MY WEEK IN PICTURES 6

En we beginnen weer met een ‘my week in pictures’. Ik merk dat deze topic enorm goed aanslaat, dus jullie gaan my week in pictures vaker voorbij zien komen op mijn blog. Dit keer is het alleen geen week, maar meer 1,5 maand, oeps. Het was een drukke periode dus ik ga jullie plat spammen met foto’s! Bereid je dus maar voor op een dosis Insta selfies, beauty producten en andere leuke dingen! De zitzak die jullie hierboven zien is van het merk Terapy. Hier ben ik nog steeds enorm blij mee!

Een kantoor selfie op mijn werk, op kraamvisite geweest bij een ex collega van mij, kijk dat bedje nou. Zo’n tof dekbedje! Bedankt voor de gezelligheid Jolanda. Toch mis ik mijn oude collega’s wel hoor. Gelukkig heb ik nog wel met een aantal contact. Sowieso zie ik Doris regelmatig en binnenkort ga ik met Gemma een hapje eten, gezellig!

Een haarkrul selfie met mijn nieuwe t-shirtje van de ONLY, heerlijk sushi gegeten bij Shabu Shabu in Dordrecht met de sisters Doris en Rosedin. Bedankt voor het trakteren lieverds! Plus ik ben nog steeds blij met jullie YaYa zandloper, het is echt een beauty.

Mais crackers met gerookte kip salade en pesto mayonaise. Trouwens deze crackers kan je kopen bij de Albert Heijn, doe dat want ze zijn enorm lekker. Selfie time met een dosis roze make-up. Deze look vond iedereen zeer geslaagd. Plus een gezonde versie smoothie a la Rachèl. Hello Merel! haha kiekeboe. Mijn nichtje eet altijd maandagmiddag en soms woensdagmiddag mee bij mijn ouders.

Samen met mijn liefie uiteten geweest in Den Bosch! Het was een leuk daagje zo samen. We zijn alleen allebei niet zo goed in shoppen. Ik ben niet zo’n shopper, ik heb vooral een hekel aan het uit en aan kleden. Een gekke selfie van de dag ervoor. Daarna heb ik mijn haar laten knippen.

Maar ik was niet tevreden, dus ik heb een pony bij mezelf geknipt, best wel goed gelukt toch? Alleen ik ging weer iets te kort, want de dag erna knipte ik mijn pony nog iets korter, oeps.. en mijn moeder had zelf chocolade mouse gemaakt voor de visite, heel verkeerd! maar enorm jammie!

Een tosti eten in het zonnetje op kantoor, mijn wenkies laten doen bij The Browtique in Molenaarsgraaf. Ze zijn trouwens echt weken mooi gebleven, er loopt trouwens ook nog een win-actie van deze salon, check de banner op mijn blog! Er staat een closeup van mijn oog en wenkbrauw aan de rechterkant van mijn blog.

Ik begon weer iedere ochtend met een schaaltje kwark met een halve eetlepel honing. Ik scoorde nieuwe ringen bij ’t Juffie in Giessenburg. Ik ben weer goed geslaagd zoals jullie kunnen zien. Ik had ook nog een nieuwe look gemaakt met het Hudabeauty palette.

Kocht ik een hele toffe jas bij de Primark, ging ik weer heerlijk knutselen aan mijn bullet journal. En dat was een geslaagde actie want ondertussen heb ik een speciaal kanaal geopend voor mijn bullet journal, diy’s, verf video’s. Hoe heet dit kanaal? Rachels Crea Hoekje. Ondertussen heb ik al de 600 abonnees bereikt, dankjewel iedereen!

Begon ik aan een pillen kuur waar groene thee in zit, hierdoor zou mijn opgezette buik minder moeten worden. Helaas hebben deze pillen niet bij mij gewerkt. Ik heb niet fanatiek gelijnd, maar ik bewoog wel 3x in de week en ik lette op mijn eten.

Ook kwam ik met mijn auto in de slip. Ik weet niet hoe ik het heb gedaan, maar ik raakte in de berm door de gladheid en toen tolde ik drie keer rond met mijn auto. Ik ging recht op de sloot af dus het was een wonder dat ik bleef opeens stilstond. Die sloot was namelijk heel breed en dan had ik er echt in gelegen, ik was echt helemaal in shock die ochtend. Het was een tijd geleden dat ik echt zo enorm bang was geweest.

En het is bijna 2019! Wat is het jaar onwijs snel gegaan zeg. Ik dronk nog een kop koffie op mijn werk, selfie van mijn lok die perfect zat die dag en ik had groene spaghetti gemaakt. Het meest lekkere recept ever, deze staat trouwens ook op mijn blog. Zie hier het recept.

