hemel hebt gekregen lieverd..
 • 5 kilo aangekomen
 • Maanden met pijn gelopen en sinds 1,5 maand gaat het nu eindelijk beter met me (dankzij een arts in Gorinchem die mij twee kuren voor schreef, de een voor ontstekingen en de ander voor blaaskrampen. De eerste kuur was voor drie maanden maar deze is nogmaals met drie maanden verlengd 
 • Op dit moment werk ik op een kantoor bij Confianza Select. Dus ik werk niet meer bij een modehuis, al mis ik mijn collega’s daar wel! 
 • Op dit moment ben ik ook weer lekker kort dankzij Total Look, langleven short hair 
 • De samenwerkingen stromen zachtjes binnen 

Mijn goals voor 2018 

 • Beter worden in Yoga en Balance ✓
 • Gitaar leren spelen ✘
 • Leren haken ✓
 • Verder gaan met mijn Bulletjournal en steeds creatiever worden ✓
 • Nog meer boeken lezen ✓
 • Minder aan social media doen voor het slapen ✓
 • Vroeger gaan slapen ✘
 • Voor het slapen een halfuurtje iets lezen ✓
 • Meer leuke dingen doen met mijn vriend/vriendinnen ✓
 • Nog meer bij Lacubanita eten, gewoon omdat het kan ✘
 • In februari onderga ik iets wat mijn leven gaat veranderen ✓
 • Dat mijn gaming kanaal enorm mag gaan groeien ✘
 • De 10 duizend abonnees halen! ( nog maar 1.264 te gaan) ✘
 • Ik woon nog thuis maar ik wil echt meer met koken en bakken gaan doen ✓
 • Leren hardlopen ✘

Waarom zijn sommige dingen niet gelukt? 

Ik moet echt tijd nemen voor een gitaar les, en mezelf er 100% erin verdiepen. Vroeg slapen lukt mij 1 keer per week maar verder is het altijd rond of na 23:00. Lacubanita heeft plaats gemaakt voor sushi, dus als ik met iemand uiteten ga dan kiezen we altijd voor sushi. Mijn gaming kanaal ligt helemaal plat. Mijn iMac trekt een recorder programma niet wanneer de Sims 4 draaiende is.

In een jaar tijd heb ik helaas nog niet die 10.000 abonnees gehaald. Dus ik moet echt gaan nadenken wat ik dit jaar anders wil gaan doen. Hardlopen heb ik echt een kans gegeven maar ik heb maanden met pijn gelopen (flinke blaaspijn gehad) en daarna grieperig geweest en momenteel heb ik enorme hoestaanvallen. Dus dan is hardlopen geen succes. Verder had ik ook moeite met mijn ademhaling. Na 1,5 minuut liep ik al enorm te hijgen. Alle tips zijn dus welkom!

Mijn goals voor 2019 

↠ Een huisje kopen met mijn vriend 
↠ Interieur inspiratie opdoen 
↠ Eindelijk een doel uitstippelen voor mijn youtube kanaal, wat wil ik mijn volgers meegeven? Waarmee wil ik mijn volgers inspireren?
↠ Nog meer nieuwe recepten maken 
↠ Beginnen in mijn nieuwe bullet journal
↠ Gitaar leren spelen 
↠ Nog 5/6 kilo afvallen en een gezondere lifestyle krijgen
↠ Flink sparen
↠ The perfect wedding regelen
↠ Goed in mijn vel komen te zitten
↠ Visagie weer helemaal oppakken ‘bruidjes opmaken etc’
↠ Leuke dingen doen met het gezin
↠ Meer bordspelletjes met elkaar doen
↠ Dat de pijn helemaal weg mag blijven ‘ook als ik met de medicatie stop’
↠ Een nieuwe kampeer trip uitstippelen
↠ Weer iets totaal anders gaan doen met mijn haar
↠ Dat we dit jaar allemaal gezond mogen blijven
↠ Creatiever worden met product foto’s maken
↠ Meer cursussen volgen en daardoor mijn creativiteit en taal uitbreiden

Wat is jouw ultieme goal voor 2019?

Share:

10 Reacties

 1. Patricia
  26 december 2018 / 14:10

  Je oud collega patricia.🤗
  Wil 10kg afvallen
  10 km hardloop wedstrijd volbrengen
  Naar yoga op vrijdag ochtend
  Beter leren omgaan met eet tijden🥴
  Sparen voor een opleiding.
  Sparen voor tuin opknappen
  Minder kleding kopen
  Dat al mijn vrienden familie kennissen collega s een goede gezondheid mogen houden 🍀

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:59

   Gaat je lukken Patries, komt goed! <3 heel veel succes met alles

 2. 28 december 2018 / 22:36

  Ik vind dat je veel doelen wel heb gehaald wees er trots op en ga in 2019 gewoon door waar je bent gebleven

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:59

   ah lief van je Iris dankjewel! <3 jij ook nog de beste wensen en een gelukkig Nieuwjaar!

 3. 29 december 2018 / 11:11

  Wauw je hebt eigenlijk best wel een heftig jaar achter de rug meis! Wat ben je toch een sterke vrouw. Echt heel veel respect voor je en heel veel sterkte met je vader! Wat heftig. Wel heel knap dat je zoveel van je doelen wel behaald hebt, want het is toch een fikse lijst! Ik wens je een heel prettig nieuw jaar toe! Hopelijk heeft het veel goeds te brengen voor je!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:59

   Thanks voor je reactie Nicole! ja het was echt een hobbelig jaar maar hopelijk gaan we er in 2019 weer wat moois van maken! Ja mijn pap doet het super, vandaag kreeg die nog de uitslag uit het ziekenhuis dat zijn ziekte heel langzaam gaat dus dat is geweldig nieuws! Over drie maanden moet die dan weer terug komen. Jij ook nog de beste wensen en een liefdevol 2019 gewenst <3

 4. 29 december 2018 / 17:08

  Volgens mij heb je heel veel bereikt dit jaar! Je blog zet me aan het denken over mijn doelen voor het nieuwe jaar. Vind het leuk dat je ook doelen als meer bordspellen spelen op je lijstje zet! Ik denk dat ik die ook aan mijn lijstje toevoeg, maar mijn grootste doel is minder uitgeven en meer sparen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:58

   Bordspellen zijn zo leuk, dixit en ticket to ride vind ik op dit moment super leuk om te doen! liefs

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:58

   haha ik wil weer lekker veel doen! Thanks girl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.