Meubel inspiratie

Ik ga jullie iets vertellen, Marc en ik zijn al bijna 6 jaar samen. Op dit moment wonen we nog thuis, maar daar komt dus binnenkort verandering in. Wij zijn namelijk druk naar huizen aan het kijken. Wij hadden morgen eigenlijk een bezichtiging staan, maar het huis bleek vanmorgen precies verkocht te zijn. #fristbummer #hoeveelnogtegaan? #maarweblijvenpositief

De komende tijd ga ik mezelf dus meer focussen op interieur. Vroeger wilde ik altijd al binnenhuisarchitect worden, maar helaas waren mijn ”wiskunde” cijfers daar niet goed genoeg voor. Die droom moest ik dus opgeven. Ondertussen ben ik altijd gek geweest op het programma vtwonen en before and after foto’s van kamers. Tegenwoordig pin ik natuurlijk alles op Pinterest, daar heb ik al meer dan 60 mappen verzameld. Hello inspiratie!

Stoer maar warm

Handgeweven vloerkleed. Stoel. Wandklok. Ladekast. Wandrek. Tijdschriftenhouder

Zo’n handgeweven vloerkleed vind ik echt fantastisch. Het geeft een extra warmte aan je kamer. Nu moet ik ook zeggen dat ik altijd graag op mijn blote voeten loop. Maar wat is precies mijn stijl? Vroeger dacht ik altijd landelijk, maar dat is toch wel flink veranderd. Zoals je kan zien vind ik warme tinten gecombineerd met beton, beige en bruin helemaal het einde. Het heeft een randje stoer en ruwheid gecombineerd met een natuurlijk tintje.

Bali moments

Hierbij denk ik gelijk aan Bali, de warme tinten, hout, okergeel en het gevlochten houtwerk komen direct naar voren. Ik ben benieuwd wat jullie van deze stijl vinden. Ik droom gelijk weg bij dit soort meubels. Je krijgt toch gelijk spontaan zin om te shoppen? Of om op vakantie te gaan.

Fluwelen bank okergeel. Vloerlamp. Bijzettafel. Vergrootglas. Plakbandhouder. Wandorganizer. Hangstoel.

Westwingnow.

Al deze items heb ik gespot op http://www.westwingnow.nl

Op deze website kan je echt van alles vinden. Van goedkopere items tot de echte luxe items. Veel shop plezier! Willen jullie meer van dit soort inspiratie blogs zien? Laat mij dat dan in de comments weten.

Share:

14 Reacties

 1. 31 januari 2019 / 03:18

  Jaaaa, ik hou ook heel erg van interieur. Mooie smaken en stijlen heb je. Stoer en warm, maar ook Bali Moments zijn interieurstijlen die ik ook zou kunnen kiezen. Mooie blog!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   1 februari 2019 / 23:00

   Bedankt voor je comment Amina, ja gaaf is het he? Thanks! Fijn weekend

 2. 31 januari 2019 / 07:34

  Oh wat balen dat het huis al verkocht was! Ik vond het zoeken van een huisje ook echt lastig. Je zit nu met zoveel mensen tegelijk op één woning te azen. Maar… de aanhouder wint ;). Heel leuk om al te zoeken naar wat spulletjes voor in huis en leuke dingen heb je uitgezocht!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   1 februari 2019 / 23:02

   Erg balen inderdaad Sanne, maar onze zoektocht gaat gewoon verder. Ja, het is puur de vraagprijs of eroverheen als er meer mensen zijn inderdaad.. thanks! Fijn weekend!

 3. 31 januari 2019 / 09:34

  Ah, wat jammer dat het huis net verkocht bleek te zijn! Hopelijk hebben jullie gauw meer geluk. Nou ja, ik hoef het je niet meer te vertellen he? Ik ben GEK op interieurpostjes. Ik zie bij Westwing ook altijd schitterende dingen, maar ik hoor vaak een beetje negatieve verhalen over de ontzettend lange levertijden. Dat houdt mij dus eigenlijk een beetje tegen om daar te bestellen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   1 februari 2019 / 23:02

   Ja, dat was echt een baal moment. Vooral omdat het op een heerlijke locatie zat. Goed om te weten! Ah dat was nog niet bekend bij mij.. goed dat je dat aangeeft!

 4. 1 februari 2019 / 16:03

  Ik kijk ook graag naar programma’s die interieur-gericht zijn. Gewoon om even te kwijlen bij die mooie spullen waar er wellicht een prijskaartje aan hangt 😉 Wel balen dat het huis net verkocht is.. De moed niet opgeven, ooit heb je je droomhuisje 😉

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   1 februari 2019 / 23:01

   Ja, enorm balen! Dankjewel.. we houden de goede hoop erin. Nu afwachten en hopen dat er iets leuks te koop komt.

 5. 2 februari 2019 / 10:07

  Wat jammer dat het huis al verkocht was! Hopelijk komt er snel een mooi nieuw huis op jullie pad. Wel heel toffe interieuritems! Wat een mooie stijl heb je! Ik vind vooral de gele bank en de betonnen klok heel erg gaaf.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 februari 2019 / 13:25

   Enorm balen inderdaad.. hopelijk wel! We gaan gewoon rustig verder. Thanks lief van je!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 februari 2019 / 18:18

   Dankjewel! Ze zijn inderdaad heel tof!

 6. 10 februari 2019 / 08:29

  Ohh ja dit is echt mijn stijltje, al gooi ik er thuis wel een snufje extra masculiniteit in voor m’n vent 😉 Prachtig!

  Wat heb je trouwens een prachtige blog lay-out! Echt opvallend!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   10 februari 2019 / 23:26

   Wat tof om een reactie van je te krijgen Nathalie! Leuk om te horen thanks X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.