Bloggers in het zonnetje #2

Bloggers in het zonnetje #2

Hi lieve mensen, in dit artikel ga ik vijf bloggers in het zonnetje zetten. Vroeger mocht je in de klas altijd iemand kiezen en dan was je verplicht bij iedere zonnestraal iets positiefs te schrijven. Bij bloggers in het zonnetje werkt dit ongeveer net zo. Ik gebruik streepjes inplaats van zonnestralen, maar jullie begrijpen wat ik bedoel.

Ook vind ik dat wij elkaar meer als collega’s moeten gaan zien. Elkaar helpen, elkaar inspireren, supporteren, en zorgen dat we onze dromen op blog gebied kunnen realiseren.

Sanne Timmermans

Op haar blog Sanne Timmermans werd ik direct verliefd. Ze gebruikt mijn favoriete kleuren, plaatst prachtige foto’s en schrijft prachtige blogs. Haar blog is dus echt een bezoekje waard, hier krijg je geen spijt van! Het is een lieve en sociale meid die ook direct op je berichtjes reageert. Haar spontaniteit is dan ook echt een 10+ waard.


Nicolished

Ook dit is weer een prachtige blog. Op Nicolished gaat het ook vooral over prachtige beauty items. Helaas heb ik problemen met het plaatsen van berichten. Op de een of andere manier slaat die mijn reacties op bij mijn downloads. Ik begrijp er dus echt helemaal niks van, dit heb ik trouwens bij nog een paar blogs. Als iemand de oplossing hiervoor heeft, deel die dan aub met mij! Deze dame schrijft voornamelijk over beauty en andere mooie producten. Bekijk snel wat voor review er op dit moment online staat.

Monsieurmango

Wat is dit ook een leuke vrouw zeg. En wat kom ik toch veel inspirerende blogs tegen. De blog van Monsieurmango gaat over van alles en nog wat. Dat vind ik ook altijd enorme fijne blogs om te volgen. Je weet nooit wat diegene voor jou in petto heeft. Ze is een enthousiaste dame en dat zie je ook terug in haar teksten. Bij Inge kan je ook van alles vinden. Sinds een paar weken volg ik ook deze hardwerkende vrouw. In haar foto’s stopt ze veel liefde, en dat zie je ook terug in haar artikelen. Haar thema is heel minimalistisch en clean, dit vind ik altijd enorm fijn. Hierdoor komen de foto’s nog meer tot hun recht.

My Little Happiness

Bij Lesley gaat haar blog over lifestyle. Je ziet namelijk van alles voorbij komen. Over haar kindje, woontrends, boeken, beauty en ga zo maar door. Ze maakt prachtige foto’s waar ook echt aandacht aan is besteed. Haar website ziet er op het eerste oog heel vrouwelijk en fleurig uit.

Oh My Lush

Evelien van Oh my Lush is een lieve meid die ook regelmatig bij mij een reactie achterlaat. Ze maakt prachtige blogs over Lush producten. Als ik een Lush winkel voorbij loop maak ik altijd een ommekeer, want ik moet en zou even wat dingetjes meenemen. Lush vind ik ook net als Evelien een heerlijke winkel. De geur trekt je bij de eerste stap naar binnen in een prachtige Lush droom.

Ik hoop dat ik jullie weer heb geïnspireerd met een aantal toffe blogs. Dit zijn stuk voor stuk hard werkende vrouwen. Ze verdienen even wat liefde en aandacht! Vandaar dat ik ze in dit artikel heb genoemd.

Jullie alvast een heel fijn weekend! Wat zijn jullie plannen? Ik ga morgen nog eventjes werken tot 13:00 en dan ga ik nog even flink aan mijn blog werken. Zaterdag is voor mij overdag een chil dag, even product foto’s maken en s’avonds met vrienden uiteten.

Share:

30 Reacties

 1. 18 januari 2019 / 09:15

  Leuke blogs die je deelt! Ik ken er maar ééntje van, dus ik ga zeker even kijken!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 januari 2019 / 19:33

   Ah leuk Marloes! Veel kijk plezier alle blogs

 2. 18 januari 2019 / 11:27

  Hi lieve Rachel, wat onwijs leuk dat je andere bloggers zo in het zonnetje zet!! Ik weet zeker dat je andere hiermee helpt en natuurlijk hun hele dag goed maakt 😉 Veel liefs, Merel

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 januari 2019 / 19:33

   Bedankt voor je reactie Merel! hehe ik doe het graag!

 3. 18 januari 2019 / 12:54

  Ah wat leuk Rachèl! Je had het natuurlijk al verklapt, maar toch heel leuk om dit nu voorbij te zien komen! En je hebt gelijk vind ik… Elkaar inspireren en helpen is the way to go. 👯‍♀️

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 januari 2019 / 19:34

   Ik had je al ingelicht inderdaad, blij dat je het wat vind! Leuke blogs moeten gewoon op zo’n manier in het zonnetje worden gezet. Cheers Sanne!

 4. 18 januari 2019 / 13:46

  Leuk om te lezen, de meeste blogs kende ik al maar op degene die ik nog niet ken ga ik zeker even kijken 🙂 Ik heb ook dat probleem gehad met de reacties, volgens mij helpt het als degene van wie de site is even bij de hosting informeert. Als het goed is kun je dan een bepaalde optie uitzetten en zou het verholpen moeten zijn, ik weet alleen uit mijn hoofd even niet wat het precies was.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 februari 2019 / 16:07

   Ah leuk om te horen Marjoleine, ik vind dit ook enorm leuk om te doen. Wat mega vervelend he? Ik krijg alleen geen reactie van mijndomein op deze vraag.. heel vervelend!

