Mega Win-actie Bulletjournal + supplies

Mega Win-actie Bulletjournal + supplies

Wil jij een bullet journal beginnen? Maar ben je bang dat het je teveel gaat kosten (niet alleen in tijd). Bekijk dan even mijn win-actie. Je kan namelijk het volgende winnen; toffe washi tapes, een traveljournal, paper boekjes en zelfs een Ralph Lauren & Fabienne Chapot Iphone case winnen.

Bekijk hieronder de video:

Waarom een bullet journal beginnen?

Je kan in dit handige boekje het volgende bijhouden: je agenda, notities, aankopen, wishlist, dagboek en ga zo maar door. Je kan zelfs je gezonde eetpatroon tracken. Ik heb dus een win-actie set samengesteld waardoor je gelijk kan beginnen. Bij de volgende 1000 volgers komt er natuurlijk weer een bulletjournal gerichte win-actie.

Wat moet je doen?

-Abonneer op mijn nieuwe youtube kanaal Rachels Crea Hoekje
Like en reageer onder dit artikel of onder de video

-Volg mij op Instagram ‘deze is puur voor mijn bullet journal creaties’

Extra stappen:

-Volg mij op Pinterest, hier heb ik allerlei verschillende mappen op inspiratie gebied (koken, bulletjournal, travel, diy’s)
-Volg mij op Bloglovin

Succes met deze win-actie. Laat hieronder even weten of je een bullet junkie bent! 

Share:

2 Reacties

  1. 28 januari 2019 / 00:54

    Wat leuk. Ik volg je 2x op je verschillende Instagramaccounts. Ik weet nu niet welke van de twee de juiste was. Oh ja ik ben zeker een bulletjunkie.

  2. 30 januari 2019 / 07:12

    Wauw, wat een super leuke spulletjes allemaal. Ik wilde heel graag eens beginnen, maar het is er nooit van gekomen, dus doe heel graag mee! <3 Ik volg overal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.