Nabla review + swatches

Nabla Cosmetics is nog steeds een onbekend merk in Nederland, maar Nabla is juist een van mijn favoriete merken geworden. De pigmentatie is werkelijk fantastisch. In dit artikel ga ik jullie drie prachtige oogschaduws en een liquid lipstick laten zien. Zijn jullie er klaar voor? Scroll dan langzaam naar beneden.

Nabla Cosmetics

Nabla Cosmetics is een uniek merk uit Italië. Ook staat dit merk bekend om haar prachtig vormgegeven (cruelty-free!) producten met hoge pigmentatie. Ze onderscheiden zich door het gebruik van de allerbeste ingrediënten en hoogstaande make-up te produceren. Een prachtig, eerlijk en kwalitatief make-up merk.

Toen ik hoorde dat dit een Italiaans make-up merk was wilde ik het gelijk uitproberen. Daar kreeg ik dus geen spijt van! Ook was ieder product mooi qua kleur, dekking en kwaliteit.

Vanilla Queen

Dit was mijn eerste liquid lipstick die ik kocht. De verpakking is werkelijk schitterend. Ook is de uitstraling zeer mooi van dit merk. Ook wilde ik een kleur kiezen die ik regelmatig kon dragen. Dan kom je toch snel uit op een nude ”roze/bruin” kleur. Tenminste ik weet niet hoe dat met jullie zit, maar ik draag krijg een zachte en rustige kleur.

Bekijk hieronder de foto van de swatch op mijn lippen. Je kan ook op Google zoeken op de naam Nabla Vanilla Queen dan zie je nog veel meer swatches.

Bestel hier Vanilla Queen. Deze liquid droogt niet je lippen uit. De substantie is ook enorm fijn. En deze kleur kan je bij iedere look dragen.

Water dream

Dit is een prachtige ”glossy” oogschaduw. Wanneer ik deze oogschaduw draag krijg ik altijd complimenten. Het is trouwens ook een perfecte oogschaduw om over een basis heen te brengen. Hierdoor kan je een simpele bruine/paarse oogschaduw een extra shine geven. Dit zal een product zijn wat ik iedere keer opnieuw zal aanschaffen.

Dit product kan je scoren voor €6,50 op de boozyshop. Klik hier voor meer informatie. Refills vind ik altijd heel erg handig. Ondertussen heb ik namelijk 10 z-palettes in mijn stash. Een z-palette is een leeg magnetisch palette. Hierdoor kan je een eigen palette samenstellen.

Bekijk hieronder de swatch van Water Dream. Zoals je kan zien heeft die een glossy uitstraling.

Alchemy

Bestel hier de kleur Alchemy. Je kan deze bestellen voor €9,90. Helaas is deze kleur niet meer te koop via de Nederlandse webshops. Gelukkig kan je op de Boozyshop nog aardig wat refill oogschaduws bestellen. De kleur Alchemy is een kleur die verschillende gedaantes aanneemt. De blauw/paarse gloed heeft een rood/bruine ondergrond. In ieder licht verandert de kleur volledig.

Caramel

Dit is voor mij de perfecte kleur om in mijn arcadeboog aan te brengen. Deze kleur kan je namelijk perfect blenden. Hieronder is de kleur Alchemy te zien. Deze kleur is werkelijk prachtig.

Wat vinden jullie van het merk Nabla? En welk product trekt jouw aandacht?

Share:

12 Reacties

 1. 2 februari 2019 / 08:05

  Ja, ik snap dat je fan bent. Je look is echt waanzinnig mooi! Ik moet bekennen dat ik nog nooit van het merk gehoord heb;-)

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 februari 2019 / 09:33

   Ah dankjewel Christiana, oh het is echt zo’n fijn merk.. ondertussen heb ik al een z-palette vol met Nabla refills

 2. 2 februari 2019 / 09:19

  Had ook nog nooit van dit merk gekocht, maar vind het echt heel erg mooie producten! Je hebt ook precies kleurtjes gekozen waar ik ook voor zou gaan.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 februari 2019 / 09:34

   Kijk! haha dat is mooi, het is echt een heel fijn merk en ook gewoon via de boozyshop.nl te bestellen.

 3. 2 februari 2019 / 10:44

  Die oogschaduw vind ik er wel heel erg mooi uitzien, heb hem vaker voorbij zien komen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 februari 2019 / 13:25

   Deze oogschaduws zijn stuk voor stuk prachtig, thanks voor je comment Mariska!

 4. 2 februari 2019 / 15:45

  Dat ziet er prachtig uit. Ik zou dit merk zeker eens willen uitproberen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 februari 2019 / 18:16

   Het is zeker een mooi merk! love it!

 5. 3 februari 2019 / 10:22

  Wauw wat een prachtige producten! Echt heel erg mooi, wil zeker dit merk eens gaan proberen want jij bent er altijd zo enthousiast over. Vind vooral de lipstick heel erg mooi.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 februari 2019 / 18:16

   Dankjewel voor je comment 🙂 het is een heel fijn merk inderdaad. Proberen kan nooit kwaad zeg ik altijd maar.

 6. 3 februari 2019 / 13:03

  Hele mooie items. Vind de oogschaduws ook prachtig gepigmenteerd en wat een mooie kleuren. Goed dat je het merk op de kaart zet want ik heb er wel eens van gehoord, maar het krijgt best weinig aandacht waardoor ik het eigenlijk weer vergeten was en dat is zonde.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 februari 2019 / 18:18

   Dankjewel voor je comment, het is zo’n prachtig merk, ik kan er geen genoeg van krijgen! Dit merk krijgt inderdaad helaas weinig aandacht in Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.