Een nieuw Youtube kanaal!

Een nieuw Youtube kanaal!

Yes, de kogel is door de kerk! Ik heb een nieuw Youtube kanaal aangemaakt. Dit kanaal draait om allerlei creatieve dingen. Bulletjournal video’s, diy’s, waterverven, gewoon verven, tekenen, knippen plakken noem het allemaal maar op. Ik ben in ieder geval helemaal enthousiast!

Wil je alvast een kijkje nemen op mijn kanaal? Klik dan hier

Abonneren is natuurlijk helemaal gratis! Dus klik vooral op die rode knop mij te helpen met groeien. Hopelijk kan ik jou dan ook inspireren met mijn video’s. Ik denk dat ik eindelijk iets heb gevonden wat ik echt leuk vind om te delen. Veel mensen hebben tegen mij gezegd; Rachèl upload alleen maar video’s waar je echt achter sta. Ik stond achter iedere video, maar was ik altijd blij met de reden waarom ik het ging plaatsen? Nee, met creatieve video’s kan ik mensen echt inspireren!

Ik ben weer lekker aan het knutselen als een klein kind. Daar genoot ik namelijk vroeger al enorm van. Ik pakte maar al te graag mijn knip en plak spulletjes erbij. Mijn moeder gaf mij na een snoepje en wat limonade en ik ging weer uren geruisloos door.

Share:

4 Reacties

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:55

   ah dankjewel meis! <3

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:55

   Dankjewel Laura wat lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.