Waterverf | Bergen, water en bomen

En het is weer tijd voor een nieuwe waterverf video. Dit keer ben ik geïnspireerd door Jenny Journals. Wanneer je een bulletjournal fan bent herken je vast deze naam. Bekijk hieronder mijn tutorial. Het was aardig wat werk, maar hoe langer ik door ging met schilderen, des te meer diepte het schilderij kreeg.

Mijn vriend pushte mij ook om door te gaan. Hij wist namelijk dat ik beter kon. Achteraf ben ik nog met mijn micron pennen aan de slag gegaan. Ook heb ik een set witte gel pennen gekocht op Aliexpress. Deze pennen werken echt ideaal.

Nu ben ik natuurlijk wel enorm benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat dat even hieronder weten in de comments. Verven jullie ook regelmatig? En welke verf raden jullie aan? Vergeet ook niet mijn creatieve Instagram genaamd; Rachelscreahoekje te volgen.

Rachelscreahoekje

Er komen steeds meer video’s op mijn Youtube kanaal. Ondertussen heb ik al de 700 abonnees, echt geweldig! Wil jij ook meer creatieve video’s zien? Bekijk dan ook zeker even mijn youtube kanaal.

Over een paar dagen komt mijn Bullet Journal Februari 2019 online. Probeer dus mijn Youtube kanaal in de gaten te houden. Momenteel ben ik heerlijk aan het bijkomen van een chil weekend. Mijn vriend is snot verkouden ”langleven de griepepidemie”. Wie van jullie is ook al verkouden? Ik heb al een week last van mijn keel, maar verder is het nog te doen. Hoe was jullie weekend?

Share:

2 Reacties

 1. 3 februari 2019 / 20:38

  Heerlijk zo creatief bezig zijn! En ik vind ‘m ook mooi geworden. Is inderdaad toch echt lastig, schilderen. Vond knutselen, tekenen en schilderen vroeger heel erg leuk, maar doe er nu helemaal niks meer mee. Misschien toch weer eens een keertje doen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 februari 2019 / 10:05

   Er is niks lekkerders dan heerlijk knippen en plakken, ik kan daar zo enorm van genieten! Ook wel enorm tof om te zien hoevaak mijn foto’s viral gaan op Pinterest! bizar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.