Lush Bruisbal Holey Night

Wanneer ik even een me-time avondje wil inplannen, komt er zo’n heerlijke bruisbal van Lush tevoorschijn. Ze zien er altijd al fantastisch uit, maar toch ben ik altijd benieuwd naar het eindresultaat in bad. Ben je benieuwd hoe ik deze bruisbal vond? Bekijk dan snel het complete artikel.

Deze prachtige Holey Night bruisbal heeft de kleuren groen, geel en blauw. Deze kleuren komen dus sowieso terug in mijn bad. Tenminste daar ga ik wel vanuit. Ik pakte mijn lichtboxen, camera en ringlamp erbij. Het leek wel een paradijsje in de badkamer. Het licht was echt perfect, ook heb ik het proces gefilmd. Dit is terug te zien in mijn vlog.

Limited  Edition 

Helaas was dit een limited edition. Dus ik kan deze bruisbal niet meer terug vinden op de website. Soms komen dit soort bruisballen opeens weer terug. Dus ik moet deze bruisbal goed in de gaten gaan houden. Ik heb hier €5,95 voor betaald.

Toch is dit wel prijzig voor een bruisbal. Maar, soms mag je jezelf gewoon als vrouw verwennen, right? Mijn Lush producten zijn altijd aan het stralen in mijn kamer. De geur is al te lekker!

Het resultaat

Nu natuurlijk het belangrijkste want, hoe ziet mijn bad eruit na een aantal minuten? Zoals je kan zien zijn er een aantal kleuren te zien: blauw, groen, geel, roze en paars. Ik was helemaal enthousiast en ik vond het eigenlijk zonde om in het bad te stappen.

Holey Night is een prachtig kleurpalette in bad; hij spuwt roze en blauw in de rondte. Het is een langzame bruiser, na ongeveer acht minuten is hij vrijwel opgelost. De zoete, nu wat poederige geur, is goed te ruiken in de badkamer. De citroenolie erin zou voor een beter humeur zorgen, en bij mij is dat ook vaak waar! Ik geniet van de geur en van de prachtige kleuren in bad. En toen spotte ik opeens ook nog wat glitters. Bekijk de foto hieronder:

Raad ik deze bath bomb aan?

Zeker weten! Hij is prachtig en de geur is écht enorm lekker. De complete bovenverdieping rook naar deze bruisbal. De geuren waren poederig en zoet. Ik heb echt genoten van dit bad. Het was ook echt weer een kunstwerk.

Share:

16 Reacties

 1. 30 januari 2019 / 13:35

  Wauw, het effect in het water is wel echt prachtig! Lush heeft echt heerlijke producten. Xx

 2. 30 januari 2019 / 14:57

  Heel toevallig gooide wij deze afgelopen maandag in bad! Heerlijke geur, heerlijk kleurenpalet en glitters. <3

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 januari 2019 / 22:36

   Die glitters zijn ook zo leuk wanneer je in bad zit hahah!

 3. 30 januari 2019 / 15:55

  Wauw wat een prachtige bath-art zeg. Ik vind het altijd zo leuk dat je van de buitenkant nog totaal niet kunt zien wat voor moois er allemaal uit de bal gaat komen! Ik heb hem zelf ook liggen maar nog niet gebruikt, de geur vind ik wel echt fantastisch!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 januari 2019 / 22:37

   Haha het is echt een verrassing he! Dat is zeker het leukste aan die bruisballen.

 4. 30 januari 2019 / 20:52

  Lijkt me een heerlijk badje zo! Ziet er ook zo mooi uit. Hoop ooit ook weer een bad in huis te hebben, dan komt er zeker weer een keer zo’n bruisbal in.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 januari 2019 / 22:37

   Ja, het is echt een kunstwerk he? haha een bad is zo ontspannen..

 5. 30 januari 2019 / 21:02

  Ik vind het er ook heel erg mooi uit zien zoals op de foto!

 6. 30 januari 2019 / 21:49

  Oooh ik ben gek op lush! Deze ziet er super gaaf uit in het bad<3

 7. 31 januari 2019 / 08:54

  Deze is echt prachtig, hé? En die heerlijke sandelhoutgeur! Ik heb hem in december ook gereviewd. Hij maakte deel uit van de kerstcollectie, dus met een beetje geluk komt hij eind dit jaar terug. 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   27 februari 2019 / 17:21

   Dat is inderdaad echt een heerlijke geur Jessica, ik kon mijn geluk niet op!

 8. 31 januari 2019 / 09:36

  Haha, WOW! Dit is volgens mij het mooiste effect van een bruisbal dat ik ooit gezien heb! Ik vind 5,95 euro voor zo’n bruisballetje eigenlijk nog best te doen hoor. Als niemand anders je verwent, moet je het soms zelf gewoon doen;-)

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   27 februari 2019 / 17:20

   Ah wat super leuk om te horen Christiana! X

 9. 1 februari 2019 / 17:22

  Wat een prachtige foto’s!! Deze bruisbal maakte echt een heel kunstwerk in je bad. Jammer dat ie nu niet meer te krijgen is. Mocht ie eind van het jaar terugkomen dan ga ik deze zeker halen!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   27 februari 2019 / 17:21

   Dankjewel Debbie! Dat moet je zeker doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.