Mijn eerste snailmail ontvangen

Mijn eerste snailmail ontvangen

In dit artikel staat een video, en in deze video heb ik een snailmail van Sharon unboxed. Doordat ik een derde instagram heb aangemaakt op bullet journal gebied heb ik al veel toffe mensen leren kennen. Sharon is er een van, deze meid is ook mega creatief en zij wilde mij een snailmail sturen.

Creatieve snailmail

Dat vond ik natuurlijk een super tof idee, kom maar op! Ik had vroeger ook een pen vriendin en ik kon daar enorm van genieten. Je schrijft een korte brief en de rest vul je op met creatieve spulletjes. Op deze manier leer je op een totaal andere manier creatief te zijn. Ook is het tof om andere bullet journal spulletjes te ontdekken.


Stuur mij ook een snailmail

Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd wat jullie hiervan vinden. Als ik een snailmail terug ga sturen ga ik dit natuurlijk ook filmen. Op dit moment is in ieder geval iedereen enthousiast en zal ik ook andere snailmails gaan filmen.

Volg Sharon en bekijk haar Instagram: https://www.instagram.com/sharonvanderheijden_/

Wil je mij ook een snailmail sturen? Stuur dan een e-mail naar: rachelkromdijk@gmail.com

6 Reacties

 1. 27 februari 2019 / 18:43

  Wat een leuk idee! Heb vroeger ook wel penvriendinnen gehad en het blijft heel leuk om iets per post te ontvangen in plaats van per mail.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 maart 2019 / 08:58

   Ja he Sanne? Het is onder de bullet journal mensen ook weer helemaal een hype! Het is een andere manier van communiceren en toch ook je creativiteit laten zien.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 maart 2019 / 08:58

   Dankjewel Robin! 🙂 fijne week nog verder

 2. 4 maart 2019 / 17:57

  Wat leuk! Ik kijk zelden filmpjes maar heb je filmpje gekeken en wauw, wat doe je dat professioneel met je stem! Ik zou het niet kunnen hoor. 🙂 Wat ben je goed verwend!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   6 maart 2019 / 14:20

   Ah wat leuk om te horen Inge! <3 heel lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.