Apple Watch bescherm bumper + band

In dit artikel laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst zien. Ik heb via Aliexpress een Apple Watch band + beschermbumper gekocht. En ik heb eindelijk de perfecte combinatie gevonden! Tot nu toe heb ik enorm geklooid met mijn Apple Watch. De bandjes waren leuk, maar niet praktisch. De sportvariant zat lekker, maar zag er niet leuk uit bij mijn dagelijkse outfits.

Heb ik even geluk dat je via Aliexpress honderden varianten kan scoren. Ik zag natuurlijk door de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk bleef mijn oog op dit bandje hangen. De foto’s waren goed, ze zagen er netjes uit en de prijs was ook prachtig.

In dit artikel ga ik jullie dus meer vertellen over dit prachtige exemplaar. Voor onder de 10 euro heb je dus een band en een bumper die je om je Apple Watch heen kunt doen. Ik kreeg via Instagram al regelmatig de vraag of ik een linkje met jullie wilde delen. Vandaar dat ik er maar een artikel over heb geschreven.

Kleuren

Je hebt de volgende vier kleuren:

 • Zwart
 • Zilver
 • Rose goud
 • Roze

Zoals je kan zien is het een chique kleur. Dit horloge straalt nu direct klasse uit. Van heel veel mensen krijg ik nu ook gelijk een compliment. Ook vragen ze of het de echte kleur is van de Apple Watch. Ik heb eerdere bumpers gehad, maar die waren vele malen dikker. Dit ligt gewoon mooi om het scherm heen.

De band is magnetisch en is sterk genoeg om je Watch band bij elkaar te houden. Eerst dacht ik dat dit echt niet kon werken voor een paar euro, maar inmiddels heb ik er al een aantal weken plezier van. Plus ik draag dit horloge bijna iedere dag. Hij blijft mooi op z’n plek zitten, dus maak je geen zorgen dat dit bandje losser gaat zitten.

Deze kleur past bij de meeste kleding items en is dus voor mij ook makkelijk te dragen. Bestel hier het horloge.

Prijs

Voor €7,60 is dit toffe setje voor jou! En ik ga in de toekomst ook nog de zwarte of zilveren variant bestelling. Hij werkt fijn, je haartjes komen er niet tussen en hij straalt gewoon klasse uit. En dat voor die paar euro!

Wie van jullie heeft er ook een Apple Watch? Of heb jij misschien een andere Smartwatch? Dan ben ik ook gelijk benieuwd welke apps en functies jij het meest gebruikt? Laat dat even hieronder weten.

Ik moet heel eerlijk zijn en zeggen dat ik dit horloge het meest gebruik voor de klok en mijn workouts. Toch zou ik niet meer zonder willen. Hopelijk heb ik jullie weer geïnspireerd met dit artikel! Nog een hele fijne zondag allemaal.

11 Reacties

 1. 10 februari 2019 / 14:27

  Ziet er goed uit! Ik heb zelf geen Apple Watch, maar wil er misschien op den duur wel eentje nemen 🙂
  xx

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   10 februari 2019 / 23:25

   dankjewel Alexandra, hij is enorm tof! Momenteel wil ik geen andere case/band! X

 2. 10 februari 2019 / 20:17

  Ik wist helemaal niet dat dit bestond! Ziet er heel mooi zo uit zo. Heb alleen helaas geen Apple Watch haha.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   10 februari 2019 / 23:24

   haha dat is dan weer een baal momentje! Thanks voor je reactie Sanne, fijne week verder!

 3. 11 februari 2019 / 10:50

  Ik heb zelf geen Apple Watch maar ziet er trouwens erg tof uit zeg. Mooie en volgens mij ook vooral handige accessoires!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   13 februari 2019 / 23:32

   Ah ik ben er ook zo mega blij mee!

 4. 13 februari 2019 / 08:49

  Oh wat een toffe bandjes! Ik zit zelf ook te zoeken met mijn apple watch. Ik heb een zwarte wat mij destijds het rustigst leek omdat het scherm ook zwart was en dan met een zilveren of gouden rand te druk, maar nu vind ik hem stiekem wat saai. Wel heel sportief, maar niet zo netjes haha. Dit bandje plus de bumper lijken me dan een ideale oplossing! Is de bumper erg hoog met het swipen op je watch of valt dat mee?

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   13 februari 2019 / 23:22

   Bedankt voor je comment Eveline. Deze bumper is juist perfect, hij steekt niet uit.. hij zit perfect eromheen. Mensen denken ook echt dat dit de kleur van de apple watch zelf is. Dit bandje blijft ook met hardlopen etc. super goed zitten! Hij is ook in zwart en zilver verkrijgbaar 🙂 !

   • 19 februari 2019 / 12:07

    Wauw klinkt goed zeg! Misschien dat ik ook wel even ga kijken. Bedankt voor je reactie 🙂

 5. 20 februari 2019 / 22:41

  Ah wow wat een prachtige smartwatch is dit toch! En het bandje lijkt me erg handig.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   23 februari 2019 / 16:04

   Dankjewel Evelien! Ik ben er nu ook super blij mee! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.