Refurbished iPhone 6S

En daar was opeens de Refurbished iPhone 6S van Partly. Mijn ouders waren toe aan een nieuwe telefoon. Al vonden ze dit zelf nog niet echt nodig, maar ik wel! Ze hadden een iPhone 4 van mijn zwager overgenomen. Dat was inmiddels alweer twee/drie jaar geleden. Dit was ook hun eerste echte mobiel (met internet, apps, touchscreen etc). Mijn ouders zijn enorm dankbaar en ook erg zuinig met hun spullen. Ze vervangen namelijk niet zomaar iets. Ook vonden ze het moeilijk om hun iPhone 4 weg te doen. Maar die iPhone 4 was niet meer vooruit te branden, en hij kon geen updates meer uitvoeren.

Dit was natuurlijk een irritatie puntje voor mij. Want wanneer er werd geroepen, moest ik ”even” iets oplossen maar, dan was ik gelijk een uur verder. Dat ding was nog trager dan een slak.

Een jaar geleden hebben ze ook een refurbished Macbook pro gekocht. Deze kostte toen €500,00 maar hij werkt echt super. Er zaten een aantal krasjes en deukjes in, maar door de beschermhoes zie je daar niks meer van. Ze zijn nog steeds enorm tevreden met de laptop.

Maar nu was het tijd voor iets anders…

Ik vond dat mijn ouders een andere telefoon verdiende. Op Partly kan je tweedehands apparaten bestellen. Tot nu toe hebben ze iPhone en Samsung apparaten. Maar je kan ook hoesjes, gereedschap en bepaalde onderdelen bestellen. Na een aantal iPhones te hebben bekeken kwamen we uit op de 6S. Dit is een fijn formaat en is qua prijs ook goed te doen. Toen was de kleur nog een dingetje. Grijs, Rosegoud of goud? We kozen uiteindelijk voor goud!

De telefoon werd nog op dezelfde dag geleverd en was enorm goed ingepakt. Het doosje was ook echt zo leuk. ”Hoi, ik ben super refurbished en wij gaan het samen heel leuk hebben”.

De website van Partly

Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik de website wel een standaard template vind hebben. Maar naast dat is de website echt heel overzichtelijk. Je kan Partly ook een Facebook bericht, e-mail of WhatsApp bericht sturen. Ideaal toch? Langleven een goede klantenservice.

Je kan ook je oude telefoon aan Partly verkopen. Wanneer ik mijn iPhone 6S Plus zou willen inleveren, levert dat mij dat zo’n €200,00 euro op. Hoe tof is dat? Ik ga geen moeite meer doen op Marktplaats, ik ga gewoon op deze website mijn iPhone inleveren.

De extra service die je krijgt

 • Voor 23:59 besteld, morgen thuis
 • Gratis verzending
 • Getest op alle functies
 • 2 jaar garantie
 • 14 dagen retourneren
 • Achteraf betalen
 • Simlock vrij
 • Gratis opladerset
 • Gratis tempered glass ” trekt zelf vacuüm, wat een uitkomst”.

Ben jij al Refurbished?

Nu is natuurlijk mijn vraag, hebben jullie al apparaten of spullen die Refurbished zijn? In de zin van iets een tweede leven geven. Denk hierbij vooral aan het milieu. Dit soort bedrijven lappen telefoons weer compleet op, daarna zijn ze weer als nieuw! Plus je hebt ook gewoon twee jaar garantie.

De conditie van deze iPhone S

Zoals je kan zien is deze iPhone als nieuw. Het enige plekje wat ik kon vinden was net boven de geluidsknop (aan/uit knop). Hier zie je namelijk een klein zwartje plekje zitten. That’s it! Het appeltje glimt nog, het scherm is kras vrij en de camera is tip top in orde. Ik blij, ouders blij & Partly blij.

Conclusie

Hij werkt super, is snel, maakt prachtige foto’s. En eindelijk kunnen mijn ouders nu ook FaceTime gebruiken. Op WhatsApp heeft ze nu toegang tot alle smiley’s, daar is mijn mobiel nu soms de dupe van. We wachten nog eventjes de hoesjes af ” extra bescherming en veiligheid voor alles” en dan kunnen mijn ouders weer jaren vooruit.

9 Reacties

 1. 6 februari 2019 / 10:27

  Fijn! Werkt vast ’n stuk sneller dan die oude telefoon ja. Ik was mijn iPhone 8 plus even kwijt voor reparatie (kreeg uiteindelijk een nieuwe), maar vond mijn oude SE ook al niet meer vooruit te branden. Ik heb nog nooit iets refurbished gekocht, maar mijn MacBook wel tweedehands. Scheelt toch veel geld!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   6 februari 2019 / 12:16

   Scheelt inderdaad enorm veel geld en tegenwoordig doen de meeste mensen er toch een hoesje omheen. Stel dat er dan een krasje zit dan zie je het toch niet! Thanks voor je comment Sanne 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 februari 2019 / 10:03

   Ja, die Iphone 4 was echt vreselijk traag. Vooral een macbook scheelt je enorm veel geld. Plus een Imac is bijna altijd onbeschadigd. Die dingen komen niet van hun plek af, ideaal!

 2. 6 februari 2019 / 13:28

  Scheelt echt enorm en zo dragen we zeker een steentje bij aan een beter milieu. Ik was ook aan het denken om mijn volgende Macbook op die manier aan te schaffen. Maar mijn oude is nu nog prima.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 februari 2019 / 10:02

   Precies! Ik vind het echt een top infinitief! ach kijk je denkt er al over na dat is toch al heel goed?

 3. 9 februari 2019 / 11:29

  Super handig! Heb het zelf nog nooit gedaan, maar houd het wel even in mijn achterhoofd 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   9 februari 2019 / 23:39

   Dat zou ik zeker doen als ik jou was, het is echte een ideale oplossing!

 4. 10 februari 2019 / 14:16

  Wat leuk dat doosje zeg! Ik werk zelf bij een bedrijf waar we o.a. refurbished verkopen, maar heb zelf nog geen refurbished toestel gehad, haha!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   10 februari 2019 / 23:25

   In de toekomst ga ik er zeker een nemen want het is echt ideaal en perfect voor het milieu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.