Vlog | Auto ongeluk, nieuwe iXXXi ringen & okergele tas!

Vlog | Auto ongeluk, nieuwe iXXXi ringen & okergele tas!

Bekijk hieronder mijn laatste ‘lange’ vlog van het jaar 2018. Ik heb toffe dingen meegemaakt, maar ik ben ook enorm geschrokken. Onderweg naar mijn werk vloog ik namelijk van de weg af. De witte strepen waren glad en daardoor werd ik naar de berm toegetrokken. Daarna raakte ik van de weg af en tolde ik drie rondjes op het gras. Minuten lang stond ik te shaken in mijn auto, niet alleen omdat ik tolde en geen controle meer had over mijn auto, maar ook omdat er een brede en grote sloot op mij af kwam.

Ik deed echt hardop bidden dat ik a.u.b. niet in die sloot terecht kwam. Gelukkig is dit dus niet gebeurd, en geloof mij.. ik heb enorm veel geluk gehad. Het spoor was zoals je kan zien in de video enorm lang. Plus het stuk tussen de weg en de sloot was precies op dat stuk het breedst.

Gelukkig heb ik ook nog wat leuke dingen meegemaakt, want ik heb een toffe okergele tas gekocht en een aantal iXXXi ringen bij t’ Juffie in Giessenburg. Bekijk dus snel mijn vlog en doe voor de moeite een duimpje omhoog!

Ben jij ook weleens in de slip geraakt met je auto?

Share:

6 Reacties

 1. 6 januari 2019 / 23:05

  Ik ben geschrokken van het ongeluk. Hopelijk ben je nu minder geschrokken en ongedeerd.
  Goed dat je hierover praat in je vlog.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:37

   Ja, het gaat nu gelukkig wel weer hoor! Maar het auto rijden is wel een stuk minder leuk geworden.
   Vooral wanneer het regenachtig, donker en glad is ga ik het liefst in een slakkentempo door de polder heen

 2. 7 januari 2019 / 11:01

  Superleuke vlog! Als ik die bruisbal zie ben ik zo jaloers omdat ik zelf geen bad heb =( =(

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:37

   haha ik hoop dat ik in mijn eigen huisje later ook een bad heb want anders ga ik wel enorm balen

 3. 7 januari 2019 / 12:09

  Pfff, wat schrikken dat ongeluk. Lijkt me doodeng en gelukkig dat het goed is gelopen. Bah, je moet er toch niet aan denken dat het anders afloopt. Knuffel!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:37

   ja, was enorm schrikken! Gelukkig ben ik er ongedeerd vanaf gekomen! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.