Een aantal woorden aan mezelf

Een aantal woorden aan mezelf

365 dagen zijn weer voorbij gevlogen. Wanneer je boven de 20 bent blijkt dit steeds sneller te gaan. Op dit moment ben je 26 Rachèl en de tijd vliegt. Dit jaar was een heftig jaar, het had z’n ups en downs. Maar ondanks dat Rachèl, sta je nog rechtop. Je relatie gaat beter dan ooit en de band thuis is ook nog steeds sterk. Er zit wel helaas weer vijf kilo aan, maar daar gaan we in Januari wat aan doen.

Mensen hebben mij laten zitten, teleurgesteld en daardoor ben ik weer anders naar dingen gaan kijken. In hoeverre zien de mensen het goede in je? Wanneer ze zelf andere goede vriendschappen hebben, hebben ze mij blijkbaar niet nodig. En tegenwoordig door social media kan je bijna iemand niet meer missen. Door alle foto’s, video’s en story’s lijk je nog continue contact te hebben. Mensen hebben mij laten huilen, maar gelukkig ook laten lachen. Dus ik koester de mooie momenten die ik heb gehad en die geef ik een plekje.

Ziektes, tranen, eerste huisje

Wij hebben dit jaar te horen gekregen dat mijn vader Parkinson heeft en dat was en is zwaar, vooral voor mijn vader en moeder. Je moet positief blijven, natuurlijk mogen er tranen vloeien, maar door positief te blijven kan je een ander enorm helpen. Ik wil vooral in 2019 mijn ouders laten zien hoeveel ik ze waardeer. Ontbijtjes op bed, gezellig met mijn ouders een filmpje kijken, lieve kaartjes schrijven, gezellige dingen doen.

Want Rachèl, je gaat een spannend jaar tegemoet met Marc. We gaan de huizen goed in de gaten houden. Ons eerste huisje wordt dus hopelijk dit jaar een feit. Dan gaan ik en Marc van een huis een thuis maken. Hier heb ik enorm veel zin in. Ik ben wel de laatste die uit huis gaat dus dat maakt mij wel verdrietig. Waarom? Omdat je dan weer iets afsluit in je leven, je ouders zijn dan met z’n tweeën over in een huis waar we ooit met z’n vijven woonde. Ik heb ook gewoon een enorm goede band met mijn ouders dus dat maakt het altijd lastig. Mensen die dit gek vinden hebben blijkbaar zelf nooit zo’n goede en warme band gehad. Natuurlijk is het een nieuw en spannend avontuur maar niet meer thuis wakker worden is toch een vreemde gedachte. Ik heb wel enorm veel zin in het huis inrichten, niet meer telkens heen en weer rijden naar elkaar en gewoon de dag samen beginnen en afsluiten.

Nieuwe plannen voor mijn Youtube kanaal

Maar Rachèl je moet ook je Youtube kanaal gaan aanpakken. Op dit moment heb je bijna 10 duizend volgers, maar de meeste video’s krijgen maar net 400 views. Er gaat dus iets mis en ik wil dus ook energie steken in nieuwe video’s. Er komt een los kanaal voor al mijn creatieve video’s (bullet journal, plannen, waterverf, tekeningen etc). Hier horen jullie binnenkort meer over! Mijn andere kanaal gaat een hele andere twist krijgen! Beauty gaat in ieder geval verdwijnen, die video’s worden echt het minst bekeken. Maar op mijn blog ga ik gewoon door met beauty!

Vandaag ga ik eerst nog flink knallen met mijn blog, nieuwe video’s bedenken en met mijn bullet journal aan de gang. Daarna komt eind van de middag mijn vriend, dan gaan we wat eten met elkaar en daarna om 19:00 naar de kerk. Daarna doen we een bakkie thuis en gaan we oud en nieuw vieren bij mijn vriendinnetje Ariette samen met haar man en vriendin Rianne. Ticket to Ride en Dixit gaan mee en dan gaan we er een gezellige avond van maken!

Het gaat jullie goed lieve kijkers, volgers! Jullie gaan samen met mij een heel ander jaar tegemoet. Geniet ervan met familie en vrienden en tot in 2019!

The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.

Share:

2 Reacties

 1. 31 december 2018 / 21:13

  Aw wat verdrietig dat je vader Parkinson heeft.. Wel leuk dat jullie gaan kijken voor een huis! Een heel gelukkig 2019 X

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:56

   Ja het is vreselijk maar hij ging vandaag naar het ziekenhuis en de ziekte gaat gelukkig heel langzaam bij mijn vader, dus wij hopen dat het zo mag blijven gaan! <3 dankjewel jij ook meis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.