Mijn 8 meest gelezen artikelen in 2018

Mijn 8 meest gelezen artikelen in 2018

In dit artikel gaan jullie mijn meest gelezen artikelen van 2018 bekijken. Welke artikelen zijn bij mij over de kop gegaan? Ik zie dit onderwerp enorm veel voorbij komen dus ik dacht, ik ga ook eens kijken op mijn blog! Er zijn 8 artikelen uitgerold en sommige had ik al wel verwacht. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de rest van het artikel.

 1. 5 bloggers in het zonnetje zetten – dit artikel is onwijs goed bekeken! Deze staat dan ook hoog in het lijstje. In 2019 ga ik dus iedere maand zo’n artikel inplannen. Ik vind het leuk om nieuwe blogs te ontdekken maar ik help ook graag mijn medecollega’s aan nieuwe volgers.
 2. 13 Reasons Why – Een serie die al onwijs spannend afliep in seizoen 1 maar nu kwam dus ook seizoen 2 uit. Iedereen ging massaal op Netflix klikken en daar was Hannah weer, dit keer in een spook verschijning. Maar wat was de laatste aflevering weer bil knijpend. Er komen dus ook meer reviews over Netflix films/series.
 3. Het is tijd voor vakantie! Dit jaar waren mijn ouders op vakantie naar Zeeland. Dit i.v.m. dat mijn vader te horen heeft gekregen dat die Parkinson heeft. Dit was een hele klap voor hem maar ook voor ons. Ik ging samen met mijn vriend 2 weken kamperen in Italië en ik ben nog twee dagen bij mijn ouders in Zeeland geweest.
 4. 5 vooroordelen over bloggen die je gelijk moet vergeten – Dit was ook een enorm sterk artikel. Heel veel mensen hebben namelijk een mening over bloggers. Maar vergeet niet dat wij naast onze fulltime job ook vaak nog thuis continue bezig zijn. Dan krijg je vaak het antwoord; maar je vind dit toch leuk? Ja? Dus?! Dat betekent toch niet dat ik lui aan het doen ben. Ik moet product foto’s maken, bewerken, artikelen schrijven, uitwerken, andere bloggers aanschrijven, samenwerkingen sluiten, 80 mails per dag wegwerken, continue nieuwe content bedenken en ga zo maar door.
 5. My week in pictures 2 – dit onderwerp blijf ik op mijn blog houden. De foto’s herinneren mij eraan dat ik weer een leuke week heb gehad ondanks de kleine min puntjes.
 6. De Mirena spiraal maakte mij ziek – ergens wist ik wel dat dit artikel veel gelezen zou worden. Ik was namelijk ook continue opzoek naar de juiste anticonceptie. Maar ik wilde mijn horror verhaal delen op mijn blog. Sinds ik dat spiraaltje had laten plaatsen heb ik een ongekende pijn gehad. Niet een week, nee.. maanden lang.
 7. Urban Decay Born to run palette – Dit palette heeft ook mijn hart gestolen. Toen ik dit palette opgestuurd kreeg was ik door het dolle heen. De kleuren zagen er onwijs tof uit, de pigmentatie was geweldig en je kan er echt alle kanten mee op!
 8. Social media verwijderd – het is dit jaar weer een paar keer in me opgekomen om te stoppen met Facebook, Youtube en Instagram. Waarom? Omdat de frustratie mij soms te hoog word. Op Facebook worden er allemaal nare dingen gedeeld, van Youtube krijg ik geen hoogte, ik doe misschien teveel mijn best en toch lukt het mij niet om die 10K te bereiken. Instagram is net zo.. ik plaats foto’s maar niet alleen maar looks waardoor ik gewoon blijf stil staan. Vooral wanneer je zo je best doet om goede content te plaatsen is het frusterend wanneer je volgers stilstaan.

Daarom ga ik mezelf focussen op nieuwe content op mijn youtube kanaal. Ik wil 1 lijn gaan trekken, mijn video’s gaan nu kriskras door elkaar (beauty, reviews naar bulletjournal en koken), maar ik denk dat ik het op creëren ga houden. Dat betekent: interieur, diy’s, bulletjournal, inspiratie, koken. Maar het kan ook zo zijn dat ik een los kanaal doe voor mijn bullet journal.

Laat even hieronder weten wat jij de beste optie vind!

Share:

4 Reacties

 1. 29 december 2018 / 10:58

  Wat een leuke artikelen staan erbij! Even fijn om zo terug te kunnen blikken & terug te kunnen lezen.
  Een fijn 2019 gewenst alvast!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:57

   Leuk om te horen Saskia thanks! <3 jij nog de beste wensen en een gelukkig nieuwjaar!

 2. 29 december 2018 / 23:03

  Leuk zo’n overzicht! Dat Born to Run palette stal ook mijn ♥ en heb ‘em een tijdje geleden gekocht. Na al die mooie reviews, inclusief die van jou kon ik ‘em niet weerstaan! Geweldige looks maakte je ermee. Wat betreft YouTube kan ik je niet echt adviseren omdat ik daar eerlijk gezegd niet echt actief op ben 😊. Wens je alvast een Fijne jaarwisseling en een schitterend nieuwjaar ✨!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:57

   Dankjewel wat lief! ja het palette is ook echt een pareltje, en je kan er alle kanten mee op! jij ook nog de beste wensen he! X <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.