Lush Sleepy Face

Maak van je reinigingsroutine een ultiem relaxmomentje. Met deze toffe naked cleanser vol natuurlijke ingrediënten ben je ready for bed. Hello me-time! Er zitten boters en oliën in die je huid kalmeren. Fair trade biologische cacaoboter, balancerende jojoba-olie en zachte amandelolie vormen samen met herstellende Franse lavendel de perfecte ontspanning voor het slapengaan.

Door de havermelk en amandelolie voelt je huid heerlijk zacht aan. Breng Sleepy Face direct aan op je gezicht, masseer in op je huid en veeg schoon met een vochtig wattenschijfje of washandje.

Toen ik dit product voor het ging gebruiken was het wel eventjes wennen. Het voelt wat vettig aan (komt natuurlijk door al die boters). Maar ik heb het eventjes tien minuten in laten trekken en daarna heb ik het met een lauwe doek afgehaald. Wauw, hello baby face. Wat een heerlijk zacht gezichtje had ik zeg. De ogen waren na de eerste keer al direct verdwenen, dat ging best wel snel.

Ingrediëntenlijst

Fair Trade en Biologische cacaoboter, Fair Trade Sheaboter, Biologische lilipeboter, Alkanet geëxtraheerd in Biologische jojoba-olie, havermelk, amandelolie, lavendelolie, lavendel Absolue, Coumarine, Linalool.

Deze producten worden niet op dieren getest, en Lush koopt alleen maar ingrediënten uitsluitend bij leveranciers die niet op dieren testen.

Product informatie

*Havermelk is verzachtend en kalmerend, Fair Trade en Biologische cacaoboter is verzachtend en verzorgend. De Fair Trade Sheaboter is voedend en hydraterend. De Biologische Llipeboter (Shorea Stenoptera) verzorgt en geeft glans.

*De Fair Trade Sheaboter is voedend en hydraterend. De Biologische Llipeboter (Shorea Stenoptera) verzorgt en geeft glans.

Prijs

Voor €5,95 is dit product voor jou. Bestel hier.
15 gram en Vegan.

Conclusie

Het product is wel klein (net zoals de prijs voor Lush begrippen) maar enorm fijn in gebruik. Ik denk dat je hier ruim 15 keer je gezicht mee kan doen. Maar misschien kom ik daar nog op terug. Tot nu toe ben ik enorm tevreden over dit nieuwe product. De nieuwe scrub versie heb ik ook gekocht, daar komt dus binnenkort ook een review van online.

Gebruik jij ook veel producten van Lush? Laat dat even hieronder weten. Wat is namelijk jouw top 3?

14 Reacties

 1. 5 februari 2019 / 01:55

  Ahhhh wat een schattige cleanser is dit zeg, met dat gezichtje. Love it! Ik gebruik nu ongeveer twee jaar één product van Lush, de tea tree water. Superspul ook! Ik zal deze cleanser zeker mee bestellen de volgende keer, kan ik afwisselen met de cleanser die ik nu heb. Liefs! xxx

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 februari 2019 / 10:04

   Ziet er lief uit he? haha was al bijna zonde om te gebruiken. Tea Tree was ook mijn eerste Lush product. Dat werkte ook als een trein voor je rode plekjes en pukkels.

 2. 5 februari 2019 / 09:54

  Deze lijkt me echt heel erg fijn voor ’s avonds. En die geur! ♥ Sleepy/Twilight blijft een van m’n absolute Lush-favorieten. Mijn #1 Lush-product is trouwens Ultrabland. Ik gebruik het elke dag om m’n oogmake-up mee te verwijderen. 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 februari 2019 / 10:04

   De geur is erg aangenaam inderdaad, liefde voor Lush he, haha oh dat product maakt mij nu ook wel nieuwsgierig..

 3. 5 februari 2019 / 19:07

  Lijkt me echt een fijn product dit! Ben ook heel benieuwd naar hoe je de scrubversie vindt… Krijg helemaal zin om naar Lush te gaan nu ik vandaag al meerdere reviews voorbij heb zien komen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 februari 2019 / 10:03

   Dat is het ook zeker, hele fijne nieuwe producten heeft Lush uitgebracht, ik ben om!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 februari 2019 / 10:02

   haha cute toch? Het voelt echt heerlijk aan op de huid.

 4. 10 februari 2019 / 13:24

  Ahw hij ziet er echt zo cute uit. Dit lijkt me nou echt een heel erg fijn product. Echt super goed al die naked producten van Lush de laatste tijd!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   10 februari 2019 / 23:25

   haha vooral enorm cute inderdaad, tot nu toe bevallen de producten super!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 februari 2019 / 16:05

   Echt een product om uit te proberen <3

 5. 20 februari 2019 / 22:39

  Ik vind deze echt zo goddelijk. Ik heb eerste Jade Roller een tijdje getest, nu Sleepy Face, en die laatste vind ik echt veel lekkerder. Die geur man, my god.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 februari 2019 / 16:05

   Deze is inderdaad echt fantastisch en geeft je huid echt een heerlijke gezonde glans! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.