Mijn fotoboek van hetfotoalbum

Dit had ik echt veel eerder moeten doen. Eerder liet ik al mijn foto’s afdrukken en dan zat ik middagen achter elkaar te knippen en te plakken. Dit was geen straf, maar hier kan je veel creatiever mee zijn! Ik heb drie fotoboeken gemaakt bij hetfotoalbum.

Benieuwd naar mijn drie albums? Bekijk dan even de rest van dit artikel. En twijfel je nog om een fotoalbum te maken? Geen zorgen, ik heb deze drie albums binnen twee avonden gemaakt. Het bewerkingsprogramma is namelijk heel erg easy.

Ze staan hier nu voor mijn neus en ik kijk er vol trots naar. Ook pak ik mijn fotoalbums er nu regelmatig bij. Bij mijn andere fotoboeken deed ik dat eigenlijk niet. Die komen 1 keer per jaar een keer uit mijn kast. Nu moet ik wel zeggen dat ik altijd al een fotofreak ben geweest, ik kan enorm genieten van foto’s en video’s.

Het was tijd om eerst mijn vakantie albums te maken. Ik koos voor Italië 2017, Lanzarote 2016 en Italië 2018. En wat ben ik blij op het eindresultaat. Qua kleur zien ze er echt heel erg mooi uit, ook mijn bewerkte foto’s komen mooi tot hun recht.

Dat is natuurlijk altijd de vraag of je foto kwaliteit goed is. Maar ik kan je zeggen dat de foto’s er prachtig uitzien. Vooral de natuur foto’s komen ook erg mooi en levendig over.

Lanzarote was echt een hele bijzondere vakantie. Het was de eerste hotel vakantie voor mij. En ook voorlopig de laatste keer want ik vind een tent of caravan toch gezelliger. En het is ook gewoon allemaal van jezelf, de bedden, lakens, kussens etc. En het land is een grote zandbak, ik wil ook liever groen zien (zoals in Italië dus).

Ik ga niet iedere pagina laten zien, maar op deze manier kan je zien dat ik aardig heb gevarieerd. En dat is natuurlijk het leukst om te doen. Ook wil ik dat iedere pagina een speciaal thema heeft. Alle foto’s moeten bij elkaar passen, hier ben ik heel erg perfectionistisch in.

Hierboven zijn mijn bewerkte foto’s te zien. Dit heb ik in Lightroom gedaan, helaas loopt deze app regelmatig vast op mijn iMac. Geen idee hoe ik dit kan oplossen, binnenkort nog maar eens googlen.

Ook dit was een heerlijke pagina, ik koos voor een rustige achtergrond waardoor het blauw nog meer naar voren kwam. Dit was trouwens in Lanzarote. Wil je meer weten over mijn vakantie daar? Klik dan hier voor het artikel.

Ik had met mijn iPhone X ook prachtige panorama foto’s gemaakt. Die heb ik in mijn Italië 2018 boek verwerkt. Hier heb ik ook echt prachtige foto’s gemaakt. Sowieso ben ik echt foto verslaafd, want overal waar ik kom wil ik gelijk foto’s maken. Bekijk hier mijn vlog van deze vakantie.

Wil je dus een fotoboek gaan creëren? Ga dan naar hetfotoalbum.nl en gooi als je creativiteit eruit. Je kan het album ondertussen ook opslaan. Op deze manier kan je dus uren, dagenlang werken aan je boek.

8 Reacties

 1. 16 januari 2019 / 11:18

  Mooie fotoalbums! Moet ik ook echt even zin voor maken, want zo’n fotoalbum is echt leuk om in huis te hebben. Alleen al die foto’s uitzoeken vind ik zo veel werk!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 januari 2019 / 13:09

   Thanks Sanne, haha je moet ook zin maken maar wanneer je eenmaal bezig bent kan je niet stoppen! liefs

 2. 16 januari 2019 / 22:41

  Wat zijn ze gaaf geworden! Ik moet ook nodig aan de slag. De foto’s van vakanties staan nu gewoon op de pc en het is eigenlijk zonde om ze niet in een fotoalbum te doen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 januari 2019 / 13:09

   Agh thanks Iris! ik ben er ook echt enorm blij mee 🙂
   Ja ga er gewoon eens voor zitten haha

 3. 22 januari 2019 / 20:05

  Haha, ik ben ook zo iemand die veel foto’s maakt, vooral op vakantie! Zo’n vakantieboek is wel echt ideaal, zeker als er visite is of iemand komt op bezoek, dan laat je toch wat makkelijker de foto’s zien. Wij ‘moeten’ van Amerika ook nog een fotoboek maken, maar het is zoveel werk.. en ik ben zó lui.. 🙈🙈

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 januari 2019 / 08:36

   Ja dan ziet diegene dus niet al je ”verkeerde foto’s” maar alleen de foto’s die jij wilt delen. Oh Amerika daar kan je een heel tof boek van maken!

 4. 24 januari 2019 / 14:13

  Ah, dit vind ik mooi zeg! Je hebt zie pagina’s ook echt gaaf ingedeeld. Ik ben ook gek op foto’s kijken. In onze woonkamer hebben we ook een gallerywall met allemaal leuke vakantie-foto’s. Zo kun je daar steeds een beetje van nagenieten.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   25 januari 2019 / 13:52

   Thanks haha, ik kan ook zo enorm genieten van foto’s! Daarom heb ik al enorm veel fotoboeken, foto’s en video’s verzameld. Fijn weekend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.