Rolgordijnen op maat

Het is een spannende tijd voor mij en mijn vriend. Op dit moment zijn wij zes jaar samen en het is dus echt tijd voor een eigen plekje. Nu moeten we nog wel links en rechts wat inspiratie opdoen. Ook hebben we nog een aantal dingen nodig. Naast de meubels zijn rolgordijnen en gordijnen ook erg belangrijk. Dit geeft je huis een totaal andere uitstraling. Ik was op google aan het zoeken op rolgordijnen op maat en toen kwam ik op een prachtige website terecht.

Plissegordijnen

Ik vind het heel belangrijk dat er nog daglicht door de plissegordijnen komt. Dit wil ik alleen wanneer ze in de woonkamer of badkamer hangen. In mijn eigen slaapkamer wil ik wel dat het echt donker is. Maar dit kan je natuurlijk ook met gordijnen doen. Plissegordijnen geven je interieur een prachtige warme sfeer. Zelf zou ik voor de kleur beige of grijs gaan.

Op deze website hebben ze rolgordijnen tot tot 4 meter op maat en plissegordijnen tot 3 meter. Dit is natuurlijk voor de meeste mensen al een hele uitkomst! Nu heeft niet iedereen van die grote ramen, maar het is wel een extra + punt van deze winkel.

De trends op dit moment

Je ziet op dit moment heel veel meubels en kamers geïnspireerd op industrieel. Doordat je stoere meubels combineert met een prachtig beige/grijs rolgordijn creëer je rust in je kamer. Zoals je hierboven kan zien is het een hele drukke kamer maar ze creëren bij de ramen wel rust.

Wanneer je op deze website items besteld worden ze gratis thuis geleverd en je krijgt twee jaar garantie. En je kan ook nog gratis kleurstalen bestellen. Zo kan je precies zien welke kleur het mooist bij jouw vloer/meubels staat.

Nu ben ik wel benieuwd wat jullie hebben hangen?


4 Reacties

 1. 28 februari 2019 / 19:43

  Ik heb uit luiheid de rolgordijnen + siergordijnen van de vorige bewoner overgenomen, haha. Maar ik vind het ook wel handig om allebei de opties te hebben (alleen siergordijn dicht of ook rolgordijn). Erg mooie foto’s!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   2 maart 2019 / 08:56

   haha heel slim! dankjewel voor je comment Mariska 🙂 en nog een hele fijne week verder

 2. 2 maart 2019 / 09:30

  Leuk dat jullie gaan samenwonen!
  Ik ben ook plisségordijnen aan het overwegen voor mijn nieuwe hobbykamer op zolder. Er zit namelijk een dakkapel en er is niet echt ruimte voor gordijnen om te hangen als ze open zijn. En rolgordijnen vind ik niet mooi, dus plissegordijnen lijken me een goed compromis 🙂

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   4 maart 2019 / 20:07

   Bedankt voor je reactie Karin!
   Ah plissegordijnen zijn ook echt prachtig, dit geeft een ruimte ook zoveel meer sfeer. succes :)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.