HudaBeauty Gemstone Obsessions

Het is tijd voor een nieuw beauty artikel. Pasgeleden had ik op cultbeauty een dure bestelling gedaan. Dit palette kreeg ik er dus als cadeau bij. Ben je benieuwd naar mijn andere Huda Beauty New Nude palette? Klik dan hier. Maar laten we eerst deze beauty gaan bekijken.

Glitters & Shimmers

Ik kan geen genoeg krijgen van deze toffe kleuren. Iedere kleur heeft iets unieks. Normaal ben ik niet van de roze tinten, maar in dit palette kan ik ze hebben. Met bruin zijn ze namelijk heel mooi te combineren. Welke kleur trekt mij het meest? Groen, koper en blauw!

Cultbeauty

Op deze website kan je dit prachtige palette bestellen. Hoeveel kost dit palette? Ik heb het berekend en je bent €22,00 euro kwijt. Zou ik dat ervoor over hebben? Ja, dat sowieso maar, je moet wel iets met deze kleuren hebben. Ben je echt fan van; the nuder, the better. Dan zou ik het niet doen.

Swatches

Hieronder zijn alle swatches te zien. Ze zijn stuk voor stuk echt prachtig. Als je hierboven op het woord website klikt kom je op de officiële link van dit palette terecht. Hier kan je de swatches ook goed bekijken.

Hieronder is het palette nog een keer in daglicht te zien. Ik ben benieuwd welke kleur jij het eerst zou kiezen. Laat dat even hieronder weten.

Kwaliteit & keuzes

De keuzes zijn reuze, je kan namelijk echt alle kanten op met dit palette. Dat lijkt niet het geval, maar dat komt omdat er meerdere ”felle” kleuren aanwezig zijn. Combineer de lichtste shimmer met een eyeliner, tadaaa. hello rustige look! Heb je groene ogen net als ik? Kies dan vooral de volgende kleuren; koper, groen en paars. Hierdoor lijken je ogen nog groener.

De kwaliteit is prima van dit palette. Omdat het shimmers zijn lijken de kleuren wat kruimelig, maar dit is niet extreem. Ik ben tot nu toe erg tevreden met dit palette. Ik ben vooral benieuwd wat jullie ervan vinden. Op Cultbeauty heb je nog meer van dit soort palette’s alleen dan in andere kleuren combinaties.

Hopelijk heb ik jullie weer geïnspireerd met deze beauty post. Een fijn weekend iedereen! Hebben jullie nog plannen?

Share:

18 Reacties

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   26 februari 2019 / 23:20

   Dankjewel voor je comment Edith Sofia 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 maart 2019 / 10:18

   haha pas op voor je toetsenbord! fijn weekend meis

 1. 22 februari 2019 / 20:50

  Wat een heerlijk kleurrijk palette zeg. Ik ben heel erg benieuwd naar de looks die je ermee maakt!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 maart 2019 / 10:18

   Dankjewel voor je reactie Nicole, die gaan vast wel voorbij komen op mijn blog!

 2. 24 februari 2019 / 11:49

  Hele gave kleuren voor een opvallende look!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   26 februari 2019 / 23:20

   Ja dat sowieso haha!

 3. 24 februari 2019 / 16:50

  Ik vind de swatches erg mooi en ik hou van de Huda Beauty oogschaduws, maar ik denk niet dat ik snel naar dit palette zou grijpen.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   26 februari 2019 / 23:20

   Ik pak deze er ook niet snel bij hoor, maar al wil je voor een WAUW look gaan .. zit je met dit palette goed!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   26 februari 2019 / 23:21

   Wat super tof om te horen Robin! 🙂

 4. 27 februari 2019 / 15:39

  Wat een leuke kleurtjes! Ik zou zelf niet weten hoe deze te combineren, maar jij weet er wel raad mee altijd. Je ooglooks zijn altijd to die for! ♥

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 maart 2019 / 10:18

   Wat mega lief dankjewel Evelien <3 fijn weekend!

 5. 28 februari 2019 / 09:02

  Wauw wat een prachtige kleuren! Ik heb zelf ook groenige ogen dus zou de paarse kleuren heel graag willen dragen!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 maart 2019 / 10:18

   Dan staan die kleuren je inderdaad ook echt prachtig Eveline, fijn weekend!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 maart 2019 / 10:17

   Dankjewel Maaike! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.