 5. 18 januari 2019 / 14:55

  Awh Rachel wat ontzettend lief! Ik blijf het zo super raar vinden van die comments. Ik heb mijn vriend er al een paar keer naar laten kijken en zijn broers en niemand weet wat het is! Zo super raar. Super bedankt voor de mention in ieder geval <3

  • 22 januari 2019 / 19:57

   Ik heb er helaas ook soms last van van jou, soms ook bij een paar andere blogs, maar voornamelijk bij die van jou! Zo raar. Heb je WordPress zelf al eens gemaild?

   HOLY SHIT trouwens, ik scrollde na het stukje van Nicolished meteen naar de reacties om te kijken of er een reactie van haar bij staat, scroll ik weer omhoog, zie ik m’n eigen blog haha! Waauuuw, supertof dat je me mentioned <3 Wat een lieverd ben je ook! Dit maakt echt wel m'n dag, nee, week! 😍❤ De andere blogs ga ik meteen even bekijken, ze zien er superleuk uit!

   • Rachel Kromdijk
    Auteur
    23 januari 2019 / 08:35

    Wat mega raar Evelien, probleem is bij degene bij wie ik het heb is een reactie nog nooit gelukt. Haha surprise! je verdient het meis, enjoy your day.
    ps; ik zal WordPress nog een keer gaan mailen of mijn host want het is echt heel vervelend.

 6. 18 januari 2019 / 17:59

  Ohh, wat een fijn lijstje. Ik kende alle dames al. 🙂 Ik geloof dat ik gisteren als bij toeval op de blog van Sanne beland ben en was meteen fan. De overigen volgde ik al een tijdje. Zo lief dat je dit deelt!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 februari 2019 / 16:06

   Dankjewel Jessica! 🙂 Sanne heeft inderdaad echt een hele toffe blog, maar die heb jij ook hoor!

 7. 18 januari 2019 / 20:30

  Leuke blogs heb je gedeeld! Evelien haar blog volg ik ook 🙂 leuke blog!

 8. 19 januari 2019 / 10:44

  Aah super lief dat je mij hebt opgenomen in je lijstje! Je bent een schatje! Leslie ken ik, maar de rest nog niet. Bedankt voor het delen, ik ga een kijkje nemen! 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 januari 2019 / 19:36

   haha je blog is enorm leuk Inge! En dat mogen meer mensen zien, heel veel succes verder met je blog, maar dat komt vast wel goed 🙂

 9. 19 januari 2019 / 18:04

  Wat een leuk artikel en lijstje en lief dat je dit doet. Het blog van Evelien is het enige van dit lijstje die echt goed ken. Ik ga ook eens rondkijken op de andere blogs. Fijn weekend!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 januari 2019 / 19:36

   Ah wat leuk dat je nog niet iedereen kent! Veel kijk en lees plezier Debbie! 🙂

 10. 19 januari 2019 / 23:49

  Superleuk dat je deze blogs deelt. Ik kende ze nog niet allemaal, dus ga zeker even bij de voor mij onbekend blogs kijken!

  Liefs,
  Marloes

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 januari 2019 / 19:34

   Leuk om te horen Marloes, veel lees plezier!

 11. 21 januari 2019 / 13:11

  Ik kom net op jou blog via via, want een van mijn goede gedachtes van dit jaar is meer bloggers volgen, minder youtube kijken en ik vind het zo tof dat je dit doet, want dit maakt mijn voornemen een stuk makkelijker. Ik ga even lekker je lijstje doorspitten.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   21 januari 2019 / 19:35

   Wat leuk om te horen Rianca! veel lees plezier en ik ga gelijk een kijkje nemen op je blog

 12. 21 januari 2019 / 19:50

  Altijd leuk om weer nieuwe leuke blogs te ontdekken! Ik kende er pas 1, dus ga de rest zeker eens een bezoekje brengen. Wat goed dat je andere bloggers in het zonnetje zet! Je hoort de laatste tijd juist signalen vanuit “de blog wereld” dat elkaar steeds minder gegund wordt.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 januari 2019 / 08:37

   Ah wat leuk Ivon, veel lees plezier dan! ja daar heb ik vanaf heb begin al veel van gemerkt helaas, maar ik wil juist wel altijd helpen haha..

 13. 24 januari 2019 / 14:11

  Wat leuk dat je dit doet! Ik ken van de blogs die jij laat zien alleen de blog van Evelien. Ik volg haar ook al jaren, ze schrijft zo ontzettend grappig. Ik lees die artikelen standaard met een lach op mijn gezicht!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   25 januari 2019 / 13:52

   Bedankt voor je reactie Christiana, wat super lief! Evelien is inderdaad een hele leuke meid om te volgen 🙂

 14. 6 februari 2019 / 20:46

  Wat lief van je dat je mij hierin noemt! Een hele eer! Een deel van de andere blogs kende ik al wel en een deel nog niet. Zeker leuk om eens te bekijken! Ook jouw blog lees ik (helaas niet zo veel tijd meer tegenwoordig haha) met plezier!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 februari 2019 / 10:01

   Ah graag gedaan hoor Lesley, ik vind het altijd leuk om iemand in het zonnetje te zetten!

 15. 1 maart 2019 / 15:25

  Leuke tips, ik kende ze nog niet allemaal! Ben gelijk even gaan neuzen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.