Jacks Steakhouse in Dordrecht

Deze keer kwamen we bij Jacks Steakhouse terecht. Dit restaurant lag direct aan een golfbaan. Wanneer je aankomt op de mega groot parkeerterrein weet je niet of je in een bos bent of bij de Efteling. We liepen langs een golfbaan en daar was het restaurant.

Op het eerste oog zag het er super leuk uit. Het interieur is stoer, dat zie je aan alles af. De stoelen, banken, kleden, tafels en de schedels die er hangen. Ze hebben het nog niet heel lang geleden verbouwd. Wij kwamen in december dus wij troffen een prachtige kerstboom aan. Ook was er een groot kerstdorp te zien. Mijn vriend vind kerstdorpen helemaal geweldig, dus daar namen we eerst een kijkje.

Voorgerecht

Natuurlijk koos ik voor carpaccio en daar kreeg ik geen spijt van. De smaak was echt heerlijk, de saus was precies goed, heerlijk veel pijnboompitten en we hadden er heerlijk breek brood bijgenomen. Dit was al een groot succes. Marc koos voor de smoked salmon salad. Bekijk hier het complete menu: www.jackssteakhouse.nl/menukaart

Wie van jullie is ook zo’n carpaccio monster? Vroeger vond ik het echt vreselijk, maar tegenwoordig lust ik er echt wel pap van. Hier kan je mij dus ook echt voor wakker maken. Het bord was ook erg leuk opgemaakt.

Black Angus rund met pijnboompitten, truffel mayonaise, rucola en parmezaanse kaas.

Drankjes time

Natuurlijk kan er geen bier ontbreken voor mijn vriend. Ik nam een spa blauw, maar je had natuurlijk nog veel meer keus. Van rosé naar champagne, rode wijnen of witte wijnen.

Nu ben ik wel zo’n muts die alleen maar 1 glaasje drinkt op een avond. Of ik moet in een groter gezelschap zitten en langer na blijven borrelen. Normaal drink ik een glas water en that’s it. Anders zit ik al zo vol van het drinken, dat vind ik namelijk zo zonde haha.

Diner time

En toen was het zover, omdat het nog rustig was kwam het eten al snel. Dit kwamen ze trouwens wel netjes vragen. Er stonden zulke lekkere dingen op dus ik kon echt heel moeilijk een keuze maken. Toch koos ik uiteindelijk voor de Hamburger Bacon & Egg. Met sla, tomaat, gerookte spek, spiegelei, rundvlees burger met burgersaus. Maar je kon natuurlijk ook voor een overheerlijke steak gaan.

Ik had ook nog frietjes met heerlijke kruiden erbij genomen, dit ging er ook zeer goed in. En kijk nou hoe leuk dit geserveerd wordt? Dit is toch echt fantastisch! De service was trouwens ook echt geweldig, de gang en vriendelijkheid zat er goed in.

Het toetje

Natuurlijk moet je wel voor een toetje gaan. Vooral toen ik de nagerechten zag begon ik te stralen. Er stond namelijk een witte chocoladetaart, witte chocolade cheesecake, Hot chocolate met warm chocolade koekje, yoghurt ijs met bosvruchten, verse ananas met ijs, aardbeien met aardbeienijs, creme brulee of chocolademousse.

Dit was natuurlijk een drama, hoe kon ik hier een keuze uitmaken? Ik vroeg aan de serveerster wat lekkerder was, de witte chocolade cheesecake of de witte chocoladetaart? Ik kreeg dus uiteindelijk de witte chocoladetaart en die was me toch een partijtje lekker. Hij was enorm vullend maar ik heb ‘m tot de laatste hap opgegeten.

Dit ziet er toch heerlijk uit? Mijn ogen bleven maar twinkelen.

Conclusie

Ik wil hier zeker nog een keer gaan eten. Het is een prachtig en sfeervol restaurant, zit op een prima locatie, het eten is erg smakelijk en het personeel is enorm vriendelijk. Deze meiden waren echt heel erg leuk. Ze deden ook enorm hun best. Wij gingen dus rollend naar huis.

Wie van jullie kan ook niet zonder toetje?

Het adres is:
Baanhoekweg 50
3313 LP in Dordrecht  
Telefoonnummer:  078-6211039 

Share:

6 Reacties

 1. 24 januari 2019 / 10:56

  Wat een mooie inrichting zeg! En het eten ziet er ook echt heerlijk uit!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 januari 2019 / 17:38

   Ja de inrichting was echt heel tof, maar het eten was ook echt mega lekker.

 2. 24 januari 2019 / 14:09

  Goh, wat ziet het er allemaal heerlijk uit zeg. Mooie foto’s ook. Elke keer als wij in een restaurant eten en ik zo’n mooi bordje voorgeschoteld krijg en ik er een foto van maak, denk ik weer: “oh ja, DAAROM ben ik dus geen foodblogger geworden’. Haha, ik krijg het er nooit zo mooi op;-)

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 januari 2019 / 17:38

   Het is echt heerlijk, wanneer ik dit ook terugkijk wil ik gelijk weer terug.. de carpaccio was ook echt mega lekker! haha nou zoals je kan zien was dat bij mijn taart dus ook al mislukt..

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 januari 2019 / 17:38

   ah thanks voor je comment Alexandra 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.