Action & Xenos shoplog januari 2019

Action & Xenos shoplog januari 2019

Het was alweer een tijd geleden dat ik geshopt had. Dan bedoel ik niet online shoppen, maar echt je autootje starten, richting de stad, met pijn in je handen tassen slepen en daarna wil je weer zo snel mogelijk naar je auto. Dat soort shoppen bedoel ik.

Ik ben in ieder geval afgelopen zaterdag naar Gorinchem geweest. Daar heb ik een aantal dingen bij de Action, Xenos en de ‘Tuinen’ geshopt. Benieuwd naar mijn geshopte items? Bekijk dan hieronder de video;

Nu ben ik wel benieuwd wat jullie van mijn shoplog vinden. Willen jullie dat ik in 2019 dit soort video’s blijf plaatsen? Laat dat dan even hieronder weten.

Share:

1 Reactie

  1. 17 januari 2019 / 10:34

    Lap, nu wil ik ook naar de action! Hier in de buurt is er eentje, misschien ga ik na de middag eens kijken, hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.