Vakantiepark de Leisert in Roggel

Het was tijd voor een weekendje weg met het hele gezin. We gingen met de hele bups richting Roggel. Ik moest wel enorm lachen om deze naam. Zelf heet ik Rachèl, maar veel mensen noemden mij vroeger Roggel. Maar goed, we hebben een heerlijk ”lang” weekend met z’n alle gehad. Wij zaten op het vakantiepark de Leisert. Bekijk alle foto’s in dit artikel.

Ben jij ook weleens in Roggel geweest? Of naar een ander vakantiepark? Laat dat dan even hieronder weten in de comments.

Mijn ouders hadden de sjoelbak meegenomen. Altijd leuk een ouderwets potje sjoelen.
Ondertussen had ik mijn nichtje heerlijk besmeerd met een masker.

Hier moest natuurlijk ook een foto van worden gemaakt.

De bedden waren echt heerlijk in dit huisje. Dit was de kamer van Marc en mij. ”kijk nou mijn leuke Citroen C1 in het raam”. Iedereen had ook heerlijk geslapen. Ik had wel mijn eigen kussen meegenomen.

Keuken

De keuken was ook erg netjes en overzichtelijk. Zoals je kan zien kunnen er meerdere mensen ”rommelen” aan het aanrecht. Dit was trouwens een foto nadat we het huisje gingen verlaten. Er was van alles aanwezig in dit huisje zoals een oven, magnetron, koffieapparaat en een waterkoker.

Badkamers/toiletten

Boven hadden ze ook een prachtige badkamer. Hier zat trouwens ook een sauna in. Hier hebben we allemaal ook nog een keer ingezeten. Hier op de foto is het bubbelbad te zien. Mijn neefje Mattz en Julia hadden er iets teveel sop in gedaan. Toen zat het sop tot aan het plafond, oeps. Beneden was er ook nog een badkamer met een super luxe douche. Iedere ochtend stapte ik de douche in en dan zette ik de radio aan. Dit was een optie in de douche.

Totaal waren er drie badkamers en totaal drie toiletten. Niemand hoefde dus op elkaar te wachten, dit was echt ideaal. Hieronder is nog de sauna te zien.

Dit is nog een kijkje in de sauna. Oh wat kan je toch zweten in zo’n ding… heerlijk!

De tuin

Dit was onze tuin. Helaas was dit weekend mega regenachtig. Ook liepen er aardig wat katten rond. En daar kwamen we later nog een keer goed achter. Dat verhaal bewaar ik voor het laatst haha. Verder hadden we een groot stuk grond rondom het huis. Als het lekker weer is kan je hier heerlijk genieten.

Onze jarige Job

Mijn neefje Stef werd dit weekendje 3 jaar. Happy Birthday lieve Stef en op vele gezonde en liefdevolle jaren. Wat was die blij met zijn cadeaus. Hieronder zijn nog mijn twee nichtjes te zien. Zijn het geen schatjes?

Gourmetten met z’n alle

En toen was het tijd voor food, heel veel food! Mijn moeder had aardig wat vlees meegenomen van thuis. Daarnaast hadden we ook de gourmet meegenomen. Thuis doen we dit nooit binnen, maar in zo’n huisje kan je dat wel doen. We hadden een heerlijke salade, kipsate, gekruide kip, hamburgers (2 soorten), varkenshaas, kaasjes, brood en zelfgemaakte knoflooksaus.

Maar daar zat dus een leuk verhaal achter. Ik had namelijk de avond ervoor een mega grote schaal knoflooksaus gemaakt. Die had mijn moeder buiten gezet omdat de geur zo heftig was. Dus de volgende dag zagen we een lege kom staan. Toen kwamen we erachter dat de katten heel die schaal leeg hadden gelikt. Nou die katten stonken voorlopig enorm uit hun bek haha. En ze hadden ook al mijn worstjes opgegeten.. leuk.. die katten.

Rachèl en food, de perfecte combinatie.
En dit was dus de bende van ellende. Kleine boefjes haha.
Mijn lieve moeder die pannenkoeken aan het maken was.
mijn nichtjes en neefje op de bank met de tablet. Wat zijn ze toch altijd zoet met zo’n ding.

Tropisch zwembad

Ook was er een prachtig zwembad aanwezig. We hebben ons hier twee middagen vermaakt. Je had er echt van alles, jacuzzi’s, twee mega leuke glijbanen, stroomversnelling, bubbels, massage kranen en ga zo maar door. We konden ons hier prima vermaken!

Vakantiepark de Leisert in Roggel

We hebben eigenlijk van alles gedaan op dit park. Er was een prachtig subtropisch zwembad, een prachtige speeltuin (een enorme zandbak met speeltoestellen), hier voelde ik mezelf weer helemaal kind haha en er was ook een bowlingbaan aanwezig. Verder hebben we heerlijk genoten van het huisje. Wat is jouw favoriete vakantiepark in Nederland?

Waar boek jij altijd je vakanties?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.