Mijn ouders waren in december 40 jaar getrouwd, mijn vriend was super verkouden maar gelukkig kon die er wel bij zijn. We hebben een heerlijke middag gehad met z’n alle. Mijn nichtje, tante en ik hadden bij elkaar wel meer dan 700 foto’s gemaakt, oeps.

Ik ging samen met Doris sushi eten als lunch en daarna gingen we Den Bosch in. Het sushi restaurant was echt verschrikkelijk, de geflambeerde zalm/tonijn had gewoon geen smaak. De komkommer en avocado waren ijskoud en de rijst was ook koud. De volgende keer wordt het dus gewoon weer Shabu Shabu. Wij kwamen ook nog deze toffe sneakers tegen! Wat vinden jullie hiervan?

Mijn vriend samen met mijn nichtje Julia, echt zo’n leuke foto<3 Dit was trouwens Eerste Kerstdag bij mijn zus. De tapas schaal was op de tweede Kerstdag bij Marc zijn familie. Dit was ook zeer geslaagd, we gingen van te voren karten en natuurlijk had Marc weer twee keer gewonnen. Al is zijn iPhone nu wel krom haha.. ‘ die had hij in z’n broekzak gehouden en toen maakte die een enorme rare smakker met z’n karretje’.

Ik had ook nog Ticket to Ride besteld, hier komt binnenkort een review van op mijn blog. Wat een geweldig spel is dit zeg!

Pyjama dagje, val je even keihard van de trap af, blauwe kont, elleboog, vinger en twee blauwe enkels. Ik ben momenteel helemaal bont en blauw! Dit kwam doordat mijn pantoffels te groot zijn waardoor traplopen opeens een stuk moeilijker is. En oeh het nieuwe palette van Limecrime is echt prachtig! Liefde voor de kleurtjes van Limecrime.

Oud en nieuw hadden we bij Aart en Ariette gevierd. Wat was het gezellig met elkaar ‘Rianne staat net op de foto, maar die was er ook bij haha’. We hebben 2x 30 seconds gedaan, dit was echt hilarisch! Even nog een selfie op 1 januari, wij vergeten altijd selfies te maken. En al willen we selfies maken dan lukt het ons niet.

Momenteel ben ik aan het afvallen vandaar de gezonde granola op de foto rechts. Willen jullie hier een recept over zien op mijn blog? Maar ik ben trouwens wel gestopt met fitnessen, dit bespaart mij weer 40 euro per maand. Mijn nichtje kwam nog samen met mij knutselen ‘allebei waren we bezig met onze bullet journal’. Daarna schoof ook mijn andere nichtje Julia aan. Gelukkig is de tafel van mijn ouders groot haha.

Ik had zo’n honger afgelopen donderdag, maar de zussen en broer van mijn moeder aten hier. Maar die moeste nog bestellen toen ik om 18:00 binnen kwam. Dus voor we gingen eten lag ik al bijna onder de tafel. Afgelopen zaterdag ben ik uiteten geweest met Marc z’n gezin. Dit was bij Het Houtse meer in Den Hout. Wat een leuk restaurant is dit zeg! En ondertussen ben ik lekker bezig op mijn blog!

Nou dat was het weer mensen, ik heb geen vuurwerk op de foto gezet. Dus ik heb het vuurwerk alleen maar gefilmd. Zoveel vuurwerk was er ook niet bij ons in het dorp. Hoe was jullie Kerst en oud en nieuw?

Share:

8 Reacties

 1. 9 januari 2019 / 13:32

  Wat een leuke post! Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met reageren met al die foto’s. Ik ben zelf ook fan van die maiscrackers de laatste tijd, net weer even wat anders dan gewone crackers, en yoghurt of kwark met honing is de laatste tijd ook mijn vaste ontbijtje. Gedurfd om je eigen haar te knippen trouwens! Denk dat ik dat niet aan zou durven haha…

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 januari 2019 / 22:19

   ah thanks Sanne voor je comment! mais brood, mais crackers zijn heerlijk maar mais zelf vind ik echt drie keer niks haha. Ja maar ik heb het ook altijd al zelf geverfd (al was het rood). Gewoon doen haha..

 2. Lieke van Veen
  9 januari 2019 / 18:54

  Je pony is wel mooi geknipt!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 januari 2019 / 22:19

   Thanks Lieke 🙂

 3. 9 januari 2019 / 19:33

  Je pony is goed gelukt! Knap hoor dat je dat zelf knipt. Enne, snel maar nieuwe pantoffels kopen? Haha

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 januari 2019 / 22:19

   Thanks Evelien! haha ik was ook wel blij met het eind resultaat! En ja… die moeten nu maar gaan komen.. maatje kleiner.

 4. 9 januari 2019 / 21:06

  Oei goeie sushi! En wij hebben met kerst ook 30 seconden gedaan, zo leuk! Xx

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 januari 2019 / 22:19

   Die van shabu shabu was inderdaad echt heerlijk, thanks voor je comment! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.